De E-Klasse Berline.

Staat voor rijcomfort en rijveiligheid.

De E-Klasse Berline is het overtuigende resultaat van de nieuwe designfilosofie van Mercedes-Benz. Als geen andere berline van de topklasse belichaamt hij een moderne stijl en gecultiveerde sportiviteit. Uw Mercedes-Benz Intelligent Drive technologieën ontlasten de bestuurder merkbaar en zorgen voor een comfort en een veiligheid die uniek zijn voor een berline – en dus typisch voor een E-Klasse.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Break.

Een nieuwe intelligentie. En de ruimte om ze te ontplooien.

De E-Klasse Break is het ruimste voertuig uit de topklasse, maar tegelijkertijd ongelofelijk elegant – met een maximale functionaliteit en exclusief comfort. Hij is daarbij op elk ogenblik zo opmerkzaam als geen enkel ander seriemodel: de Mercedes-Benz Intelligent Drive technologieën maken van de E-Klasse Break de beste partner die bedrijven, gezinnen en alle andere verkeersdeelnemers zich onderweg kunnen wensen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse All-Terrain.

Toonaangevend vernieuwend.

Spontane uitstapjes op ruw terrein, over veldwegen, sneeuw en zand – de E-Klasse All-Terrain gaat graag en uiterst beheerst van de weg af. Krachtige SUV-kenmerken belichamen een stedelijke lifestyle. Innovatieve technologieën maken een optimale symbiose mogelijk uit het typische comfort en de offroad prestaties van de E-Klasse. Ontdek het grootste voertuig uit de topklasse vanaf nu ook naast de verharde wegen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Coupé.

Moderne luxe in een groot formaat.

In de traditie van exclusieve Gran Turismo’s biedt de nieuwe E-Klasse Coupé op vier volwaardige zitplaatsen alle comfort en voldoende plaats om te reizen. U bent dan zo dynamisch veilig onderweg als in geen enkele andere coupé. De perfecte verhoudingen en zintuiglijke duidelijkheid kronen de nieuwe E-Klasse Coupé tot een designklassieker. Zijn unieke technologiepakket maakt hem tot een Masterpiece of Intelligence. Waar wacht u nog op?

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De nieuwe E-Klasse Cabrio.

Open voor intensief genieten.

Comfort en luxe onder een open hemel: de nieuwe E-Klasse Cabrio heeft in de beste traditie van de open cabrio’s een klassieke stoffen kap. Hij combineert een puristisch, zintuiglijk design met de modernste technieken en een ruim comfort voor vier personen op lange ritten. Verheug u op een sportief-luxueuze rijervaring en een maximum aan genieten in open-air.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw