De Mercedes-Benz V-Klasse.

Vanaf € 35.720,- (excl. BTW)

Configurator

Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse genieten vrijetijdsavonturiers nog intenser van ieder ogenblik en worden shuttle-passagiers in meer comfort en stijl dan ooit naar hun bestemming gebracht.

Business

Avontuur

Gezinsleven

Highlights.

  1. Design
  2. Cabine
  3. Stoelen
  4. Flexibiliteit
  5. Bagageruimte
Gezellige omgeving.

Een feest voor alle zintuigen: optisch, tactiel en ergonomisch. Exclusieve details zoals het mediadisplay met hoogwaardige glazen oppervlak benadrukken de waardigheid.

Ruime cockpit.

Het interieur beschikt over een cockpit in knap design en eersteklas materialen. Het panoramische schuifdak[1] verwent u met nog meer licht en lucht.

[1] Het panoramisch schuifdak is optioneel verkrijgbaar. Het maakt deel uit van de leveringsomvang van de V-Klasse EXCLUSIVE.

Ruimtewonder.

De V-Klasse vervoert tot 8 personen en veel bagage. Standaard zijn achterin 4 comfortabele afzonderlijke zetels geplaatst[1], die makkelijk kunnen worden uitgebreid.

[1] Als optie weglaatbaar.

Ruimte voor flexibiliteit.

Handig in krappe verkeerssituaties: de schuifdeur links[1] biedt ook toegang om te laden en te lossen of om in- en uit te stappen.

[1] De schuifdeur links is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse, en is standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE.

Laaddroom.

De Mercedes-Benz V-Klasse biedt een intelligent interieurconcept en veel ideeën voor ongecompliceerd laden en lossen, bv. de afzonderlijk te openen achterruit[1].

[1] De afzonderlijk te openen achterruit is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse, en is standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid.

In het spitsuur, tijdens lange nachtelijke ritten of op onbekende wegen: uw V-Klasse ontlast u merkbaar in stressvolle situaties. De verklaring daarvoor is een concept dat elke rit in een Mercedes-Benz veilig en uniek maakt: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Want de tijd die u achter het stuur zit, is uw tijd. Tijd voor ontspanning. Tijd om energie te tanken. Opdat u uw bestemming in de eerste plaats veilig, maar ook altijd ontspannen zou bereiken.

Actieve afstandsassistent DISTRONIC

Adaptief remhulpsysteem

 

Zijwindassistent

Spoor-pakket

ATTENTION ASSIST

Rijassistentie-pakket

Dodehoekassistent

PRE-SAFE®

Parkeer-pakket met achteruitrijcamera

Parkeer-pakket met 360°-camera

LED Intelligent Light System

Verkeersbordenherkenning