EQV: partner personenvervoer | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Met de EQV bent u welkom in de stad.

Neem contact op

Kiest u voor de EQV van Mercedes-Benz, dan beleeft u buitengewoon rijplezier en geniet u van een aantrekkelijk design. Dankzij acht comfortabele zitplaatsen brengt u met deze luxe bedrijfswagen veel passagiers in één keer naar hun bestemming. De EQV is 100% elektrisch en stoot geen CO2 uit, waardoor hij welkom is in iedere stad. Dankzij een actieradius van 355 kilometer* kunt u de hele dag ritten maken, ook buiten de stad. Een taxirit was nog nooit zo comfortabel met de EQV van Mercedes-Benz.

 

Waarom kiezen voor een EQV?

Rijbereik van 355 km.*

De hele dag onderweg met een rijbereik van 355 kilometer.

Geen CO2-uitstoot.

Voel u welkom in de stad.

8 zitplaatsen.

Ruimte voor veel passagiers dankzij 8 zitplaatsen.

Nu tijdelijk 0% rente op een nieuwe EQV.**

Naast alle voordelen is het nu extra interessant om te kiezen voor een EQV. Als u ervoor kiest om een nieuwe EQV te leasen, dan profiteert u nu tijdelijk van 0% rente met een looptijd van maximaal 36 maanden.** U rijdt de EQV 100% elektrisch, tegenover 0% rente. De voorraad is beperkt, dus grijp uw kans en profiteer vandaag nog van deze scherpe rente-actie.

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

** Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (eVans) vanaf 1 juli tot en met 30 september 2021. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd 36 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum