De Mercedes-Benz V-Klasse en EQV.

V-Klasse

  • Zowel qua ruimte als comfort staat er geen maat op deze full size MPV.
  • Met behulp van assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in vele rijsituaties.
  • Het fascinerende design laat zich van binnen en buiten tot in detail op uw wensen afstemmen.
  • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCare pakketten.
Vanaf € 41.905 (excl. BTW)
Vanaf € 369 per maand*

EQV

  • Speciaal ontworpen EQ-designelementen voor het exterieur en interieur geven de EQV 300 de karakteristiek spannende en progressieve uitstraling.
  • Opladen thuis via de wallbox, via een stopcontact of onderweg bij openbare laadstations. Via een krachtig IONITY-snellaadstation kunt u met een vermogen van maar liefst 350 kW extra snel opladen.
  • Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0***.
Vanaf € 62.610 (excl. BTW)
Vanaf € 629 per maand**

V-Klasse acties.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u met uw gezin ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

EQV acties.

De EQV helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op Vito, Sprinter gesloten bestelwagen en tourer, V-klasse, Marco Polo. Niet geldig op Citan, Sprinter chassis cabine, Sprinter Economy, Vito Perfect Starter. Geldig voor Renting PRO. 0,99% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, Gratis automaat Vito en Sprinter, Interventie Servicecare complete, 50% korting op AMG pakket V-klasse en lopende stockacties. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

** Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op eVans: eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV. Geldig voor Renting PRO. 0% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15% en een koopaanbod van 25%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, EcoPremie eVans, Gratis wallbox en lopende stockacties. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

*** Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0 ; CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0.

De waarden voor het stroomverbruik en de actieradius zijn voorlopig en voor het certificatieproces vastgesteld door de technische dienst conform UN/ECE-regeling nr. 101. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met ambtelijke waarden zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de fabriekswaarden en ambtelijke waarden zijn mogelijk.

Lorem Ipsum