Comfort | T-Klasse | Mercedes Benz Vans
Het interieur van de Mercedes-Benz Estate biedt voldoende ruimte voor uw gezin, vrienden, boodschappen en sportuitrusting.

Zorgt ervoor dat u ruimte hebt in uw leven. In elke situatie.

Een ruimtewonder dat gezien mag worden.

Compact, ruim, veelzijdig. De T-Klasse is helemaal gemaakt voor uw actieve levensstijl. Het interieur biedt voldoende plaats voor uw gezin, vrienden, boodschappen en sportuitrusting. Met het digitale, intuïtief bedienbare MBUX-multimediasysteem geniet u van praktische connectiviteit en ondersteuning door intelligente assistentiesystemen.

Achterbank FOLD and LOAD 1/3 : 2/3 neerklapbaar

  

i-Size kinderzitbevestiging op de buitenste achterzetels

  

Opbergvak dashboard (optie)

  

Actieve parkeerassistent (optie)

  

MBUX-multimediasysteem.

Intuïtief bedieningscomfort.

Het MBUX-multimediasysteem zorgt op uiterst esthetische wijze voor informatie, entertainment en connectiviteit in de T-Klasse. Met behulp van de touch control buttons op het multifunctionele stuurwiel kunnen MBUX en een groot aantal voertuigfuncties worden bediend zonder dat de handen van het stuur hoeven te worden gehaald. MBUX kan nóg eenvoudiger worden bediend met behulp van de als optie leverbare spraakbediening, waarbij het systeem wordt aangestuurd door 'Hey Mercedes' te zeggen.

  

Heel veel plaats voor alles wat het leven met zich meebrengt.

Het voelt heel goed als je spontaan op het leven kunt reageren. Voor het weekend naar zee of een tocht door de bergen? Een sportuitrusting en de kinderwagen kunnen zonder meer worden meegenomen. Maar ook in de dagelijkse praktijk komen de vijf volwaardige zetels met eenvoudig neerklapbare rugleuningen uitstekend van pas. Ongeacht of u uw gezin, bagage, steps of fietsen moet vervoeren, met de T-Klasse bent u op alles voorbereid.

Dankzij de twee bewegende segmenten kan de bagageruimteafdekking in drie standen worden gezet.

Bagageruimteafdekking

Met het beschermingsnet tussen de bagage en inzittenden kunnen de passagiers tegen verschuivende, lichte voorwerpen worden beschermd.

Bagagebeschermingsnet (optie)

Met de af fabriek voorgemonteerde aanhangwagenkoppeling kunt u met de auto een aanhangwagengewicht tot het aangegeven maximum transporteren.

Vaste aanhangwagenkoppeling met kogelkop (optie)

In de dakreling zijn twee dwarsdragers geïntegreerd, die snel en eenvoudig kunnen worden uitgeklapt.

Dakreling met geïntegreerde basisdrager (optie)

Ervaar nu de T-Klasse.

Icoon Concessiehouder zoeken

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte
Nu aanmelden
Icoon testrit

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Nu Boeken
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over