T-Klasse | Mercedes-Benz Vans

De Mercedes-Benz T-Klasse.

Voor het mooiste beroep ter wereld.

Vanaf € 30.522 (incl. BTW)

Boek een testrit

Geef uzelf en uw gezin alle ruimte.

De T-Klasse van Mercedes-Benz maakt het leven van u en uw gezin gemakkelijk. Shoppen, sporten, eropuit trekken in het weekend,… Met plaats voor vijf personen waarvan drie kinderstoelen beleeft u al uw plannen comfortabel en veilig. En met de vele uitrustingsmogelijkheden stemt u de T-Klasse nog meer af op uw persoonlijke wensen. Kortom, de gezinswagen waar u en uw kinderen op gewacht hebben.

Flexibel, aantrekkelijk, veilig.

Een allrounder voor al uw wensen en eisen.

De nieuwe T-Klasse is een klasse op zich binnen de gezinswagens. Dit multitalent is uw ideale partner voor het drukke dagelijkse leven en uw vrije tijd. Naar de supermarkt, het tuincentrum of de meubelwinkel. Een trip richting de kust of het groen. Uw kinderen en hun vriendjes naar school, trainingen of feestjes brengen – veilig en in stijl. De T-Klasse heeft er altijd zin in. En hij maakt het u ook graag naar uw zin, met zijn royale ruimte en vele innovaties die zowel de veiligheid in de auto als het comfort en de connectiviteit naar een hoger niveau tillen.   

Praktisch voor gezinnen met kinderen.

Dankzij de grote schuifdeuren aan beide zijden, en de hoogte van de zetels, kan vlot worden in- en uitgestapt. Met al die open ruimte kunt u makkelijk bij de kinderen – handig als ze zelf nog niet de veiligheidsgordels kunnen aangespen. 

Een Mercedes-Benz gezinswagen tot in het kleinste detail.

De T-Klasse staat voor alles wat een Mercedes-Benz zo aantrekkelijk maakt. Bovenop zijn praktische kwaliteiten maakt hij indruk met het premium afgewerkte interieur en de geavanceerde connectiviteit.

Geniet meer van het gezinsleven.

Dankzij de royale ruimte en flexibiliteit kunt u vanalles meenemen in de T-Klasse, van stand-up paddleboards tot mountainbikes of bagage voor een trip van enkele weken. 

Compact vanbuiten, ruim vanbinnen.

Met zijn compacte buitenafmetingen is de T-Klasse vlot wendbaar, waar u ook heen trekt. Binnen is er plaats in overvloed voor zowel passagiers als bagage. Dankzij de grote achterklep en de lage laaddrempel laadt u makkelijk een kinderwagen, fietsen of sportmateriaal in. 

Veilig in de auto. Altijd en overal.

Gerust de weg op, vlot parkeren.

Korte ritten of grotere uitstappen: u wil dat de kinderen veilig in de auto zitten. Daarom biedt de T-Klasse net als modellen uit hogere klassen vele veiligheidssystemen die altijd over u, uw passagiers en de andere weggebruikers waken. Zo is hij standaard uitgerust met zeven airbags en vier assistentiesystemen: een actieve remassistent, een dodehoekassistent, een actieve spoorassistent en snelheidslimietassistent. Ook een verkeersbordenassistent is beschikbaar, net als uitgebreide parkeerhulp. In deze gezinswagen voelt u zich altijd veilig.

Zuinig, dynamisch en beheerst rijden.

De T-Klasse is verkrijgbaar met diesel- en benzinemotoren met een vermogen van 95 tot 131 pk die opvallen door hun zuinigheid en verfijnde werking. U merkt het meteen wanneer u de weg opgaat met deze gezinswagen: typisch Mercedes-Benz. Ook het nauwkeurig afgestelde onderstel draagt bij aan de stabiele en veilige rijervaring. Altijd uitgerust op uw bestemming aankomen, kinderen veilig laten slapen in de auto,… Met de T-Klasse mag u rekenen op het premium comfort waar het merk voor bekend staat.  

Rij en leef geruster, met Mercedes-Benz Service.

Met de T-Klasse kiest u voor de perfecte gezinswagen. En we gaan nog verder, met een waaier aan diensten die u nog meer gemoedsrust bieden. Via een vast bedrag per maand geniet u van een uitgebreide garantie of compleet onderhoud. U kunt zelf kiezen tussen Mercedes-Benz ServiceCare Complete, Maintenance of ExtendedWarranty. Zo gaat u altijd gerust en veilig de weg op met een T-Klasse in topconditie.   

Ontdek de T-Klasse in de showroom.

Benieuwd naar de T-Klasse? We heten u en uw kinderen van harte welkom in de showroom. U ziet meteen dat het de geknipte gezinswagen is. De ruimte, de veelzijdigheid, de veiligheid,… Dit is een wagen op maat van gezinnen die het groots zien. Ook een testrit behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Ervaar nu de T-Klasse.

Icoon testrit

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Nu Boeken
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over

5,3 – 7,2 L/100 KM, CO2: 139 – 164 G/KM (WLTP).

Milieu-informatie KB 19/03/2004: mercedes-benz.be – Geef voorrang aan veiligheid.