T-Klasse | Mercedes-Benz Vans

De Mercedes-Benz T-Klasse. 

Vanaf 23.975 (excl. BTW)

Configureer nu

Flexibel, aantrekkelijk, veilig.

Een allrounder voor al uw wensen en eisen.

Ontdek de eerste premium compacte Van van Mercedes-Benz. De nieuwe T-Klasse, een klasse op zich. Dit multitalent is uw ideale compagnon voor de dagelijkse praktijk van uw gezin en al uw avonturen in uw vrije tijd. U kunt alvast uitkijken naar royale ruimte, uitgebreide functionaliteit, connectiviteit, veiligheid en kwaliteit.

Voor gezinnen.

Dankzij de schuifdeuren aan beide zijden kan heel soepel en veilig worden in- en uitgestapt. Zeker wanneer er kinderen meerijden die zelf nog niet de veiligheidsgordels kunnen aangespen, zult u de grote deuropeningen en de aangename hoogte van de zetels op waarde weten te schatten.

Voor uitstapjes.

Dankzij de royale ruimte en flexibiliteit kunt u van alles meenemen in de T-Klasse, van stand-up paddleboards tot mountainbikes of bagage voor een trip van een paar weken.

Voor elke dag.

De T-Klasse brengt alles mee wat u op prijs stelt bij een Mercedes-Benz. De T-Klasse imponeert met een sportieve en elegante totaalindruk. En beschikt over alle praktische eigenschappen die u van een compacte Van mag verwachten.

Compact en stijlbewust.

De T-Klasse brengt alles mee wat u op prijs stelt bij een Mercedes-Benz. Het aantrekkelijke exterieur vertoont duidelijke kenmerken van de Mercedes-Benz designfilosofie. De T-Klasse imponeert met een sportieve en elegante totaalindruk. En beschikt over alle praktische eigenschappen die u van een MPV mag verwachten.

Design.

Stijlvol verpakte functionaliteit.

Ongetwijfeld zal de T-Klasse vanaf de eerste aanblik weten te overtuigen. Dankzij de perfecte vormgeving en liefde voor praktische details. De beide uitrustingslijnen Style en Progressive, een ruime keuze aan lakkleuren en een breed assortiment velgen laten vrijwel niets te wensen over als het om individualisering gaat. Deze speelruimte voor de vormgeving is uniek voor een compacte Van.

Highlights uitrusting:

 • Grille met centraal aangebrachte Mercedes-Benz ster en drie lamellen in chroom glanzend
 • Schuifdeur links en rechts
 • High-performance led-koplampen (optie)
 • 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (optie)

Comfort.

Een klasse op zich.

Het interieur van de T-Klasse biedt voldoende plaats voor uw gezin, vrienden, boodschappen en sportuitrusting. Het interieur biedt niet alleen een uitgebalanceerde mix van comfort en ruimte maar ook topkwaliteit en hoge functionaliteit. Een aantal elementen kan flexibel worden aangepast aan nieuwe transporteisen. Bovendien kunt u het interieurdesign individueel indelen.

Highlights uitrusting:

 • Achterbank FOLD and LOAD 1/3 : 2/3 neerklapbaar
 • Actieve parkeerassistent (optie)
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC (optie)
 • Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar, met lendensteun (optie)

Veiligheid.

Assistentie met intelligente ondersteuning.

In de Mercedes-Benz T-Klasse profiteert u van een breed aanbod standaard en als optie leverbare rijhulpsystemen voor veilig autorijden. Deze moderne assistentiesystemen kunnen niet alleen voor hogere veiligheid zorgen maar leveren bovendien een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van de bestuurder achter het stuurwiel.

Highlights uitrusting:

 • Actieve spoorassistent
 • Actieve remassistent
 • Dodehoekassistent
 • Verkeersbordenassistent (optie)

Technische gegevens.

Rijplezier op elk traject.

De Mercedes-Benz T-Klasse kenmerkt zich door wendbaarheid, dynamiek en controle. Bovendien vertoont de T-Klasse een veel lichter rijgedrag dan u zou vermoeden naar aanleiding van zijn afmetingen. Dankzij de voor Mercedes-Benz typerende afstelling van het onderstel kunt u van een comfortabel, stabiel en veilig rijgevoel genieten, dat ook in uitdagende rijsituaties gecontroleerd blijft.

Technische gegevens:

 • Motoren
 • Afmetingen

Ervaar nu de T-Klasse.

Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Lees er meer over
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu