De C-Klasse Cabrio.

Uniek cabriocomfort.

Doe meer aan sport, bij voorkeur in openlucht. De nieuwe C-Klasse Cabrio maakt van het hele jaar een "Open air-seizoen". Met een verfijnd rijcomfort wanneer u met open dak rijdt: de combinatie van het geautomatiseerde windscherm en de hoofdruimteverwarming zorgt dat u onafhankelijk wordt van weer en wind en creëert optimale trainingsomstandigheden.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Cabrio.

Open voor intensief genieten.

Comfort en luxe onder een open hemel: de E-Klasse Cabrio heeft in de beste traditie van de open cabrio’s een klassieke stoffen kap. Hij combineert een puristisch, zintuiglijk design met de modernste technieken en een ruim comfort voor vier personen op lange ritten. Verheug u op een sportief-luxueuze rijervaring en een maximum open-air-plezier.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De S-Klasse Cabrio.

Rijden met open dak – wellness voor de zintuigen.

Warme lucht, aangenaam zonlicht, onweerstaanbaar zacht leder en glanzende pianolak. De zintuiglijke helderheid van het design. Een rit in de S-Klasse Cabrio bezorgt u een ware zintuiglijke roes. Comfortabeler, luxueuzer en intelligenter kan u onder de blote hemel niet rijden.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De SL.

Legendarische sportwagentraditie.

SL – er zijn nauwelijks andere initialen die voor meer euforie zorgen. Laat u in vervoering brengen door een iconisch design, dat een ode vormt aan moderne luxe en sportiviteit onder de blote hemel. We hebben de legendarische sportiviteit van de SL dynamisch naar het heden overgebracht met de modernste chassistechnologie. Voor een unieke rijervaring en hoge standaards op het gebied van veiligheid en comfort. Ontspannen cruisen of sportieve bochtendynamiek – herontdek elke rit alsof het de eerste keer is.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De SLC.

Laat de lucht trillen.

Expressief design. Maximale performance. Adembenemende motorsound. En een elektrohydraulisch bedienbaar variodak, dat in minder dan 20 seconden open en dicht gaat. Zo combineert de SLC het weergaloze rijplezier van een roadster met de dagelijkse functionaliteit en het hoge geluidscomfort van een coupé. Altijd klaar voor een nog intensievere rijervaring. En u geeft de maat aan.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensiteit in topvorm.

De Mercedes-AMG GT Roadster is de perfecte symbiose van typische AMG Driving Performance en grenzeloos genot van open rijden. De verhoudingen van een klassieke sportwagen en het nieuwe AMG Panamericana-rooster zijn een schot in de roos. Het hoogwaardige interieur creëert onmiddellijk een racesfeer. En wanneer de stoffen kap in amper elf seconden opengaat, beleeft u de pure, ongefilterde kracht van de V8 met al uw zintuigen. Is er nog een betere reden om met open dak te rijden?

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw