De nieuwe GLE. In renting vanaf €569,00/maand excl. BTW*.

Man bedient MBUX in Mercedes-Benz GLE.

De nieuwe GLE. In renting vanaf €569,00/maand excl. BTW*.

Is uw Mercedes-Benz een professionele investering? Dan moet die uiteraard renderen. Dankzij onze financiële renting op de GLE 300 d 4MATIC en zijn voordelige rente van 0,49% kiest u de services die u wenst.

*Financiële renting aan 0,49% voor een GLE 300 d 4MATIC standaarduitvoering zonder extra opties. Aanbevolen catalogusprijs: € 67.518,00 incl. BTW). Looptijd : 48 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 30% + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen. Actie geldig van 02/12/2019 t.e.m 29/02/2020. Niet van toepassing op AMG motorisaties. Actie niet cumuleerbaar met de starvoorwaarden (4&5*). Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst van de GLE

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

De gratis brochure geeft u een nieuwe kijk op de zaken vanuit fascinerende perspectieven, leert u kleine details kennen, en biedt uitvoerige informatie over het model dat uw voorkeur geniet.

U vindt er naast de prijzen van de voertuigen en de uitrustingsdetails ook de opties om uw Mercedes-Benz te individualiseren.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz GLE SUV met originele accessoires.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd. Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Vind uw nieuwe GLE SUV of vraag uw testrit aan.

Zoek uw nieuwe GLE SUV

Vraag uw testrit aan

Product finder & maandprijscalculator


Vind uw mobiliteitsoplossing en bereken uw maandprijs.

       

Product finder & maandprijscalculator


Vind uw mobiliteitsoplossing en bereken uw maandprijs.

       

GLE (SUV) Nieuwe: brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 - 9,4 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 161 - 214 g/km (NEDC)<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>

GLE SUV: brandstofverbruik gecombineerd: 7,2 - 12,6 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 190 - 286 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO2-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>