Comfort.

Niet alleen stipt op tijd. Maar ook zijn tijd vooruit.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)


Elektrische aandrijving heeft de toekomst.
En de menselijke intuïtie.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)


Elektrische aandrijving heeft de toekomst.
En de menselijke intuïtie.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz User Experience in de nieuwe EQV.
Mercedes-Benz EQV, spraakbediening

Spraakbediening

De afbeelding toont de klimaatregeling vooraf met MBUX in de Mercedes-Benz EQV.

Klimaatregeling vooraf

Mercedes-Benz EQV, touch-bedieningsconcept

Touch-bedieningsconcept

  Mercedes-Benz EQV navigatie

  Navigatie

  Mercedes-Benz EQV radio

  Radio

  Mercedes-Benz EQV muziek

  Muziek

  De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Om het voertuig op tijd af te kunnen leveren, zal het voertuig in eerste instantie zonder communicatiemodule (LTE) worden geleverd. De module zal later gratis worden geïnstalleerd op het voertuig (“retrofit”), zodra de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen is verzekerd. Dit betekent dat bepaalde Mercedes me diensten, inclusief de noodoproepfunctie (eCall,) tijdelijk niet beschikbaar zullen zijn op het voertuig. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

  Variabiliteit


  Comfort voor maximaal acht personen.

  Twee rijen zitplaatsen – talloze mogelijkheden.

  Variabiliteit


  Comfort voor maximaal acht personen.

  Twee rijen zitplaatsen – talloze mogelijkheden.

  De afbeelding toont de stoelconfiguratie van de Mercedes-Benz EQV.
  De afbeelding toont de stoelconfiguratie van de Mercedes-Benz EQV.
  De afbeelding toont de stoelconfiguratie van de Mercedes-Benz EQV.
  De afbeelding toont de stoelconfiguratie van de Mercedes-Benz EQV.

  Comfortuitrustingen


  Imposant. Duurzaam.

  Comfortuitrustingen


  Imposant. Duurzaam.

  Panoramaschuifdak

  Mercedes-Benz EQV: panoramaschuifdak

  Panoramaschuifdak

  Het hoogwaardige panoramaschuifdak zorgt dankzij het grote glazen oppervlak voor veel licht in de binnenruimte, waardoor een lichte, vriendelijke sfeer ontstaat. Het schuifdak aan de voorzijde kan elektrisch worden geopend en vormt zo een extra ventilatiemogelijkheid.

  Burmester® surround sound system

  Mercedes-Benz EQV: Burmester surround sound system

  Burmester® surround sound system

  Het Burmester® surround sound system produceert met een uitstekend afgestemd versterker- en luidsprekersysteem een fascinerende surround sound in het voertuig. De vijftien luidsprekers en één bassreflexbox leveren samen 640 W. Dankzij de multikanaals surround-soundtechnologie ontstaat op elke plek een indrukwekkend geluid.

  Tafelpakket

  Mercedes-Benz EQV: tafelpakket

  Tafelpakket

  Het tafelpakket bevat veel functionele extra's die het verblijf achterin aangenamer maken. De opklapbare en verschuifbare tafel kan onder meer worden gebruikt om aan te eten of werken of spelletjes te spelen. In de bekerhouders in de zijwanden kunnen bekers, blikjes of kleine flessen veilig worden vervoerd. Ook de handige extra opbergmogelijkheden in de netten aan de leuningen van bestuurders- en bijrijdersstoel en de afzonderlijke zitplaatsen achterin maken het interieur nog functioneler. Bovendien omvat het tafelpakket een 12V-aansluiting voor mobiele apparatuur.

  Slaappakket

  Mercedes-Benz EQV: slaappakket

  Slaappakket

  Met het slaappakket wordt de driepersoonsbank op de tweede rij zitplaatsen achterin in een handomdraai een comfortabel bed – bijvoorbeeld voor spontane rustmomenten of overnachtingen onderweg. Met de bijbehorende bedverlenging ontstaat een doorlopend ligvlak van ca. 1,93 m x 1,35 m. Door het donker getinte glas hebben de rustenden geen last van inkijk.

  Middenconsole met geïntegreerd koelvak

  Mercedes-Benz EQV: middenconsole met geïntegreerd koelvak

  Middenconsole met geïntegreerd koelvak

  De middenconsole met geïntegreerd koelvak benadrukt de luxueuze sfeer van een personenwagen. Bestuurder en bijrijder profiteren van de twee bekerhouders met temperatuurregeling. En voorin biedt de beklede armsteun het beste comfort. Hieronder bevinden zich een multimedia-aansluiteenheid met twee usb-aansluitingen en een SD-kaartsleuf, een groot opbergvak en een koelvak met een inhoud van 3,2 liter voor twee halveliterflessen. Achterin zijn een 230V- en een 12V-aansluiting en een opbergvak met sfeerverlichting beschikbaar.

  Sfeerverlichting cockpit

  Mercedes-Benz EQV: sfeerverlichting cockpit

  Sfeerverlichting cockpit

  Door het aangename, indirecte licht van de sfeerverlichting in de cockpit voelen de bestuurder en bijrijder zich meteen op hun gemak. Afhankelijk van de gewenste lichtsfeer creëren de drie kleuren "neutral", "solar" en "polar" een stijlvolle sfeer om je prettig in te voelen. Daarnaast zijn er vijf niveaus om de helderheid aan te passen. Door de subtiele verlichting worden de ogen in het donker minder belast wanneer deze van het interieur naar de weg worden gericht, omdat het verschil in helderheid wordt verkleind.

  EASY-PACK-achterklep

  Mercedes-Benz EQV: EASY-PACK-achterklep

  EASY-PACK-achterklep

  De EASY-PACK-achterklep kan met één druk op de knop automatisch worden geopend en gesloten, waardoor comfortabeler kan worden in- en uitgeladen. De achterklep kan met behulp van de toets op de autosleutel of de ontgrendelingsgreep worden bediend. Om schade te voorkomen, beschikt de EASY-PACK-achterklep over een automatische obstakelherkenning. Wanneer de achterklep wordt geopend, kan deze in elke stand worden gestopt. Met behulp van de toets op de voertuigsleutel of met behulp van de ontgrendelingshandgreep aan de achterklep kan de achterklep automatisch worden gesloten. Wanneer de achterklep niet kan worden gesloten door de lading, wordt het sluitproces automatisch onderbroken.

  AIRMATIC

  De afbeelding toont de luchtvering AIRMATIC.

  AIRMATIC

  Of het nu op de snelweg of op een hobbelig landweggetje is: de luchtvering AIRMATIC past het onderstel aan de ondergrond aan. De schokdemping wordt bij elk wiel afzonderlijk geregeld – overeenkomstig de actuele rijsituatie en de toestand van het wegdek. Daardoor biedt de luchtvering u zeer veel rijcomfort voor elke situatie. Daarbij kan er tussen de vier rijprogramma's E+, E, C en S worden gekozen. De voertuighoogte wordt afhankelijk van de rijsituatie en het geselecteerde rijprogramma geregeld. Bij toenemende snelheid wordt het voertuig een beetje neergelaten. Daardoor neemt de rijstabiliteit toe en kan het voertuig dankzij de geringere luchtweerstand bovendien zuiniger rijden.

  EQV 300: stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 28,1; CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0.<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.</p>