Mercedes-AMG modellen.

Berlines


Berlines

Berlines


Berlines

 • Mercedes-AMG C 43 4MATIC

  Uw toegang tot de fascinerende wereld van AMG.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC Berline

  Uw toegang tot de fascinerende wereld van AMG.

  In de Mercedes-AMG C 43 4MATIC wordt typische AMG emotionaliteit gecombineerd met een nieuw sportwagenconcept met een krachtige V6-biturbomotor. Elke kilometer, in elke bocht voelt de bestuurder AMG Driving Performance.

  Design.
  De fascinatie voor autosport, perfect in uw dagelijks leven geïntegreerd. Dat straalt de Mercedes-AMG C 43 4MATIC alleen uiterlijk al uit. Bepalende designelementen zijn de AMG styling, de lichtmetalen velgen en de speciale AMG plaatjes op de voorste wielkasten. De motorkap met rode aluminium-inleg maakt de kwaliteiten van de nieuwe biturbo-zescilindermotor duidelijk.

  Motor.
  Dankzij de gespierde koppelcurve komt de V6-motor in de Mercedes-AMG C 43 4MATIC soepel, direct en dynamisch voor de dag. Voor een gebalde motorsound – een typische AMG ervaring – hebben de ingenieurs een sportuitlaatsysteem met minder tegendruk en een lager gewicht ontwikkeld.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,0-7,8 l/100km, CO2-emissie gecombineerd: 183 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  Krachtige topsporter

  Mercedes-AMG C 63 Berline

  Krachtige topsporter

  Sterk in vorm: Zo presenteert de Mercedes-AMG C 63 zich. En dat niet alleen – de sportiviteit wordt met het Mercedes-AMG C 63 S-model nog verder op de spits gedreven. Beleef doorgedreven prestaties. 

  Design.
  De Mercedes-AMG C 63 ziet er met zijn diepzittend “Twin blade”-radiatorrooster en powerdomes op de motorkap zo aanvalslustig uit als een roofdier: altijd klaar voor de volgende sprint door zijn territorium – de wegen van deze wereld.

  Motor.

  Performance, dynamiek en efficiëntie – daar staat de Mercedes-AMG C 63 met AMG V8-biturbomotor van 4,0 liter voor. Het vermogensspectrum gaat van 350 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (476 pk) in de Mercedes‑AMG C 63 tot 375 kilowatt (510 pk) in de Mercedes‑AMG C 63 S.

  Echt indrukwekkend is ook zijn gecombineerd verbruik van slechts 8,2 liter per 100 kilometer.<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p> Dat is in zijn segment het laagste verbruikscijfer ter wereld.
  Mercedes-AMG C 63: brandstofverbruik gecombineerd: 8,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 192 g/km;
  Mercedes-AMG C 63 S-model: brandstofverbruik gecombineerd: 8,4-8,2 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 195–192 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG E 43 4MATIC

  Business as unusual.

  Mercedes-AMG E 43 4MATIC Berline

  Business as unusual.

  Een voertuig dat exclusiviteit en comfort op een unieke manier verenigt met sportiviteit en performance. En daarmee in het segment nieuwe normen bepaalt: De nieuwe Mercedes-AMG E 43 4MATIC.

  Design.
  Waar u ook kijkt: de leidersambities zijn onmiskenbaar. Het diamantrooster met pins in chroom, de AMG voorschort inclusief luchtinlaten, frontsplitter in zilverchroom en zwarte glimmers bepalen de zelfbewuste voorkant van de nieuwe Mercedes-AMG E 43 4MATIC. In zijaanzicht springen de opvallende 19 inch velgen in 5-dubbelspakendesign en het 'BITURBO 4MATIC' opschrift op de voorste wielkasten meteen in het oog. De AMG zijdrempelbekleding en de voor AMG typische achterschort met diffusorlook en twee verchroomde dubbele eindpijpen benadrukken bovendien de sportieve looks.

  Motor.
  De wendbaarheid en de dwarsdynamiek op het niveau van een sportwagen is vooral te danken aan een V6-biturbomotor van 3,0 liter met een vermogen van 295 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (401 PS) en een koppel van 520 newtonmeter, de vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC met specifieke AMG krachtverdeling van 31 procent op de vooras en 69 procent op de achteras, en de AMG sportophanging op basis van de AIR BODY CONTROL met adaptieve, in drie standen verstelbare schokdempers.

  Mercedes-AMG E 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,4-8,2 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 192 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+

  Concentreert zijn energie.

  Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Berline

  Concentreert zijn energie.

  De Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ en de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ staan zintuiglijk voor de ingesteldheid om de grenzen van wat mogelijk is steeds te verleggen. Met deze modellen bewijst het merk altijd een stapje verder te gaan en naar het maximum te streven.

  Design
  Het exterieur van een Mercedes-AMG onderscheidt zich door zijn opvallende design te combineren met Driving Performance. De Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ zal maximaal voldoen aan deze voorstelling. De powerdomes op de voor Mercedes-AMG GT kenmerkende, naar binnen liggende motorkap en de verbrede spatborden benadrukken de kracht die in de E 63 S schuilgaat. De ingelegde luchtinlaten zonder rooster laten niet alleen een indruk na, maar zorgen ook voor een gerichte luchtstroming, met maar één doel voor ogen: maximale Driving Performance.

  Motor.
  Met de Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ en de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ bereikt u uw doel sneller. Daarvoor verantwoordelijk is de AMG 4,0-liter-V8-biturbomotor met fascinerende 420 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (571 pk) en 750 Newtonmeter bij de Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ en nog ongelooflijker 450 Kilowatt (612 pk) en 850 Newtonmeter bij de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. Daarnaast overtuigt de aandrijflijn door extreem korte reactietijden en een hoog rendement.
  Brandstofverbruik Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ en Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+: in de stad/buiten de stad/gecombineerd: 11,7-11,4/7,6-7,3/9,1-8,8 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 207-199 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG S 63

  Toonaangevend qua dynamiek

  Mercedes-AMG S 63 Berline

  Toonaangevend qua dynamiek

  Driving Performance in het luxesegment: De nieuwe Mercedes-AMG S 63 legt accenten op het gebied van rijdynamiek, lichte constructie en efficiëntie. Dankzij doorgedreven lichte constructie volgens de filosofie “AMG Lightweight Performance” legt de Mercedes-AMG S 63 tot 100 kilogram minder gewicht op de weegschaal dan het voorgaande model. Alles samen leidt dat tot een buitengewoon efficiënt brandstofverbruik.

  Design.
  Krachtig en exclusief, dynamisch en representatief – de nieuwe Mercedes-AMG S 63 maakt ook visueel indruk. Het design van de high performance-berline vormt een geslaagde verbinding van de zinnelijke vormen, de klassieke architectuur en het vloeiende silhouet die kenmerkend zijn voor Mercedes, met de typische designelementen van AMG.

  Motor.

  Voor superieure prestaties staat de AMG V8-biturbomotor van 5,5 liter garant, met een vermogen van 430 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> en een koppel van 900 newtonmeter. Als optie is de nieuwe Mercedes-AMG S 63 voor het eerst ook met de prestatiegerichte AMG vierwielaandrijving 4MATIC leverbaar.

  Mercedes-AMG S 63: brandstofverbruik gecombineerd: 10, l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 237 g/km;
  Mercedes-AMG S 63 4MATIC lange versie: brandstofverbruik gecombineerd: 10,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 242 g/km.<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

Breaks


Breaks

Breaks


Breaks

 • Mercedes AMG C 43 4MATIC

  Eén van de meest variable sportwagens.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC Break

  Eén van de meest variable sportwagens.

  De Mercedes-AMG C 43 4MATIC overtuigt met een zee van ruimte: voor Driving Performance. In de autosport uitgeteste technologieën, exclusief sportieve details en een meeslepend krachtig design geven een van de sportiefste breaks vaart.

  Design.
  De fascinatie van de autosport in het dagelijkse leven – deze combinatie brengt de Mercedes-AMG C 43 4MATIC samen. Bepalende designelementen zijn de AMG styling, de lichtmetalen velgen en de speciale AMG plaatjes op de voorste wielkasten. Ze benadrukken de vooruitstrevendheid en het prestatievermogen van het merk.

  Motor.
  Met zijn DNA van AMG en zijn krachtige V6-motor maakt de Mercedes-AMG C 43 Break het ambitieuze chauffeurs gemakkelijk om in de wereld van de AMG te stappen. Hier schemert autosportgevoel altijd door. En performance is de beste begeleider.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,7–7,9 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 185 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  De V8-fascinatie in grootse stijl.

  Mercedes-AMG C 63 Break

  De V8-fascinatie in grootse stijl.

  Pure fascinatie en indrukwekkende dynamiek: De Mercedes-AMG C 63 en de nog krachtigere C 63 S verleggen de maatstaven. De hightech-aandrijving, de voor AMG typische rijdynamiek en uiterste individualiteit in de uitrusting garanderen een ongeëvenaarde rijervaring.

  Design.
  Form follows performance – het design van de krachtige V8-topmodellen is beïnvloed door de autosport en belichaamt de fascinerende techniek. Zintuiglijke duidelijkheid gecombineerd met stijlvolle sportiviteit: de Mercedes-AMG C 63 en de C 63 S fascineren al op het eerste gezicht.

  Motor.

  Het topmodel van de C-Klasse wordt door een V8-biturbomotor van 4,0 liter aangedreven: de motor is nauw verwant met de krachtbron die in de Mercedes‑AMG GT voor een adembenemende stuwkracht zorgt. Het vermogensspectrum gaat van 350 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (476 pk) in de Mercedes-AMG C 63 tot 375 kilowatt (510 pk) in de Mercedes-AMG C 63 S.

  Mercedes-AMG C 63: brandstofverbruik gecombineerd: 8,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 196 g/km;
  Mercedes-AMG C 63 S: brandstofverbruik gecombineerd: 8,6-8,4 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 200–196 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG E 43 4MATIC

  Business as unusual.

  Mercedes-AMC E 43 4MATIC Break

  Business as unusual.

  Een voertuig dat exclusiviteit en comfort op een unieke manier verenigt met sportiviteit en performance. En daarmee in het segment nieuwe normen bepaalt: De nieuwe Mercedes-AMG E 43 4MATIC.

  Design.
  Waar u ook kijkt: de leidersambities zijn onmiskenbaar. Het diamantrooster en de AMG voorschort zijn bepalend voor de zelfbewuste voorkant van de nieuwe Mercedes-AMG E 43 4MATIC. In zijaanzicht vallen opvallende 19” velgen in 5-dubbelspakendesign meteen in het oog. De voor AMG typische achterschort met diffusorlook in twee verchroomde dubbele uitlaatpijpen accentueren de sportieve esthetiek nog meer.

  Motor.
  De wendbaarheid en de dwarsdynamiek op het niveau van een sportwagen is vooral te danken aan een V6-biturbomotor van 3,0 liter, met 295 kilowatt vermogen<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (401 pk) en een koppel van 520 newtonmeter, de vierwielaandrijving AMG-Performance 4MATIC met specifieke AMG krachtverdeling van 31 procent op de vooras en 69 procent op de achteras, en de AMG sportophanging op basis van de AIR BODY CONTROL met adaptieve, in drie standen verstelbare schokdempers.

  Mercedes-AMG E 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,4-8,2 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 192–187 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

Coupés


Coupés

Coupés


Coupés

 • Mercedes-AMG C 43 4MATIC

  Thuis in het hogere toerenbereik.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé

  Thuis in het hogere toerenbereik.

  De C-Klasse Coupé modellen van Mercedes-AMG laten routine ver achter zich en vervangen ze door gebalde intensiteit: Prestatiecijfers die bij de autosport aanleunen, gekoppeld aan echt karakter. Zelden werd het DNA van Mercedes-AMG zo intens op de weg overgebracht. Of beter: op de inhaalstrook.

  Design.
  Het sportieve, opvallende exterieurdesign van de Mercedes-AMG C 43 4MATIC is gebaseerd op het AMG Line Exterieur en wordt met specifieke elementen uitgebreid. Dat zijn onder meer de het diamantrooster met pins in chroom met “AMG”-opschrift, de “BITURBO 4MATIC”-plaatjes op de voorste wielkasten, de twee dubbele uitlaatpijpen en zilverchroomkleurige en hoogglanzend zwarte aanbouwdelen en sierelementen.

  Motor.
  Met zijn DNA van AMG en zijn krachtige V6-motor maakt de Mercedes-AMG C 43 Coupé het ambitieuze chauffeurs gemakkelijk om in de wereld van de AMG te stappen. De spontane respons en extreem korte schakeltijden verlenen deze krachtbundel de soepelheid van een topatleet.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,0-7,8 l/100km, CO2-emissie gecombineerd: 183 g/km)<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  The beauty of the beast

  Mercedes-AMG C 63 Coupé

  The beauty of the beast

  Het opvallende design van de Mercedes-AMG C 63 Coupé verlegt grenzen. De voorschort met de massieve luchtinlaten in A-wingdesign en de dynamische, scherp getekende flanklijn volgen een duidelijke designtaal. Een voertuig met een unieke lijnvoering – een oppervlak dat diepe emoties opwekt.

  Design.
  Meer dan de som van zijn performance-componenten: De Mercedes-AMG C 63 is het resultaat van een voertuigontwikkeling waarbij vorm en functie een onscheidbare eenheid vormen. De wielkasten, aan de vooras 64 millimeter en aan de gespierde achteras 66 millimeter verbreed, verlenen de C 63 Coupé een nog sportiever uiterlijk en een nog betere wegligging. Zo esthetisch kan men puur vermogen verpakken.

  Motor.
  Het elektronisch geregelde sperdifferentieel van de Mercedes-AMG C 63 S verdeelt tot 700 newtonmeter<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> naar de achteras en verleent de beide wielen met 20” velgen optimale trekkracht. De Sport-parameterbesturing zorgt voor een precieze feedback. Het resultaat: echt rijplezier in elke rijsituatie.

  Mercedes-AMG C 63 brandstofverbruik gecombineerd: 11,9–11,4 l l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 200 g/km; Mercedes-AMG C 63 S brandstofverbruik gecombineerd: 8,6 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 200 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

  The beauty of the beast.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

  Soundtrack. Voor de ogen.

  Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

  Soundtrack. Voor de ogen.

  Men kan klanken aan elkaar rijgen – of een symfonie componeren. De Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC Coupé combineert een harmonieus verlopende, spannende vorm met een ruwe sound. Sportief en elegant. U zult de wereld met andere ogen bekijken. En met andere ogen beluisteren. En de wereld zal u anders zien. En horen.

  Design.
  Het avant-gardistische uiterlijk daagt uit. Trouw aan het motto “Meer voorwaartse kracht, minder opwaartse kracht” werd de achterkant van de Mercedes-AMG CLA 45 Coupé duidelijk verder ontwikkeld. Expressieve details zoals de achterschort in een nieuw design met vier verticale diffusorvinnen, zijdelingse aerodynamische spoilerranden en optische luchtuitlaten als onderdelen van het pakket Aerodynamica maken de ongeëvenaarde dynamiek van het voertuig zichtbaar. Om in de beide verchroomde dubbele uitlaatpijpen en de volle bas van de AMG sportuitlaat uiteindelijk hun voltooiing te vinden.

  Motor.
  Wat hebben AMG-rijders en AMG-ingenieurs gemeen? U hebt benzine in het bloed. Bewijs daarvoor is de sterkste viercilinder turbomotor ter wereld van 280 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (381 pk). Met een specifiek vermogen van 141 kW (191 pk) overtreft hij zelfs de meeste supersportwagens. Een twinscroll turbolader zorgt voor een spontaan reactievermogen en optimale wendbaarheid. Een koppel tot 475 newtonmeter is daarbij beschikbaar.

  Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 7,3-6,9 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 171–162 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Stijlicoon met AMG-factor.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé

  Stijlicoon met AMG-factor.

  Een onmiskenbaar coupéprofiel, dat onweerstaanbare sportieve pret belooft. De Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC past perfect bij prestatiegerichte, eigentijdse individualisten met een uitbundige levensstijl.

  Design.
  Klaar voor topprestaties: het enorme potentieel van de Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé is al bij de start te merken: aan de voor AMG typische A-wingspoiler, aan het diamantrooster, de 19” lichtmetalen velgen en aan de dynamische, iconische achterkant.

  Motor.
  Dankzij de door ingenieurs van AMG ontwikkelde techniek laat de Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé zich zeer levendig en met hoge dwarsdynamiek rijden. Aan de basis van de hoogstaande typische AMG Driving Performance liggen de door Mercedes-AMG geperfectioneerde V6-biturbomotor van 3,0 liter, een koppel van 520 newtonmeter<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> en de prestatiegerichte vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC met specifieke AMG krachtverdeling.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,9–8,4l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 192 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC

  Geen ruimte voor bescheidenheid.

  Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé

  Geen ruimte voor bescheidenheid.

  De Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé opent de deur naar de wereld van de AMG Driving Performance. Hij bekoort met voelbaar meer soepelheid en dwarsdynamiek. De fascinatie van de autosport in het dagelijkse leven – deze combinatie zorgt er ook voor dat de GLE 43 4MATIC Coupé optisch een geheel vormt: Het trotse exterieur- en interieurdesign toont al bij de eerste aanblik dat hij tot de unieke AMG familie behoort.

  Design.
  Het opvallende sportieve AMG exterieurdesign maakt de extra performance al op het eerste gezicht zichtbaar. De voor AMG typische A-wingspoiler drukt zijn sportieve overwicht uit. Spoilerrand en -diffusor en luchtuitlaten drukken de bolide vast op de weg en vormen samen het dynamische hoogtepunt van de iconische achterkant.

  Motor.
  Met 270 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (367 pk) en 520 newtonmeter vormt de V6-motor een nieuwe maatstaf in zijn segment – de acceleratie van nul tot 100 km/u in 5,7 seconden accentueert het sportieve temperament van de Mercedes-AMG GLE 43 Coupé.

  Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,6 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 199 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC

  Uitdagers gezocht.

  Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Coupé

  Uitdagers gezocht.

  Mercedes-AMG heeft het concept van een krachtige SUV opnieuw uitgedacht: als een fascinerende vierdeurscoupé, die voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestaties en design. Geniet van een hoogdynamische rijervaring in een high-performance-coupé die het moeiteloos opneemt tegen alle SUV's op deze wereld.

  Design.
  Zinnelijkheid en helderheid zijn vast verkankerde grondbeginselen in het design van iedere Mercedes-Benz. Ook de nieuwe Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Coupé belichaamt dit credo op vakkundige wijze: Op een emotionele manier brengt hij de fascinatie voor 'driving performance' krachtig en dominant in het dagelijks leven. Zijn plastische vormtaal wordt immers beheerst door typische AMG-kenmerken.

  Motor.
  In de nieuwe Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Coupé gaat uw hart sneller slaan: Naast de variant met 410 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> kunt u ook kiezen voor het nog dynamischere S-model met 430 kilowatt. Voor welke variant u ook kiest: De 8-cilinder laat zich altijd van zijn krachtige zijde zien.

  Mercedes-AMG GLE 63 Coupé: brandstofverbruik gecombineerd: 11,9 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 278 g/km; Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé: brandstofverbruik gecombineerd: 11,9 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 278 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG S 63 & S 65

  Zelfbewuste présence.

  Mercedes-AMG S 63 Coupé
  Mercedes-AMG S 65 Coupé

  Zelfbewuste présence.

  Springveerachtige acceleraties, begeleid door een sonore V8-bas, en een stuwkracht die maar niet wil stoppen: Dat is spannender dan elke film, emotioneler dan alle muziek. En u kunt het ervaren, omgeven door het comfort van een S-Klasse: in de nieuwe Mercedes-AMG S 63 Coupé en Mercedes-AMG S 65 Coupé.

  Design.
  Al met zijn design toont de Mercedes-AMG S 63 Coupé zijn uitzonderlijk karakter. De voor Mercedes-Benz kenmerkende sensuele soberheid met de klassieke architectuur en het gestroomlijnde silhouet wordt gecombineerd met typische expressieve AMG-elementen. Met uitgesproken luxe en status, krachtig exclusief, dynamisch en representatief trekt dit voertuig alle blikken naar zich toe.

  Motor.
  De V8-biturbomotor van 5,5 liter van de Mercedes-AMG S 63 Coupé behoort met zijn vermogen van 430 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> tot de krachtigste in serie gebouwde V8-motoren ter wereld. Of schuif nog een rijstrook meer naar links op, waar de Mercedes-AMG S 65 Coupé zich ophoudt: Een fabelachtige 463 kilowatt in een V12-motor staat voor u klaar.

  Mercedes-AMG S 63 Coupé: brandstofverbruik gecombineerd: 10,1 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 237 g/km; Mercedes-AMG S 65 Coupé: brandstofverbruik gecombineerd: 11,9 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 279 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GT

  Handcrafted by Racers.

  Mercedes-AMG GT Coupé

  Handcrafted by Racers.

  Ontdek dynamische perfectie die uw hart sneller doet slaan. De Mercedes-AMG GT, op maat gemaakt en vervaardigd uit aluminium, is licht en tegelijk atletisch gebouwd. Stap in. Hij is gekomen om u mee te slepen.

  Design.
  De Mercedes-AMG GT straalt sportiviteit en emotie uit. Authentieke vormen en een krachtige lijnvoering bezorgen u kippenvel – en dan bent u nog niet ingestapt. En ook in het interieur: ongeëvenaarde perfectie tot in het kleinste detail. Zelden was sportiviteit zo fascinerend.

  Motor.
  De kenmerken van een echte topsporter: van 0 naar 100 km/u in een adembenemende 4 seconden – met een topsnelheid van 304 km/u. Er is er maar één die de Mercedes-AMG GT nog inhaalt: de Mercedes-AMG GT S. Zijn gegevens: 3,8 seconden en een topsnelheid van 310 km/h. Enthousiasme in een recordtijd.

  Mercedes-AMG GT: brandstofverbruik gecombineerd: 9,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 216 g/km; Mercedes-AMG GT S: brandstofverbruik gecombineerd: 9,6-9,4 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 224–219 g/km<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>

Roadsters


Roadsters

Roadsters


Roadsters

 • Mercedes-AMG SL 63 & SL 65

  Topprestaties voor enthousiaste liefhebbers

  Mercedes-AMG SL 63 Roadster
  Mercedes-AMG SL 65 Roadster

  Topprestaties voor enthousiaste liefhebbers

  De modellen Mercedes-AMG SL 63 en SL 65 persen er alles uit– uit elk moment, uit elke meter. Een gedroomde combinatie van superieure krachtontplooiing, een buitengewone rijdynamiek en de schoonheid en sierlijkheid van een auto-icoon.

  Design.
  Dynamiek en vastberadenheid staan hem op het gezicht geschreven. De motorkap met opvallende powerdomes, de ver naar achteren getrokken lichtblokken en het gedraaide, naar onder breder uitlopende radiatorrooster met dubbele lamellen in zilverchroom versterken die indruk.De Mercedes-AMG SL 65 is topsporter en gentleman tegelijk. Met inlegstukken in hoogglanzend chroom, grotere luchtuitlaten, grote achterdiffusor en verchroomde dubbele uitlaatpijpen in AMG V12-design.

  Motor.
  In de Mercedes-AMG SL 63 is een AMG V8-biturbomotor met een cilinderinhoud van 5,5 liter aan het werk, gemaakt volgens de AMG-filosofie “One Man - One Engine”. In een gespierde koppelcurve is tussen 2 250 tot 3 750 t/min tot 900 newtonmeter<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> beschikbaar. Het maximumvermogen ligt bij 430 kilowatt (585 pk).

  De Mercedes-AMG SL 65 wordt door een AMG V12-biturbomotor van 6,0 liter aangedreven en levert met 463 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (630 pk) en 1000 newtonmeter van 2300-4300 t/min een verbluffend vermogen.
  Mercedes-AMG SL 63: brandstofverbruik gecombineerd: 9,9 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 231 g/km, Mercedes-AMG SL 65: brandstofverbruik gecombineerd: 11,6 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 270 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG SLC 43

  Driving performance voor alle zintuigen.

  Mercedes-AMG SLC 43 Roadster

  Driving performance voor alle zintuigen.

  Met zijn dynamische AMG styling en op de autosport geënte prestaties is de Mercedes-AMG SLC 43 een van de meest sportieve roadsters. Open de automatische stalen kap en laat u meeslepen: door de sound, door de kracht – door elke bocht.

  Design.
  Lange motorkap en ver naar achteren verplaatste passagiersruimte – de Mercedes-AMG SLC 43 vertoont de typische kenmerken van een sportwagen. Dezelfde stilistische eenheid als aan de buitenkant is ook in het interieur terug te vinden. Elk detail straalt functionaliteit, esthetiek en genot uit. 

  Motor.
  De 3,0 liter V6-biturbomotor van de Mercedes-AMG SLC 43 munt uit door de modernste injectietechniek en mengselbereiding voor optimale prestaties met een laag brandstofverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen. Op het gebied van Driving Performance vormt de SLC 43 van 270 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (367 pk) en 520 newtonmeter de nieuwe norm in zijn segment.Mercedes-AMG SLC 43 brandstofverbruik gecombineerd: 7,8 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 178 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

Cabrio's


Cabrio's

Cabrio's


Cabrio's

 • Mercedes-AMG C 43 4MATIC

  Een telg uit een luidruchtig nest.

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabrio

  Een telg uit een luidruchtig nest.

  Een indrukwekkende akoestische présence was bij AMG altijd al bon ton. De Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabrio valt hier geenszins uit de toon. Zo wordt elke huizenrij een geluidsdecor en elke tunnel een surround-ervaring – het liefst nog met open kap.

  Design.
  Van de AMG voorschort met opvallende lijnen over het inzetstuk van de frontsplitter tot de 19” velgen in 5-dubbelspakendesign volgt de vorm hier in elk detail de functie.

  Motor.
  Technisch hoogstandjes: Tot de highlights behoren de door Mercedes-AMG doorontwikkelde krachtige V6-biturbomotor van 3,0 liter, de vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC en de soepel schakelende automaat 9G-TRONIC met versnelde schakeltijden. Het resultaat: Fascinerende Driving Performance en de typische emotionaliteit van het merk.


  Mercedes-AMG C 43 brandstofverbruik gecombineerd: 8,4–8,3 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 194 g/km)<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  Prestaties voor alle zintuigen.

  Mercedes-AMG C 63 Cabrio

  Prestaties voor alle zintuigen.

  De Mercedes-AMG C 63 Cabrio daagt de toeschouwer vanuit elke gezichtshoek uit – en overtuigt met opvallende details. Zoals de brede, gespierde achterkant met drie diffusorvinnen of het via de rijprogramma’s inschakelbare Performance-uitlaatsysteem, dat de krachtige verschijning ook met een indrukwekkende akoestiek beklemtoont.

  Design.
  Het markante design van de Mercedes-AMG C 63 Cabrio verlegt grenzen. De voorschort met de massieve luchtinlaten in A-wingdesign en de dynamische, scherp getekende flanklijn volgen een duidelijke designtaal. Een uiterst precies gedefinieerd voertuig met een unieke lijnvoering, die met open kap nog meer blikken naar zich toe trekt.

  Motor.
  De bron van het geluid en de garantie voor eindeloze voortstuwing: de compleet nieuw ontwikkelde AMG V8-biturbomotor van 4,0 liter, die uitdagers met zijn vermogen van 375 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (510 pk) en een koppel van 700 newtonmeter geen kans laat.


  Mercedes-AMG C 63: brandstofverbruik gecombineerd: 8,9–8,6 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 209–200 g/km; Mercedes-AMG C 63 S: brandstofverbruik gecombineerd: 9,3-8,9 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 218-208 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG S 63 & S 65

  Open voor grenzeloosheid.

  Mercedes-AMG S 63 Cabrio
  Mercedes-AMG S 65 Cabrio

  Open voor grenzeloosheid.

  De Driving Performance van Mercedes-AMG en de luxe van een S-Klasse Cabrio – welkom in een wereld van superlatieven. Als S 63 met sonore V8 of als topmodel S 65 met majestueuze V12-aandrijving. Het streven naar topprestaties komt tot uiting in het indrukwekkende design, exclusieve materialen en een absoluut perfecte afwerking.

  Design.
  De Mercedes-AMG S 63 Cabrio maakt al van ver een ondubbelzinnig statement: met 19” gesmede velgen met multispakendesign, zwarte flics aan de voorschort en een frontsplitter in zilverchroom. De Mercedes-AMG S 65 Cabrio is met keramisch hoogglanzend gepolijste 20” gesmede velgen uitgerust, en ook stijlvolle chroomelementen getuigen van het exclusieve karakter van het topmodel.

  Motor.
  De AMG V8-biturbomotor van 5,5 liter van de Mercedes-AMG S 63 Cabrio wordt in de motorenfabriek van AMG met de hand vervaardigd, en met een vermogen van 430 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (585 pk) en een maximumkoppel van 900 newtonmeter wordt hij beschouwd als een van de efficiëntste in serie gebouwde V8-motoren ter wereld.

  De AMG V12-biturbomotor van 6,0 liter van de Mercedes-AMG S 65 Cabrio belichaamt als geen andere krachtbron de spirit van het merk AMG. Een monumentale krachtontplooiing wordt gekoppeld aan een ongeëvenaard aangenaam rijgedrag. Fascinerender kan voortbeweging niet zijn.

  Mercedes-AMG S 63: brandstofverbruik gecombineerd: 10,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 334 g/km; Mercedes-AMG S 65: brandstofverbruik gecombineerd: 12,0 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 272 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

Shooting Brakes


Shooting Brake

Shooting Brakes


Shooting Brake

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

  Zijn omgeving? De weg.

  Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

  Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake

  Zijn omgeving? De weg.

  Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

  Een combi moet vooral: praktisch zijn. Veel plaats voor bagage, gereedschap en andere omvangrijke voorwerpen. Kan hij niet veel meer zijn? Een sportwagen met veel plaats – voor de mooie dingen des levens, en voor de grote? Dat kan. Een echt meesterwerk voor de weg. En het circuit: de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC Shooting Brake.

  Design.
  Op-en-top vooruitstrevend. Met verhoudingen die typisch zijn voor een Shooting Brake. Bijzonder opvallend: de voorkant. Die wordt gedomineerd door het AMG radiatorrooster met dubbele lamel in zilverchroom. Kenmerkend ook: de AMG voorschort in A-wingdesign. In zijaanzicht verleiden ook de 19” lichtmetalen velgen in kruisspakendesign. Alleen de aanblik van de nieuwe Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake al verraadt de toeschouwer waar het heengaat: vooruit.

  Wat hebben AMG-rijders en AMG-ingenieurs gemeen? U hebt benzine in het bloed. Bewijs daarvoor is de sterkste viercilinder turbomotor ter wereld van 280 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (381 pk). Met een specifiek vermogen van 141 kW (191 pk) overtreft hij zelfs de meeste supersportwagens. Een twinscroll turbolader zorgt voor een spontaan reactievermogen en optimale wendbaarheid. Een koppel tot 475 newtonmeter is daarbij beschikbaar.

  Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake: brandstofverbruik gecombineerd: 7,3-6,9 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 171–162 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

SUV's


Terreinwagens

SUV's


Terreinwagens

 • Mercedes-AMG G 63 & G 65

  Op het toppunt van performantie.

  Mercedes-AMG G 63 SUV
  Mercedes AMG G 65 SUV

  Op het toppunt van performantie.

  Een expressief design, de modernste aandrijftechniek en buitengewone prestaties – de beide modellen G 63 Mercedes-AMG en G 65 Mercedes-AMG vormen de nieuwe maatstaf bij high performance-terreinwagens.

  Design.
  Het exclusieve en stijlvolle design werd in 30 jaar tijd amper gewijzigd. De klassieker onder de terreinwagens maakt indruk met zijn onmiskenbare exterieurdesign, hoogwaardige materialen en uitgekozen interieurdetails.

  Motor.
  De G 63 Mercedes-AMG imponeert met zijn superieure krachtontplooiing en lage verbruikscijfers. Dat is voor een groot deel te danken aan de AMG V8-biturbomotor van 5,5 liter. Nog exclusiever en tegelijk de krachtigste in serie geproduceerde terreinwagen ter wereld is de G 65 Mercedes-AMG, die verbluft met zijn maximumvermogen van 450 kilowatt en een maximumkoppel van 1 000 newtonmeter.<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>

  Mercedes-AMG G 63: brandstofverbruik gecombineerd: 13,8 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 322 g/km;

  Mercedes-AMG G 65: brandstofverbruik gecombineerd: 17,0 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 397 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC

  Grenzen? Verleggen!

  Mercedes-AMG GLA 45 SUV

  Grenzen? Verleggen!

  De nieuwe Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC. Een SUV van de compacte klasse. Gebouwd om met conventies te breken of iets nieuws te creëren. En toch functioneel in het dagelijkse leven.

  Design.
  De achterkant van de Mercedes-AMG GLA 45 toont zich van zijn uitdagendste kant. De nieuwe spoiler en de AMG achterschort in diffusorlook beperken de opwaartse druk bij de achteras en houden de bolide stevig op de grond. Typisch voor de voorkant: het AMG radiatorrooster met dubbele lamel in zilverchroom en de AMG voorschort in nieuw design. Grote koelluchtinlaten en opvallende lamellen aan alle luchtinlaten benadrukken de zelfbewuste en dynamische uitstraling van het voertuig. Op die manier dwingt ook een compacte SUV op elk terrein respect af.

  Motor.
  Wat hebben AMG-rijders en AMG-ingenieurs gemeen? U hebt benzine in het bloed. Bewijs daarvoor is de sterkste viercilinder turbomotor ter wereld van 280 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (381 pk). Met een specifiek vermogen van 141 kW (191 pk) overtreft hij zelfs de meeste supersportwagens. Een twinscroll turbolader zorgt voor een spontaan reactievermogen en optimale wendbaarheid. 

  Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 7,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 172 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Model. Atleet.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV

  Model. Atleet.

  Een sportman herken je al voor zijn eerste beweging. De brede schouderlijn en rechtopstaande ventilatorbekleding verraden dat de nieuwe Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC boordevol kracht zit.

  Design.
  Talrijke designelementen geven het exterieur een nog dynamischer en atletischer karakter. Hiertoe behoren de opvallende AMG styling, bestaande uit AMG voorschorten met sportieve, opvallende luchtinlaten met ruitvormig rooster en optische ondersteuning in zilverchroom, AMG achterschort met sierlijst in zilverchroom en optische ondersteuning in zwart, en 19” grote AMG lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign zwart hoogglanzend gelakt met gecombineerde banden. De twee dubbele uitlaatpijpen en zwarte elementen zoals de buitenspiegelkappen, de boordkanten en vensterframes ronden de dynamische look van het voertuig helemaal af.

  Motor.
  De 3,0-liter-V6-biturbomotor wordt gekenmerkt door de modernste injectietechnologie en gecombineerde banden voor een maximaal vermogen met lage verbruiks- en emissiewaarden. Met 270 Kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (367 pk) en 520 Newtonmeter verlegt de V6-motor op het gebied van driving performance grenzen binnen zijn segment, wat nog wordt benadrukt door een adembenemende acceleratie van 0-100 km/u in 4,9 seconden.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,7–8,3 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 199—189 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC

  Vrijheidsbeweging met drie letters.

  Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC SUV

  Vrijheidsbeweging met drie letters.

  De horizon kent geen grenzen. En dat geldt ook voor bestuurders van de Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC. Dit voertuig biedt toegang tot een wereld waarin vermogen en passie de dienst uitmaken. Hij combineert de superieure techniek van high-performancevoertuigen met de ongebreidelde kracht van een SUV.

  Design.
  Het opvallende sportieve AMG exterieurdesign maakt de extra performance al op het eerste gezicht zichtbaar. de basis voor de optische differentiëring is de verder ontwikkelde AMG Line Exterieur met exclusieve elementen in zwart en zilverchroom.

  Motor.
  De prestatieverhogende configuratie van aandrijflijn, chassis en uitlaatsysteem zorgt voor een bijzonder fascinerende rijbelevenis. Het sterke hart van dit model is de Mercedes-Benz V6-biturbomotor van 3,0 liter. Die imponeert met 270 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (367 pk) en een verbluffend koppel van 520 newtonmeter.

  Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 8,6 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 199 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC

  Vasthouden. Maar niet aan conventies.

  Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC SUV

  Vasthouden. Maar niet aan conventies.

  Energiek, expressief en klaar voor topprestaties. Een open weg voor de wielen, het Performance-stuurwiel in de hand, de schakelhendels aan de vingertoppen – zo goed voelt performance aan.

  Design.
  De allerfijnste materialen en de hoge afwerkingskwaliteit voldoen ook in het interieur aan de bijzondere eisen van onze klanten. Design voor de grenzen van de fysica: De in eigen huis ontwikkelde sportzetels in de Mercedes-AMG GLE 63 S bieden de nodige ruggensteun.

  Motor.
  Autosporttechnologie katapulteert het model naar de eerste startrij. Met adembenemende groeten uit Affalterbach: De uitgesproken sportieve Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC met V8-biturbomotor en het nog meer opgevoerde S-model van 430 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (585 pk) en een maximumkoppel van 760 newtonmeter. Bochtendrang: de voor de Mercedes-AMG modellen typische prestatiegerichte 40: 60-krachtverdeling met nadruk op de achterwielen.

  Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 11,8 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 276 g/km; Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 11,8 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 276 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>

 • Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC

  First-class on- en offroad.

  Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC SUV

  First-class on- en offroad.

  Mercedes-AMG is niet alleen een constructeur van Performance-voertuigen en sportwagens, AMG is een belofte. De belofte om altijd een stap verder te gaan. Om veel te verwachten en alles te geven. Zo creëren wij buitengewone auto’s voor buitengewone mensen. Ook de nieuwe Mercedes-AMG GLS 63 staat symbool voor de belofte om er alles uit te persen – uit elk moment, uit elke meter. Welkom in de wereld van AMG.

  Design.
  Krachtig en opvallend design, indrukwekkende afmetingen – de Mercedes-AMG GLS 63 kent maar één stijlrichting: de zijne. Voorschort in A-wingdesign met volumineuze koelluchtinlaten. Flics voor een betere aerodynamica. Radiatorrooster met zwartgelakte lamellen en AMG logo in zilverchroom. Daarbij ook 44 millimeter verbrede wielkasten voor een nog bredere stand. Designelementen, waarmee de GLS zijn plaats binnen de high-performance SUV-range van AMG opeist – hij is de S-Klasse onder de SUV’s. En een verschijning, als gemaakt voor mensen die alleen al met hun aanwezigheid overtuigen.

  Motor.
  Maakt elke dag bijzonder: Eén van de krachtigste standaard-SUV’s van AMG. De 8-cilinder biturbomotor puurt uit een cilinderinhoud van 5,5 liter een vermogen van 430 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (585 pk) en boezemt ontzag in met een koppel van 760 newtonmeter en een permanent beschikbare trekkracht. Het hart van de Mercedes-AMG GLS 63 wordt in de motorenfabriek van AMG met de hand geassembleerd.

  Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 12,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 288 g/km)<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de gekozen opties.</p>