De nieuwe C-Klasse Break.

Inspirerend modern.

Voorwaartse drang staat de nieuwe C-Klasse Break op het gezicht geschreven: hypermoderne volledige led-koplampen bieden een nauwkeurigere, helderdere en intelligentere verlichting dan ooit tevoren. Ze zijn nog maar het begin: meteen daarna volgen elektromotoren met optimale waarden op het vlak van efficiëntie. Een volledig digitale cockpit, de nieuwste hulpsystemen, een druk op de knop om uw stemming te wijzigen. Heel veel is nieuw, maar een ding blijft: het streven van de nieuwe C-Klasse om elke dag, elke rit beter en beter te worden.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Break.

Een nieuwe intelligentie. En de ruimte om ze te ontplooien.

De E-Klasse Break is het ruimste voertuig uit de topklasse, maar tegelijkertijd ongelofelijk elegant – met een maximale functionaliteit en exclusief comfort. Hij is daarbij op elk ogenblik zo opmerkzaam als geen enkel ander seriemodel: de Mercedes-Benz Intelligent Drive technologieën maken van de E-Klasse Break de beste partner die bedrijven, gezinnen en alle andere verkeersdeelnemers zich onderweg kunnen wensen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse All-Terrain.

Toonaangevend vernieuwend.

Spontane uitstapjes op ruw terrein, over veldwegen, sneeuw en zand – de E-Klasse All-Terrain gaat graag en uiterst beheerst van de weg af. Krachtige SUV-kenmerken belichamen een stedelijke lifestyle. Innovatieve technologieën maken een optimale symbiose mogelijk uit het typische comfort en de offroad prestaties van de E-Klasse. Ontdek het grootste voertuig uit de topklasse vanaf nu ook naast de verharde wegen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw