De nieuwe C-Klasse Berline.

Klassieke berline, inspirerend dynamisch geïnterpreteerd.

Het komt er niet op aan om beter te zijn dan anderen. Het komt erop aan om beter te worden dan je zelf bent. Dat telt. Zowel in de sport als op de weg. De C-Klasse is beroemd voor zijn perfecte verhoudingen, voor zijn comfort, voor zijn kwaliteit en voor zijn aandrijving: hij overtreft zichzelf elke dag, elke rit.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De nieuwe C-Klasse Break.

Inspirerend modern.

Voorwaartse drang staat de nieuwe C-Klasse Break op het gezicht geschreven: hypermoderne volledige led-koplampen bieden een nauwkeurigere, helderdere en intelligentere verlichting dan ooit tevoren. Ze zijn nog maar het begin: meteen daarna volgen elektromotoren met optimale waarden op het vlak van efficiëntie. Een volledig digitale cockpit, de nieuwste hulpsystemen, een druk op de knop om uw stemming te wijzigen. Heel veel is nieuw, maar een ding blijft: het streven van de nieuwe C-Klasse om elke dag, elke rit beter en beter te worden.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De C-Klasse Coupé.

Sporter in topvorm.

De nieuwe C-Klasse Coupé overtuigt met een perfect getraind lichaam. De dynamische lijnen en de afgelijnde, gespierde vlakken staan voor sportief coupédesign in zijn puurste vorm. Krachtige stijlelementen zoals de nieuwe bumper en het standaard diamantrooster zorgen bovendien voor een sterk karakter.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De C-Klasse Cabrio.

Uniek cabriocomfort.

Doe meer aan sport, bij voorkeur in openlucht. De nieuwe C-Klasse Cabrio maakt van het hele jaar een "Open air-seizoen". Met verfijnd rijcomfort als u met open dak rijdt: de combinatie van het geautomatiseerde windscherm en de hoofdruimteverwarming zorgt dat u onafhankelijk wordt van weer en wind en creëert optimale trainingsomstandigheden.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw