Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupé.

Life is a race.

De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-deurs coupé combineert de indrukwekkende prestaties van een sportwagen met de dagelijkse functionaliteit van een elegante vierdeurs. Een expressief design met lage motorkap, dominante voorkant en gespierde lichaamstaal benadrukt de sportieve genen van de vierdeurs coupé.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De Mercedes-AMG GT.

Gekomen om u mee te slepen.

Lange motorkap, ver naar achteren geplaatste cockpit, brede, krachtige achterzijde. Dat zijn de proporties van een sportwagen van Mercedes-AMG. U stapt in en drukt op de startknop. Hij ontwaakt met een diepe ademhaling. Nog – want door het gaspedaal in te drukken componeert elke individuele pk de unieke AMG sound. Geweldig, wanneer de V8 van de Mercedes-AMG GT zijn vol vermogen ontvouwt. Autonoom, wanneer hij voortglijdt.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensiteit in topvorm.

De Mercedes-AMG GT Roadster is de perfecte symbiose van typische AMG Driving Performance en grenzeloos genot van open rijden. De verhoudingen van een klassieke sportwagen en het nieuwe AMG Panamericana-rooster zijn een schot in de roos. Het hoogwaardige interieur creëert onmiddellijk een racesfeer. En wanneer de stoffen kap in amper elf seconden opengaat, beleeft u de pure, ongefilterde kracht van de V8 met al uw zintuigen. Is er nog een betere reden om met open dak te rijden?

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw