ExperienceDays_nl-BE

Één testrit zegt meer dan 1000 advertenties

Laat je nummer achter en maak een testrit tijdens de Experience Days !

Laat je nummer achter en maak een testrit tijdens de Experience Days !

Vul uw telefoonnummer in om teruggebeld te worden.
Vul uw telefoonnummer in om teruggebeld te worden.

Leuk dat u een testrit wilt maken!

We bellen u zo snel mogelijk op.

Error!

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw telefoonnummer. Probeer het nog eens.

Acties.

Stap in en profiteer van uitzonderlijke acties.

A-Klasse Launch Edition

A-Klasse

A-Klasse Launch Edition

We vieren de nieuwe A-Klasse en A-Klasse Berline met aantrekkelijke introductiemodellen! De A-Klasse en A-Klasse Berline A 180 d en A 220 zijn tot en met 30 september 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Editions. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 32.307,- met een klantvoordeel van € 2.118,- en de A-Klasse Launch Edition Berline is leverbaar vanaf €33.154,- met een klantvoordeel van € 2.118,-.

De uitrusting bestaat onder meer uit:

  • Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
  • Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
  • Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.

Één testrit zegt meer dan 1000 advertenties.

Test de Mercedes-Benz van uw keuze tijdens de Experience Days.

Woman in Mercedes

Één testrit zegt meer dan 1000 advertenties.

Test de Mercedes-Benz van uw keuze tijdens de Experience Days.

Mercedes-Benz wagens staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De beste manier om u daarvan te overtuigen is met een testrit. Daarom zijn er nu de Experience Days: het ideale moment om de Mercedes-Benz van uw dromen uit te proberen. Het enige wat u hoeft te doen, is deze maand naar uw Mercedes-Benz Concessiehouder gaan en instappen in uw favoriete wagen. Zo kunt u zelf ervaren waarom een Mercedes-Benz de beste keuze is. Boek nu uw testrit en vind de Mercedes-Benz van uw dromen.
 

Gratis set winterwielen bij aankoop van een geselecteerde wagen uit stock.*

Winterkits

Gratis set winterwielen bij aankoop van een geselecteerde wagen uit stock.*

Na een geslaagde testrit in uw favoriete Mercedes-Benz, kunt u waarschijnlijk niet meer wachten om ermee naar huis te rijden. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een wagen uit stock kiest. Bovendien ontvangt u in september bij aankoop van een van onze geselecteerde modellen een gratis set winterwielen passend bij uw wagen. Zo is uw nieuwe Mercedes-Benz meteen ook goed voorbereid op de eerste winterbuien. Klaar om u keuze te maken? Ontdek dan snel het uitgebreide assortiment van verschillende stockmodellen. Maak nu een afspraak voor een testrit en ontdek uw favoriete wagen uit stock bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.

 

* Actie geldig van 01/09/2018 t.e.m. 30/09/2018.
Bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen uit voorraad (m.u.v. GLE SUV-Coupé, GLS, G-Klasse, SLC, SL, S-Klasse Berline-Coupé-Cabrio, AMG GT, Citan, X-Klasse, V-Klasse, Vito, Sprinter en AMG-motorisaties). Specifieke velgensets per model. Actie niet cumuleerbaar met de star- en diplovoorwaarden. Voor meer informatie contacteer uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.
Financiële renting. Aanbod uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Deze 1,49 % rentevoet is van toepassing op 24, 36 en 48 maanden op alle nieuwe Mercedes-Benz personenwagens (behalve Citan, Vito, V-Klasse, X-Klasse, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en G-Klasse Limited Edition). Minimum koopaanbod: 16 % + BTW.
Voorafbetaalde huur: minimum 15 % + BTW. Actie niet cumuleerbaar met de starvoorwaarden (4&5). Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen.
Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel.

 

Overnamepremie

Overnamepremie

Couple with Mercedes-Benz

Overweegt u een nieuwe wagen? Dan is het goed om te weten dat uw oude wagen nog meer waard is dan u denkt. Als u een nieuwe wagen koopt bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz, krijgt u een interessante overnamepremie voor uw vorige wagen. En het mooie: deze premie is geldig bovenop al onze andere acties.

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz

Man and woman in Mercedes

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz

Met een Mercedes-Benz kiest u voor een uitzonderlijke auto. En voor heel veel flexibiliteit, vooral in combinatie met onze financiële oplossingen. Zo neemt u snel en slim plaats achter het stuur van uw Mercedes-Benz.

U heeft aldus de zekerheid om te kunnen genieten van een exclusieve service, eigen aan Mercedes-Benz.

Let op, geld lenen kost ook geld.