Acties.

Acties.

Stap in en profiteer van uitzonderlijke acties.

Stap in en profiteer van uitzonderlijke acties.

Overnamepremie

Overnamepremie

Couple with Mercedes-Benz

Overweegt u een nieuwe wagen? Dan is het goed om weten dat uw oude wagen nog meer waard is dan u denkt. Als u een nieuwe wagen koopt bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz, krijgt u een interessante overnamepremie voor uw vorige wagen. En het mooie: deze premie is geldig bovenop al onze andere acties.

Uitzonderlijke rentevoet

Uitzonderlijke rentevoet

Man in Mercedes-Benz

Is uw Mercedes-Benz een professionele investering? Dan moet die uiteraard renderen. Daarom geniet u nu van een uitzonderlijke rentevoet van 1,49%. Bovendien kan u rekenen op maximale flexibiliteit. U bepaalt zelf de looptijd van het contract en de restwaarde van uw wagen in functie van de geschatte kilometerstand, u kiest bijkomende diensten zoals verzekering, onderhoud en mechanische herstelling, banden en nog veel meer. En aan het einde van het contract? Dan kunt u uw Mercedes-Benz overnemen aan een voordelige prijs.

Actie geldig van 01/07/2018 tot en met 31/08/2018. Aanbod uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Deze 1,49% rentevoet is van toepassing op 24 - 36 en 48 maanden op alle nieuwe Mercedes-Benz personenwagen (Nieuwe voertuigen) – behalve Citan, Vito, V-Klasse, X-Klasse, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en G-Klasse Limited Edition. Koopaanbod: minimum 16% + BTW. Voorafbetaalde huur: minimum 10% + BTW. Actie niet cumuleerbaar met de starvoorwaarden (4 & 5 sterren). Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW : BE 0405.816.821 - RPR Brussel - Erkend verzekeringsagent FSMA 14855A.