Garanties.

Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

Garanties


Garanties.

Garanties


Garanties.

 • Garantie nieuwe voertuigen

  De foto toont een close-up van een vrouw aan het stuur van een voertuig.

  Onze verkooporganisatie in uw land verbindt zich tot een contractuele garantie. Deze garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van de wagen of eventueel vanaf een vroegere eerste inschrijving van de wagen en zonder kilometerbeperking. Ze vult de wettelijke garantiebepalingen aan en ze geeft u de eerste twee jaren een geruststellend gevoel.

  De garantie op nieuwe wagens van Mercedes-Benz geldt in alle lidstaten van de EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

  Bijkomend op de twee jaar fabriekswaarborg krijgen alle nieuwe personenwagens van Mercedes-Benz (incl. V-Klasse en X-Klasse) besteld bij een erkend concessiehouder in België een extra jaar gelijkaardige waarborg, beperkt tot 200.000 km.

 • Garantie tweedehandswagen

  De foto toont een oudere E-Klasse en een man die ervoor zit.

  Als u bij ons een tweedehandswagen koopt, is de auto niet alleen vakkundig nagekeken, maar heeft hij in de meeste gevallen ook een Mercedes-Benz Europagarantie voor een duur van minstens 12 maanden.

  Ook bij pech blijft u mobiel, in welk West-Europees land u zich ook bevindt. Wij herstellen uw auto zonder dat u een cent voor arbeidskosten en - tot een kilometerstand van 100000 km - voor materiaalkosten moet betalen. Ook voor auto's met een hoge kilometerstand betalen wij de arbeidskosten volledig terug.

  Indien de auto van uw keuze - met of zonder ster - geen Mercedes-Benz Europagarantie heeft, vraag er dan gewoon naar bij uw concessiehouder.

Mercedes-Benz Tyre Warranty


Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Onze spijkerharde garantie voor uw banden: de Mercedes-Benz Bandenwaarborg.

Mercedes-Benz Tyre Warranty


Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Onze spijkerharde garantie voor uw banden: de Mercedes-Benz Bandenwaarborg.

Voortaan geniet u van een gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg van maar liefst 24 maanden.

Mercedes-Benz Tyre Warranty

Voortaan geniet u van een gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg van maar liefst 24 maanden.

Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of het verkeerd raken van de stoeprand: soms is dit voldoende om een band te beschadigen.

Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw banden gekocht en laten monteren heeft bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Want met de gratis<p>De aankoop van een band of van een band gemonteerd op een velg – onderworpen aan onze voorwaarden en condities en aangekocht bij onze deelnemende Mercedes-Benz Partners – omvat een gratis bandengarantie die geldig is gedurende 24 maanden. De garantie geldt enkel voor apart aangekochte banden of banden op velg, niet voor banden op een nieuwe wagen af fabriek. De garantie dekt geen schade die wordt veroorzaakt door gewone slijtage. Zie de Garantievoorwaarden voor meer details.</p> <p>Dit garantieproduct werd opgestart op 01/10/2016 en is enkel van toepassing op banden die na 01/10/2016 werden aangekocht bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz in België.</p> Mercedes-Benz Bandenwaarborg is uw schade automatisch gedekt tot 24 maanden.

Overzicht van de tussenkomst.
De tussenkomst is gebaseerd op de leeftijd van de band die beschadigd is. Hieronder vindt u de berekeningswijze:


Ouderdom van de band    -    % van terugbetaling

1 tot 6 maanden                      100%
7 tot 12 maanden                     75%
13 tot 18 maanden                   50%
19 tot 24 maanden                   25%

 

Schade? Volg deze stappen:
Download het aangifteformulier dat u hieronder op deze pagina vindt en stuur het ingevuld en ondertekend, samen met een kopie van de aankoopfactuur van uw beschadigde band en een kopie van de aankoopfactuur van uw nieuwe band naar Real Garant, per post, mail, of fax.

 

Verlengde garantie


WarrantyExtension.

Verlengde garantie


WarrantyExtension.

WarrantyExtension

Voor een langdurig garantiegevoel.

Loopt de garantie van uw wagen bijna ten einde? Dan kunt u dankzij ons WarrantyExtensionprogramma de garantie van uw wagen met maximaal 4 jaar verlengen. Alle onvoorziene herstellingen en vervangingen van onderdelen die inbegrepen zijn in uw garantie blijven op deze manier gedekt. Zo kunt u nog langer zorgeloos genieten van uw Mercedes-Benz.

 • Optimale bescherming tot max. 10 jaar of 200.000 km.
 • Verlenging van 1, 2, 3 of 4 jaar.
 • Programma kan gestart worden tot 8 jaar na de eerste ingebruikname van uw wagen en/of 180.000 km.
 • Onze Mercedes-Benz specialisten houden uw wagen in perfecte staat.

Het WarrantyExtensionprogramma is beschikbaar voor zowel nieuwe als tweedehands personenwagens van Mercedes-Benz.

Batterijcertificaat


Batterijcertificaat.

Batterijcertificaat


Batterijcertificaat.
accucertificaat

Om ervoor te zorgen dat u in alle rust kunt genieten van rijden in uw nieuwe Mercedes-Benz, is er het zogenoemde batterijcertificaat. Dit certificaat garandeert een probleemloos werkende accu gedurende minimaal 6 jaar, afhankelijk van het gekozen model.

Andere onderwerpen


Misschien bent u ook wel in de volgende onderwerpen geïnteresseerd.

Andere onderwerpen


Misschien bent u ook wel in de volgende onderwerpen geïnteresseerd.