Digitale handleidingen.

Voertuigfuncties interactief beleven.

Ask Mercedes


Ask Mercedes.

Ask Mercedes


Ask Mercedes.

Uw intelligente virtuele assistent.

De foto toont de Key Visual voor Ask Mercedes. Er is een smartphone afgebeeld met de volgende scherminhoud: "Any questions?", daaronder de halo en drie puntjes. Op de achtergrond is de halo te zien met kleurverloop tussen magenta en cyaan.

Uw intelligente virtuele assistent.

Lang zoeken en bladeren in de gebruikershandleiding is verleden tijd. Aan de hand van Augmented Reality legt Ask Mercedes alle belangrijke functies van uw Mercedes op een begrijpelijke en overzichtelijke manier uit.

U wil weten hoe uw parkeerhulpsysteem functioneert? Of uw smartphone met uw voertuig verbinden? Ask Mercedes toont u hoe het werkt. Om de Augmented Reality-functie te gebruiken hebt u de Ask Mercedes App nodig. Nu gratis downloaden.

Guides app


Mercedes-Benz Guides app

Guides app


Mercedes-Benz Guides app

Ontdek de gebruiksaanwijzing op uw smartphone.

De foto toont meerdere rechtopstaande smartphones met geopende Guides app.

Ontdek de gebruiksaanwijzing op uw smartphone.

Mercedes-Benz handleidingen voor uw smartphone en tablet: de Mercedes-Benz Guides app stelt handleidingen en zoekfuncties voor uw Mercedes alsook nuttige tips, bv. bij pechverhelping, ter beschikking op uw smartphone of tablet. De handleidingen zijn momenteel niet voor alle voertuigklassen beschikbaar.

Interactieve handleiding


Online-handleidingen

Interactieve handleiding


Online-handleidingen

Mercedes-Benz Online-handleidingen ontdekken

Functies leren kennen, bediening begrijpen, inzicht krijgen: de online handleiding biedt u een interactieve toegang tot de uitgebreide informatie over uw voertuig. Ontdek belangrijke en interessante details in teksten, beelden en duidelijke animaties.

In de modelselectie vindt u alle modellen als onlineversie: