De nieuwe A-Klasse Berline.

De eerste A-Klasse in het 3-Box-design.

Als kind tekenden we auto's al volgens het zogenaamde 3-box-design. Met de nieuwe A-Klasse Berline beginnen we daar opnieuw van te dromen. Zo dynamisch en tegelijk tijdloos is de silhouet. De nieuwe A-Klasse Berline met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en sportief 3-Box-design.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De nieuwe A-Klasse.

Hey Mercedes.

Kent u het? U ontmoet iemand en hebt meteen het gevoel dat u die persoon al een eeuwigheid kent. Zo'n gevoel beleeft u ook met de nieuwe A-Klasse. U bent nog maar een paar dagen samen onderweg en u kent zijn karaktertrekken, zijn stemmingen, wat u het leukste aan hem vindt en wat niet. U kent hem bijna beter dan uzelf. De nieuwe A-Klasse en u worden plotseling één geheel. Opdat u altijd uzelf kan blijven.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De nieuwe C-Klasse Berline.

Klassieke berline, inspirerend dynamisch geïnterpreteerd.

Het komt er niet op aan om beter te zijn dan anderen. Het komt erop aan om beter te worden dan je zelf bent. Dat telt. Zowel in de sport als op de weg. De C-Klasse is beroemd voor zijn perfecte verhoudingen, voor zijn comfort, voor zijn kwaliteit en voor zijn aandrijving: hij overtreft zichzelf elke dag, elke rit.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Berline.

Staat voor rijcomfort en rijveiligheid.

De E-Klasse Berline is het overtuigende resultaat van de nieuwe designfilosofie van Mercedes-Benz. Als geen andere berline van de topklasse belichaamt hij een moderne stijl en gecultiveerde sportiviteit. Uw Mercedes-Benz Intelligent Drive technologieën ontlasten de bestuurder merkbaar en zorgen voor een comfort en een veiligheid die uniek zijn voor een berline – en dus typisch voor een E-Klasse.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De S-Klasse Berline.

Het nieuwe businesscomfort.

De S-Klasse Berline staat voor efficiëntie en comfort. Zo bekommert hij zich bijvoorbeeld om het lichamelijke en geestelijke welzijn van zijn inzittenden. Met comfortsystemen die u naar wens vitaliseren of ontspannen. En hulpsystemen die zorgen voor een voorbeeldige veiligheid en de bestuurder doeltreffender dan ooit ontlasten.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De Mercedes-Maybach S-Klasse Berline.

Het toppunt van luxueuze automobiliteit.

de Mercedes-Maybach S-Klasse Berline combineert de traditionele elegantie met een maximum aan luxe. Zijn imposante uitstraling benadrukt deze premisse vanuit elk perspectief. In het interieur kunt u genieten van een royaal gevoel van ruimte en een architectuur die tegelijk dienst doet als een multifunctionele werkomgeving of een exclusief salon. Met elk denkbaar comfort dat u van een reisvoertuig van topniveau mag verwachten. De bestuurder wordt voortreffelijk ondersteund met de modernste hulpsystemen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw