De C-Klasse Coupé.

Sporter in topvorm.

De nieuwe C-Klasse Coupé overtuigt met een perfect getraind lichaam. De dynamische lijnen en de afgelijnde, gespierde vlakken staan voor sportief coupédesign in zijn puurste vorm. Krachtige stijlelementen zoals de nieuwe bumper en het standaard diamantrooster zorgen bovendien voor een sterk karakter.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De CLA Coupé.

Beneemt zelfs de lucht de adem.

Wanneer de CLA Coupé verschijnt, worden de weg een podium en de rustige zijstraten de backstageruimte. Zijn avantgardistische design verlegt grenzen. Zijn spel met de straat is virtuoos. Ook in de digitale wereld weet de showstar te overtuigen: de CLA Coupé maakt een fascinerende verbinding mogelijk tussen bestuurder, voertuig en buitenwereld.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De nieuwe CLS.

Risk an Affair.

Een designicoon opnieuw geïnterpreteerd: van de dynamisch naar voor hellende voorkant tot de verlichte verluchtingsopeningen – de nieuwe CLS verleidt zowel vanbuiten als vanbinnen. Met volle innovatiekracht dankzij nieuwe hulpsystemen, ENERGIZING comfortregeling en EQ Boost.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De E-Klasse Coupé.

Moderne luxe in een groot formaat.

In de traditie van exclusieve Gran Turismo’s biedt de E-Klasse Coupé op vier volwaardige zitplaatsen alle comfort en voldoende plaats om te reizen. U bent dan zo dynamisch veilig onderweg als in geen enkele andere coupé. De perfecte verhoudingen en zintuiglijke helderheid kronen de E-Klasse Coupé tot een designklassieker. Zijn unieke technologiepakket maakt hem tot een Masterpiece of Intelligence. Waar wacht u nog op?

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De S-Klasse Coupé.

Design – de prikkel van het adembenemende.

De S-Klasse Coupé verlegt grenzen in het segment van de luxecoupés. Daarbij inspireert de nieuwste generatie van dit droomvoertuig met een fascinerend krachtig exterieur en een stijlvol, uniek design in het luxueuze interieur.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLC Coupé.

Esthetiek en atletiek in een nieuwe vorm.

De GLC Coupé combineert SUV-elementen en Coupé-lijnen tot een voorbeeldig geheel. Als opvallende en expressieve coupé ziet hij er met zijn brede schouders en hoge boordkant indrukwekkend uit. Op straat overtuigt hij met zijn buitengewone wendbaarheid en sportiviteit. Bovendien is de GLC Coupé onbeperkt geschikt voor dagelijks gebruik met zijn groot ruimteaanbod en variabele opbergruimte. Een voertuig dat wel speciaal voor u gemaakt lijkt.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLE Coupé.

Buitengewoon wendbaar. Ongelofelijk indrukwekkend.

In de kunst van de automobielbouw is de GLE Coupé het toonbeeld van een nieuw expressionisme. Hij combineert het voorkomen van een SUV met de dynamiek en de elegantie van een coupé. In zijn design worden SUV- en coupé-elementen gecombineerd, in zijn rijgedrag prestaties en wendbaarheid. De hoge zitpositie zorgt voor een verheven rijgevoel en de horizontale lijnen in het interieur creëren een bijzonder sportieve sfeer. Beleef moderne luxe in een nieuwe dynamische vorm.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupé.

Life is a race.

De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-deurs coupé combineert de indrukwekkende prestaties van een sportwagen met de dagelijkse functionaliteit van een elegante vierdeurs. Met zijn expressief design met lang uitgestrekte motorkap, dominante voorkant en gespierde lichaamstaal verduidelijkt de vierdeurs coupé zijn sportieve genen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De Mercedes-AMG GT.

Gekomen om u mee te slepen.

Lange motorkap, ver naar achteren geplaatste cockpit, brede, krachtige achterzijde. Dat zijn de proporties van een sportwagen van Mercedes-AMG. U stapt in en drukt op de startknop. Hij ontwaakt met een diepe ademhaling. Nog – want door het gaspedaal in te drukken componeert elke individuele pk de unieke AMG-sound. Geweldig, wanneer de V8 van de Mercedes-AMG GT zijn vol vermogen ontvouwt. Autonoom, wanneer hij voortglijdt.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw