Service | V-Klasse V447 | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz V-klasse in een loods.

Uw V-Klasse in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw V-Klasse.  

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw bestelwagen. Zonder risico. Ontdek welk product van Mercedes-Benz ServiceCare het beste bij u past.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 32,76 per maand1
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 715,24 eenmalig
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 285 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuwe Van, activatie mogelijk tot 12 maanden na inschrijvingsdatum van het voertuig.

Onze taak: uw V-Klasse in beweging houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig in beweging te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz ServiceCare voor bestelwagens.

Uw bestelwagen is de sleutel tot uw succes. Is hij in beweging, dan gaan de zaken goed. Met de servicecontracten van Mercedes-Benz zorgt u ervoor dat dit ook zo blijft. Ontdek hier welk Mercedes-Benz ServiceCare-product het best is afgestemd op uw behoeften.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON is de dekking van Mercedes-Benz Mobilo geldig in de op dat moment actuele versie.