Service | EQV | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz V-klasse in een loods.

Uw EQV in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw EQV.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming.

Kies het servicepakket dat bij u past.

eComplete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 21,79 per maand1
eMaintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 344 eenmalig
eWarranty Verlengde garantie na afloop van de fabrieksgarantie Vanaf € 214 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 10.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuwe Van, activatie mogelijk tot 12 maanden na inschrijvingsdatum van het voertuig.

Ontdek de inhoud van de eVan servicepakketten.

Betaalde upgrades:

Onderhoud – regelmatige onderhoudswerkzaamheden

Slijtage –

Vervanging van slijtageonderdelen

Uitgebreide garantie – voor bij alle onderdelen

Mercedes-Benz MobiloVan

eComplete

X

X  

X

X  

eWarranty

 

 

X  

X  ***

eMaintenance

X

 

 

X  

Naast het geïntegreerde onderhoudspakket kunt u als aanvulling andere servicepakketten aanschaffen. Deze zijn direct verkrijgbaar bij de aankoop van een Mercedes-Benz EQV en bestaan uit verschillende servicepakketten – afgestemd op uw persoonlijke wensen.
*** Alleen geldig bij regelmatig onderhoud bij uw Mercedes-Benz servicepartner. Onderworpen aan de algemene voorwaarden van MobiloVan.

Geïntegreerd onderhoudspakket.

Het inbegrepen onderhoudspakket eMaintenance dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Dankzij de regelmatige en deskundige controle van de componenten met hoog voltage en overige voertuigonderdelen en -functies kunt u erop rekenen dat uw bestelwagen altijd paraat is en zijn waarde behoudt. Nu en in de toekomst.

Inclusief batterijcertificaat*.

Met het kosteloze batterijcertificaat komen de kosten voor uitval van de hoogspanningsbatterij, aansluitend op de klassieke garantie van 2 jaar, nog eens 6 jaar of tot een kilometerstand van maximaal 160.000 km voor rekening van Mercedes-Benz AG. Voorts heeft de koper van een Mercedes-Benz EQV de garantie dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsbatterij in het batterijpack niet tot onder 180 Ah daalt.

* Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de EQV.

Onze taak: uw EQV in beweging houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig in beweging te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON is de dekking van Mercedes-Benz Mobilo geldig in de op dat moment actuele versie.

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de EQ Ready-app.

 

Elektrisch rijden is de toekomst. Kijk met de EQ Ready-app of u er klaar voor bent.

 

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de EQ Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren. De EQ Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

 

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend GPS-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.