Technische gegevens | T-Klasse | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz Estate – highlights techniek

De belangrijkste gegevens en feiten over de T-Klasse.

Rijeigenschappen.

Rijplezier op elk traject.

De Mercedes-Benz T-Klasse kenmerkt zich door wendbaarheid, dynamiek en controle. Bovendien vertoont de T-Klasse een veel lichter rijgedrag dan u zou vermoeden naar aanleiding van zijn afmetingen. Dankzij de voor Mercedes-Benz typerende afstelling van het onderstel kunt u van een comfortabel, stabiel en veilig rijgevoel genieten, dat ook in uitdagende rijsituaties gecontroleerd blijft.

  

Technische gegevens.

Zuinig en krachtig.

U kunt kiezen uit twee benzine- en twee dieselmotoren, voor een perfecte afstemming op uw eisen. U bent altijd brandstofbesparend, slijtagearm en zuinig onderweg.

Afmetingen.

Compact van buiten, ruim van binnen.

Met betrekking tot de bagageruimte worden bij de T-Klasse alle sterke punten als MPV volledig uitgebuit met heel veel plaats voor bagage, gebruik van hoogwaardige en robuuste materialen, alsmede achterzetels die in een handomdraai kunnen worden neergeklapt. Dankzij de grote achterklep en de aangenaam lage laaddrempel kunnen een kinderwagen, fietsen en een bench voor uw hond kinderlijk eenvoudig worden ingeladen. En uw hond springt zelf moeiteloos de bagageruimte in naar zijn bench.  

Ervaar nu de T-Klasse.

Icoon Concessiehouder zoeken

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte
Nu aanmelden
Icoon testrit

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Nu Boeken
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over