Veiligheid | T-Klasse | Mercedes-Benz Vans
In de Mercedes-Benz Estate profiteert u van een breed aanbod assistenten voor veilig en subliem autorijden.

Veiliger onderweg.

Ondersteuning voor meer veiligheid en optimaal rijden en parkeren.

Bij de T-Klasse kunt u op heel veel ondersteuning rekenen. De assistentiesystemen maken van uw T-Klasse een betrouwbare partner voor de dagelijkse praktijk, uitstapjes en lange reizen. Dankzij de zeven standaard airbags zijn de passagiers uitstekend beschermd. Het comfortabele onderstel zorg voor hoge controle en een licht lichtgedrag.

Actieve spoorassistent

  

Verkeersbordenassistent (optie)

  

Dodehoekassistent

  

Ondersteuning in een pakket gebundeld.

Veiliger rijden, optimaal parkeren en manoeuvreren. Bij de assistentiepakketten voor de T-Klasse is een aantal ondersteunende systemen en functies praktisch gebundeld.

Deskundige ondersteuning bij het in- en uitparkeren.

Met dit pakket kunt u kiezen of u zelf of met hulp wilt parkeren. De ondersteuning hiervoor begint al tijdens het zoeken naar een parkeerplaats. Zodra een geschikte parkeerplaats is gevonden, kunt u met behulp van de achteruitrijcamera zelf uitstekend manoeuvreren of de actieve parkeerassistent de nodige ondersteuning laten bieden bij het in- en uitparkeren.

Standaard. Om veilig en ontspannen te kunnen rijden.

Het actieve veiligheidspakket omvat vier assistentiesystemen die u ondersteunen en het rijden veiliger kunnen maken. Hiertoe behoren de actieve remassistent, dodehoekassistent, actieve spoorassistent en snelheidslimietassistent. In combinatie met het navigatiepakket komt de verkeersbordenassistent erbij.

Ervaar nu de T-Klasse.

Icoon Concessiehouder zoeken

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte
Nu aanmelden
Icoon testrit

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Nu Boeken
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over