Werk mee aan onze weg naar verder succes

Mercedes-Benz rekruteert

Carriere


Bij Mercedes-Benz zit je achter het stuur van jouw loopbaan

Carriere


Bij Mercedes-Benz zit je achter het stuur van jouw loopbaan

Als autobouwer legt Mercedes-Benz de lat bijzonder hoog. We willen personenwagens en bedrijfsvoertuigen maken die tot de verbeelding spreken en harten sneller doen slaan, elke rit opnieuw. Technologie, prestatie, uitrusting, bedrijfszekerheid: steeds opnieuw gaan we voor de absolute top.

 

Als werkgever is Mercedes-benz Belux minstens even ambitieus. Werken bij het merk met de ster moet voor jou een even unieke ervaring zijn als rijden met een wagen met de ster. Wij willen je een omgeving bieden waarin je al je talenten en capaciteiten kan ontplooien. Want alleen als je de kans krijgt om het beste van jezelf te geven, kunnen wij ’s werelds meest toonaangevende autobouwer blijven.

 

Zijn wagens en mobiliteit je passies en wil je die graag elke dag uitleven? Stap dan in een boeiende carrière als lid van het Mercedes-Benz Belux team. Je zit achter het stuur van een loopbaan, die bijzonder veel richtingen uitkan: van techniek over marketing, sales, distributie tot ondersteunende diensten. Onze klanten verwachten immers een complete sterervaring.

 

Werken bij Mercedes-Benz Belux is bijzonder stimulerend. Creativiteit is bij ons geen optie, het maakt standaard deel uit van je jobomschrijving. Wij stimuleren out-of-the box denken, bijvoorbeeld door je uitdagingen buiten die jobomschrijving aan te bieden. Kortom, je krijgt alle ruimte om in de hoogste versnelling te groeien en vooruit te gaan. En dat in een mensgericht kader en een prima werksfeer.

 

Wereldwijd ervaren 270.000 mensen elke dag waar een carrière bij Daimler hen kan brengen. 1.200 doen dat in het hoofdkantoor en in het eigen dealernet van Mercedes-Benz Belux. Word jij één van hen?

Mission statement


Mission Statement

Uitmuntendheid leidt tot winstgevende groei

Mission statement


Mission Statement

Uitmuntendheid leidt tot winstgevende groei

Onze onderneming en de groep waarvan ze deel uitmaakt, hebben een duidelijke missie waarbij de verbetering van de klantentevredenheid en de realisatie van rendabele groei centraal staan.

 

Onze uitstekende merken en producten, onze ervaring met en de feedback van onze klanten, onze toonaangevende positie inzake innovatie en technologie en het secuur uitgebouwde en efficiënt werkende dealernetwerk zijn de dragende fundamenten voor de realisatie van onze missie. 

Deze visie wordt ondersteund door de cultuur van de onderneming, die op vier pijlers is gebaseerd; onze waarden.

 • Bedrijfswaarde: Passie

  Wij zijn in staat te innoveren en staan open voor verandering. Net dat is de drijfveer voor onze pioniersgeest. Wij zijn flexibel, leergierig en zetten elke dag opnieuw topprestaties neer.

 • Bedrijfswaarde: Respect

  We waarderen onze collega’s, klanten, leveranciers en alle externe partners met wie we voortdurend meedenken. We vertrouwen elkaar, teamarbeid staat centraal en we verwelkomen diversiteit in onze onderneming. 

 • Bedrijfswaarde : Integriteit

  We doen wat we zeggen en waarderen samenwerking en partnerships, die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid op in het beslissingsproces en bij succes worden alle collega’s erbij betrokken. En maken we een fout, dan zetten we die samen recht en trekken er lessen voor de toekomst uit.

 • Bedrijfswaarde: Discipline

  We concentreren ons op resultaten, gaan steeds op zoek naar oplossingen en zijn vastberaden om te slagen.

De aanwezigheid van deze waarden in onze onderneming en in elke van onze medewerkers maakt dat er een cultuur van ‘excellence’ of uitmuntendheid is ontstaan. Dit is de drijvende kracht bij elkeen in het bijdragen tot de realisatie van de missie.

Jobs


Jobs

Jobs


Jobs

 • Sales & Marketing ondersteunende jobs

  Evolueer mee in een boeiende markt

  Evolueer mee in een boeiende markt

  Mercedes-Benz is het merk van de ster. Maar het is als merk ook een echte ster. Wereldwijd kunnen alle mensen ons logo dromen. Dat is te danken aan de uitzonderlijke uitstraling en de kwaliteiten van de personenwagens en bedrijfsvoertuigen waarop die ster prijkt. Zij beantwoorden perfect aan de autodromen en mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Een Mercedes is dus veel meer dan een staaltje van spitstechnologie. Hij is een vervulling van een wens.

 • Technisch georiënteerde jobs

  Spitstechnologie kan je ver brengen

  Spitstechnologie kan je ver brengen

  De auto is een uitvinding van Karl Benz en Gottlieb Daimler, de stichters van Mercedes-Benz. En ons bedrijf heeft die pionierssirit nooit verloren. Zo waren we de onder meer de eerste autobouwer die het belang van veiligheid erkende en met crashtests begon, op zoek naar een betere bescherming voor de inzittenden. Ook in het vrachtvervoer lanceerden we een hele reeks veiligheidsinnovaties, die het aantal ongevallen drastisch lieten dalen.

Vacatures


Vacatures

Stap vandaag nog in een boeiende carrière

Vacatures


Vacatures

Stap vandaag nog in een boeiende carrière

FAQ


FAQ

Wat je allemaal wil weten over MB BeLux...

FAQ


FAQ

Wat je allemaal wil weten over MB BeLux...

De antwoorden op onderstaande vragen bieden je meer duidelijkheid over onze onderneming en onze werking op vlak van HR:

 

1. Is het mogelijk om stage te lopen binnen Mercedes-Benz Belgium Luxembourg?

2. Waarom heten wij Mercedes-Benz en niet Daimler?

3. Wat is de gemiddelde leeftijd van de Mercedes-Benz BeLux medewerkers ?

4. Is iedere medewerker in het bezit van een bedrijfswagen?

5. Hoe verloopt de selectieprocedure?

6. Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? 

Internship


Stages

Stage lopen bij een toonaangevende onderneming

Internship


Stages

Stage lopen bij een toonaangevende onderneming

 • Stage bij Mercedes-Benz BeLux

  Wat moet ik doen?

  Wat moet ik doen?

  Elk departement verwelkomtstagiaires voor een periode van minimum 3 maanden.

   

  Onze doelstelling is dat je jezelf zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelt. Aan het einde van de stage, zal je je academische theorie kunnen toegepast hebben op de praktijk en zal je tegelijkertijd je sterktes en zwaktes leren kennen hebben.

   

  Wij dagen je graag uit om je kritische zin en analytische geest te versterken zodat deze externe toegevoegde waarde verrijkend kan werken voor beiden. 

  Meer weten over onze stageaanbiedingen?

  Klik dan op onderstaande link.

 • Stage bij Mercedes-Benz Group AG

  Wat moet ik doen?

  Wat moet ik doen?

  Mercedes-Benz Group AG biedt de mogelijkheid om diverse stages te lopen in Duitsland.

   

  Daarvoor kan je contact opnemen met:

   

  Mevrouw Fischer-Kronmüller Susan

  PER/RAS

  HPC Z134, 70546 Stuttgart

  exact.pool-id@daimler.com