De S-Klasse Berline.

Het nieuwe businesscomfort.

De S-Klasse Berline is de automobiele benchmark voor efficiëntie en comfort – uitgebreide nieuwigheden maken hem tot koploper in het premiumsegment. Zo bekommert hij zich bijvoorbeeld om het lichamelijke en geestelijke welzijn van zijn inzittenden. Met comfortsystemen die u naar wens vitaliseren of ontspannen. En hulpsystemen die overal ogen hebben, om de bestuurder doeltreffender dan ooit te ontlasten. Voor een voorbeeldige veiligheid op alle trajecten.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De S-Klasse Coupé.

Design – de prikkel van het adembenemende.

De S-Klasse Coupé verlegt grenzen in het segment van de luxecoupés. Daarbij inspireert de nieuwste generatie van dit droomvoertuig met een fascinerend krachtig exterieur en een stijlvol, uniek design in het luxueuze interieur.

De S-Klasse Cabrio.

Rijden met open dak – wellness voor de zintuigen.

Warme lucht, aangenaam zonlicht, onweerstaanbaar zacht leder en glanzende pianolak. De zintuiglijke helderheid van het design. Een rit in de S-Klasse Cabrio bezorgt u een ware zintuiglijke roes. Comfortabeler, luxueuzer en intelligenter kan u onder de blote hemel niet rijden.

De Mercedes-Maybach S-Klasse Berline.

Het toppunt van luxueuze automobiliteit.

de Mercedes-Maybach S-Klasse Berline combineert de traditionele elegantie met een maximum aan luxe. Zijn imposante uitstraling benadrukt deze premisse vanuit elk perspectief. In het interieur kunt u genieten van een royaal gevoel van ruimte en een architectuur die tegelijk dienst doet als een multifunctionele werkomgeving of een exclusief salon. Met elk denkbaar comfort dat u van een reisvoertuig van topniveau mag verwachten. De bestuurder wordt optimaal ondersteunt met de modernste hulpsystemen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw