De X-Klasse.

First of a new kind.

De X-Klasse. Het beste van twee werelden.

Robuustheid in haar meest fascinerende vorm.

Soeverein trotseert hij de natuurkrachten. Zijn opvallend design trekt de aandacht. Hij is zo robuust en krachtig dat u met hem ook op zwaarder terrein op soevereine wijze onderweg bent. Dankzij zijn opzienbarende stijl zult u ook in de grootstad opvallen. Als functionele en betrouwbare partner voor uw dagelijks werk is hij even overtuigend als metgezel voor spontane avonturen in uw vrije tijd. Ontdek een voertuig dat verschillende leefwerelden op een totaal nieuwe manier samenbrengt: welkom bij de X-Klasse – de Mercedes-Benz onder de pick-ups!

X-Klasse - professioneel gebruik

  • Deze pick-up overtuigt vanwege zijn indrukwekkende prestaties in het terrein en onroad.
  • Een indrukwekkend design met geïntegreerde Mercedes ster, powerdomes op de motorkap en markant koplampdesign.
  • Met een solide ladderchassis zijn ladingen van 1000+ kg en aanhangers tot 3500 kg een fluitje van een cent.
  • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCare pakketten
Vanaf € 43.870 (excl. BTW)
Vanaf € 459,- per maand*

X-Klasse – privégebruik

  • Uniek pick-updesign in exterieur en interieur, met 3 uitrustingslijnen, opties en speciaal ontwikkelde accessoires
  • Bezielende performance dankzij de afstemming van chassis, sturing en aandrijflijn
  • Voorbeeldige veiligheid met 7 standaard airbags en actieve en passieve hulpsystemen
  • Prestatiebevorderend comfort dankzij de achteras met meerdere wieldraagarmen en schroefveren, ergonomisch en comfortabel bedienings-, weergave- en zetelconcept, moderne multimediasystemen en connectiviteitsservices
  • Indrukwekkende offroad-eigenschappen dankzij vierwielaandrijving, terreinreductie en andere offroad-features
*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (Citan, Vito, Sprinter, X-klasse, V-klasse en Marco Polo met uitzondering van eVito en EQV) vanaf 04 december 2019 tot en met 29 februari 2020. Geldig voor renting: 0% rente bij een looptijd 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. Geldig op Serviceprogramma Complete, op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de voorschriften van de constructeur.
Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum