Brengt bedrijven verder: de nieuwste Vito Tourer.

Vanaf € 25.440 (excl. BTW)
Vanaf € 319 per maand*

Nu configureren

De specialist in professioneel personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan maximum 8 passagiers plus de bestuurder. Maar de midsize-van met ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij tot uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

Hoogtepunten

  1. Flexibiliteit
  2. Comfort
  3. Veiligheid
  4. Rendabiliteit
  5. Connectiviteit
Uw koers: recht naar het succes.

Wat ook uw bestemming is: de Vito Tourer helpt u ze succesvol te bereiken. De 3 modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk precies op uw behoeften en op die van uw passagiers worden afgestemd. Als u een heel comfortabel voertuig voor de reissector of als hotel-shuttle nodig hebt, is de Vito Tourer SELECT met 2 instelbare 3-persoons zitbanken de beste keuze. Misschien wilt u uw passagiers verwennen met licht en lucht en bestelt u de optie panoramisch schuifdak. Wilt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u de Vito Tourer PRO eens leren kennen. Wilt u uw team naar de werkplek vervoeren, dan ligt de functionele Vito Tourer BASE voor de hand.

Afhankelijk van de lengte van het voertuig kunt u de passagiersruimte met 2 of in de extralange versie zelfs 3 zetelrijen met 2-persoons en 3-persoons zitbanken uitrusten. Voor een maximaal aantal van 9 zitplaatsen kiest u ofwel 3 zetelrijen in de passagiersruimte (2-2-3-zitconfiguratie) of kiest u voor de begeleiderszitbank vooraan en twee 3-persoons zitbanken achteraan. En het beste: ook op privé-uitstappen biedt de veelzijdigheid van de Vito Tourer tal van voordelen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Tourer ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurders- en begeleiderszetel een waardevol extraatje. Met de als optie verkrijgbare begeleiderszitbank hebt u voorin plaats voor 2 passagiers.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 en Becker® MAP PILOT1 kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Tourer nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur2. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Tourer met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

Bereik uw doel met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Daar komen nog airbags en vastklikwaarschuwingen voor bestuurder en passagier bij. Als optie zijn zijdelingse airbags en windowbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 5 dieselmotoren van de Vito Tourer vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Tourer voor u klaarstaat wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.
Het steeds groeiende aantal connectiviteitsdiensten van Mercedes PRO helpt u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide, als optie verkrijgbare aanbod gaat van wagenparkcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT enkel verkrijgbaar in combinatie met Audio 15.

2

Het Chroom-pakket Interieur hoort bij de uitrusting van de Vito Tourer SELECT.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO1 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.

Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

1

Mercedes PRO is beschikbaar in een aantal Europese landen. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Vind de passende oplossingen voor uw Vito.
Geoptimaliseerde ondersteuning

Geoptimaliseerde ondersteuning.

Helpt om tijd en kosten te besparen.
Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsafspraken en nog kortere stilstandtijden en van een directe hulplijn in geval van nood.
Lees er meer over
Digitale registraties.

Digitale registraties.

Altijd zicht op belangrijke gegevens van het wagenpark.
Belangrijke gegevens over uw fleetvoertuigen, zoals de gereden ritten, zijn altijd snel beschikbaar.
Lees er meer over
Efficiënt wagenparkbeheer

Efficiënt wagenparkbeheer

Voertuigstatus en -locatie altijd in het zicht.
 Verbeter de belasting van uw fleet door een vooruitziende en flexibele planning, alsook een recent overzicht van uw voertuigen.
Lees er meer over
Efficiënte rijstijlanalyse

Efficiënte rijstijlanalyse.

Verbruiks- en stilstandkosten duurzaam beperken.
 Verlaag permanent uw energie- en stilstandkosten en verbeter het rendement door een efficiënte analyse van de rijstijl.
Lees er meer over
Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie

Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie.

Fleetmanager en bestuurder1 rechtstreeks met elkaar verbonden.
 Verhoog uw productiviteit en bespaar tijd met een interactieve, snelle en ondubbelzinnige wagenparkcommunicatie1.
Lees er meer over
Mobiele voertuigbediening

Mobiele voertuigbediening.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.
 Bedien en controleer bepaalde functies en de voertuigstatus makkelijk op afstand en ver- en ontgrendel uw voertuig ook zonder sleutel.
Lees er meer over
Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans

Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans.

Brengt Mercedes-Benz Vans in ieder systeem voor wagenparkbeheer.

Gebruik de “Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans” van Mercedes PRO, om Mercedes-Benz bestelwagens in uw bestaand systeem voor wagenparkbeheer te integreren.

 

Lees er meer over
Gedigitaliseerd eVan Management

Gedigitaliseerd eVan Management.2, 3

Geladen aan de start – met aangenaam klimaat.

Laat uw elektrische voertuigen met volle batterij en een aangename temperatuur starten en behoud steeds een overzicht van het laadmanagement

 

Lees er meer over
1

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

2

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

3

De dienst “Intelligent laadmanagement” is voor bepaalde markten al beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke concessiehouder. Gebruiksvoorwaarde voor de dienst “Intelligent laadmanagement” is een passende laadinfrastructuur op de eigen locatie. Als u de laadinfrastructuur buiten de dienst gebruikt, kunt u zich wenden tot The Mobility House.

Elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz: geschikt voor dagelijks gebruik, rendabel en sectorspecifiek.

Beleef de Vito Tourer ook met elektrische aandrijving.

Hier kunt u genieten van uw werk.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (Citan, Vito, Sprinter, X-klasse, V-klasse en Marco Polo) vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2020. Geldig voor renting PRO bij een looptijd 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum