Brengt bedrijven verder: de Vito Tourer.

Vanaf € 24.880,- (excl. BTW)
Vanaf € 255,- per maand*

Configurator

De Vito. Wil, kan, doet.

U wilt altijd paraat zijn? U kunt niet weerstaan aan nieuwe uitdagingen? U voert uw job doelgericht uit? Dan is de Vito Tourer uw ideale partner. Want de Vito Tourer brengt u verder – zowel op de weg als bij het succes van uw onderneming. In rendabiliteit en kwaliteit is hij al even voorbeeldig als in zijn veelzijdigheid en veiligheid. Hij is nu eenmaal de specialist in professioneel personenvervoer – van een echte specialist in bedrijfsvoertuigen.

Dankzij vernieuwende hulp- en veiligheidssystemen stuurt u nog veiliger op uw doelen aan. Met voorwiel- achterwiel- of vierwielaandrijving, als Vito Tourer BASE, PRO of SELECT, u kiest gewoon het passende voertuig voor uw plannen.

En een dicht net van Mercedes-Benz Partners zorgt er met uitgebreide diensten voor dat uw Vito Tourer blijvend zijn solide betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op uw Mercedes-Benz service. Hij kent uw voertuig het best. Zo blijft de Vito Tourer lange tijd uw waardevolle partner.

Mercedes-Benz Vans Born to run

Highlights.

  1. Rendabiliteit
  2. Veiligheid
  3. Flexibiliteit
  4. Comfort
Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Daarom biedt de Vito Tourer alles om uw bedrijf zuiniger en dus succesvoller te maken.

Met de gunstige verbruikswaarden van de 5 dieselmotorversies bent u zuinig onderweg. Even voorbeelding zijn de typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz. Ze zorgen ervoor dat uw Vito Tourer voor u klaar staat wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij. De uitstekende productkwaliteit is trouwens de beste voorwaarde om het budget voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden.

Om ook na vele jaren nog te laten zien in welke schitterende conditie de Vito zich bevindt, hebben we hem een voortreffelijke corrosiebescherming meegegeven, onder meer met een volledig verzinkt koetswerk.

Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: uw passagiers, u en de andere weggebruikers. Bijvoorbeeld met de standaard hulpsystemen zijwindassistent en concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST, de nieuwste generatie van het elektronisch stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP® en de bescherming met maximaal 6 airbags1. En met de reddingssticker met QR-code op de B-stijl kunnen de hulpdiensten de eigen reddingskaart van het voertuig rechtstreeks scannen.

Een hoogtepunt is de als optie verkrijgbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de stad de afstand tot het voorliggende voertuig controleert en u hoorbaar en zichtbaar voor een mogelijke botsing kan waarschuwen. Als optie zijn een achteruitrijcamera en het preventief veiligheidssysteem PRE-SAFE® verkrijgbaar. Wilt u de veiligheidsuitrusting van uw Vito Tourer nog verder uitbreiden, dan vindt u uw gading ongetwijfeld bij de andere aangeboden opties. Ze hebben allemaal iets gemeenschappelijks: ze helpen u veiliger uw doel te bereiken.

Uw koers: recht naar het succes.

Wat ook uw bestemming is: de Vito Tourer helpt u ze succesvol te bereiken. De 3 modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk precies op uw behoeften en op die van uw passagiers worden afgestemd. Als u een heel comfortabel voertuig voor de reissector of als hotel-shuttle nodig hebt, is de Vito Tourer SELECT met 2 instelbare 3-persoons zitbanken de beste keuze. Misschien wilt u uw passagiers verwennen met licht en lucht en bestelt u de optie panoramisch schuifdak. Wilt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u de Vito Tourer PRO eens leren kennen. Wilt u uw team naar de werkplek vervoeren, dan ligt de functionele Vito Tourer BASE voor de hand.

Afhankelijk van de lengte van het voertuig kunt u de passagiersruimte met 2 of in de extralange versie zelfs 3 zetelrijen met 2-persoons en 3-persoons zitbanken uitrusten. Voor een maximaal aantal van 9 zitplaatsen kiest u ofwel 3 zetelrijen in de passagiersruimte (2-2-3-zitconfiguratie) of kiest u voor de begeleiderszitbank vooraan en twee 3-persoons zitbanken achteraan. En het beste: ook op privé-uitstappen biedt de veelzijdigheid van de Vito Tourer tal van voordelen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Tourer ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurders- en begeleiderszetel een waardevol extraatje. Met de als optie verkrijgbare begeleiderszitbank hebt u voorin plaats voor 2 passagiers.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 en Becker® MAP PILOT2 kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Tourer nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur3. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Tourer met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

1

Bestuurders- en begeleidersairbag behoren bij alle Vito Tourer tot de standaarduitrusting. Daarnaast zijn zijdelingse thorax-/bekkenairbags en windowbags vooraan resp. windowbags voor- en achteraan als optie verkrijgbaar.

2

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT enkel verkrijgbaar in combinatie met Audio 15.

3

Het Chroom-pakket Interieur hoort bij de uitrusting van de Vito Tourer SELECT.

Altijd bereid om te helpen.

PRE-SAFE®  

Actieve parkeerassistent

Rijlichtassistent

Spoorassistent

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dodehoekassistent

Even veelzijdig als uw opdrachten.

Volle kracht vooruit!

Aankomen kan iedereen. Het is uw ambitie om vooruit te komen. Daarom hebt u voor de Vito Tourer de keuze tussen 5 krachtige motoren en de aandrijvingstypes voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Naargelang wat uw doel is en waar u onderweg bent: kies uw voertuig met de aandrijving die past bij uw gebruiksprofiel en het gewenste rijgedrag.

Onderweg houdt de optionele 9-trapsautomaat 9G-TRONIC het rijcomfort hoog en het verbruik laag. Ook de standaard manuele 6-versnellingsbak overtuigt met een harmonieus evenwicht tussen soepelheid en efficiëntie. Voor welke aandrijving u ook kiest, met de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, het comfortabel afgestelde chassis en de afzonderlijke wielophanging geniet u in de Vito Tourer van de zuinigheid, de loopcultuur en het rijcomfort van een personenwagen.

 

Mercedes PRO: uw activiteiten vereenvoudigen en versnellen.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige services, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform. Bij de start zullen de geselecteerde diensten beschikbaar zijn, en zullen ze continu worden uitgebreid en individueel worden aangepast. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 december 2019. Op basis van renting bij een looptijd maximaal 60 maanden met een aanbetaling van 25% en een aankoopoptie van 25%. Aanbod uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum