Brengt bedrijven verder: de nieuwste Vito Tourer.

Vanaf € 30.855 (excl. BTW)
Vanaf € 379 per maand*

Configureer nu

De specialist in professioneel personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan maximum 8 passagiers plus de bestuurder. Maar de midsize-van met ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij tot uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

Hoogtepunten

  1. Flexibiliteit
  2. Comfort
  3. Veiligheid
  4. Rendabiliteit
  5. Connectiviteit
Uw koers: recht naar het succes.

Wat ook uw bestemming is: de Vito Tourer helpt u ze succesvol te bereiken. De 3 modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk precies op uw behoeften en op die van uw passagiers worden afgestemd. Als u een heel comfortabel voertuig voor de reissector of als hotel-shuttle nodig hebt, is de Vito Tourer SELECT met 2 instelbare 3-persoons zitbanken de beste keuze. Misschien wilt u uw passagiers verwennen met licht en lucht en bestelt u de optie panoramisch schuifdak. Wilt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u de Vito Tourer PRO eens leren kennen. Wilt u uw team naar de werkplek vervoeren, dan ligt de functionele Vito Tourer BASE voor de hand.

Afhankelijk van de lengte van het voertuig kunt u de passagiersruimte met 2 of in de extralange versie zelfs 3 zetelrijen met 2-persoons en 3-persoons zitbanken uitrusten. Voor een maximaal aantal van 9 zitplaatsen kiest u ofwel 3 zetelrijen in de passagiersruimte (2-2-3-zitconfiguratie) of kiest u voor de begeleiderszitbank vooraan en twee 3-persoons zitbanken achteraan. En het beste: ook op privé-uitstappen biedt de veelzijdigheid van de Vito Tourer tal van voordelen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Tourer ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurders- en begeleiderszetel een waardevol extraatje. Met de als optie verkrijgbare begeleiderszitbank hebt u voorin plaats voor 2 passagiers.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 en Becker® MAP PILOT1 kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Tourer nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur2. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Tourer met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

Bereik uw doel met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Daar komen nog airbags en vastklikwaarschuwingen voor bestuurder en passagier bij. Als optie zijn zijdelingse airbags en windowbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 4 dieselmotoren van de Vito Tourer vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Tourer voor u klaarstaat wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

De Mercedes PRO connectiviteitsdiensten helpen u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide optionele aanbod gaat van voertuigcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT enkel verkrijgbaar in combinatie met Audio 15.

2

Het Chroom-pakket Interieur hoort bij de uitrusting van de Vito Tourer SELECT.

Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

PRE-SAFE®  

Actieve parkeerassistent

Rijlichtassistent

Spoorassistent

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dodehoekassistent

Mercedes PRO: vereenvoudigt uw dagelijkse professionele leven.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden om de dagelijkse werkdag met uw voertuig eenvoudiger en efficiënter te maken door middel van digitale services. Ons doel daarbij is om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en die intelligent in uw werkdag te integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect producten in één oogopslag en kom te weten welke beschikbaar zijn voor uw voertuig.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom te weten uit welke onderdelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u ze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over de instelling en het gebruik ervan in de praktijk.

Hier kunt u genieten van uw werk.

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 april tot met 30 juni 2021. Geldig op Vito, Sprinter Gesloten Bestelwagen en Tourer. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd van 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. 

Lorem Ipsum