Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Vito Gesloten Bestelwagen.

Een overzicht van de talrijke uitrustingen.

 1. Uitrustingspakketten
  Rijassistentie-pakket

  Het Rijassistentie-pakket ondersteunt veilig rijden met intelligente systemen en kan helpen ongevallen te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

  Opties.

  Spoor-pakket

  Het Spoor-pakket kan de bestuurder helpen om in het juiste spoor te blijven en hem ondersteunen bij het veranderen van rijstrook op wegen met meerdere rijstroken.

  Opties.

  Pakket Diefstalbeveiliging

  Het pakket Diefstalbeveiliging kan helpen om het voertuig te beveiligen tegen diefstal met een optisch en akoestisch alarm.

  Opties.

  Sport-pakket Exterieur

  Het Sport-pakket Exterieur verleent het voertuig met een foliëring in contrastkleur, lichtmetalen velgen en andere hoogwaardige designelementen een sportieve look en meer individualiteit.

  Opties.


  Spiegel-pakket Vito

  Het Spiegel-pakket Vito verhoogt met automatisch dimmende spiegels en elektrisch inklapbare buitenspiegels het comfort en de veiligheid.

  Opties.

 2. interieur
  Scheidingswand, doorlopend

  De doorlopende scheidingswand van de B-stijl beschermt bestuurder en passagier vooraan tegen de lading, schermt de passagiersruimte af van de laadruimte en houdt vuil, stof en geluiden buiten de bestuurdersruimte.


  Houten vloer

  De robuuste houten vloer beschermt de laadvloer tegen schade, is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en verbetert de warmte- en geluidsisolatie.

  Opties.

  Sjorpunten

  De vast verankerde, inklapbare sjorogen op de laadvloer maken het gemakkelijker om de lading vast te zetten.


  Vloerbekleding kunststof

  De zwarte kunststoffen vloerbekleding met geoptimaliseerd gewicht is slijtvast, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen.

  Opties.

  Sjorrails op de gordellijn van de zijwand

  Met behulp van sjorrails op beide zijwanden kunnen halfhoge, omvangrijke goederen bij het transport met bevestigingsgordels vastgezet en doeltreffend beschermd worden tegen kantelen en verschuiven.

  Opties.

  Dubbele passagiersbank vooraan

  Dankzij de dubbele passagiersbank vooraan is er voorin in de cockpit een bijkomende zitplaats met driepuntsveiligheidsgordel en in de hoogte verstelbare hoofdsteun.

 3. Exterieur

  Achterklep

  De achterklep geeft toegang tot een ruim bemeten laadopening om omvangrijke bagage of goederen comfortabel in en uit te laden.  Schuifdeur rechts

  De schuifdeur geeft toegang tot de laadruimte aan de zijkant en maakt op die manier comfortabel laden en lossen mogelijk.


  Trekhaak met vaste kogelkop

  De trekhaak met vaste kogelkop maakt het mogelijk om aanhangwagens te trekken met een gewicht van max. 2.500 kg.

  Opties.


  Elektrische bediening van de schuifdeuren

  De elektrische bediening maakt het mogelijk om de schuifdeur met een druk op de knop te openen en te sluiten, zonder dat de bestuurder moet uitstappen of de inzittenden de schuifdeur moeten bedienen.

  Opties.
 4. Comfort

  Stuurwiel verstelbaar in hoek en hoogte

  Dankzij het in helling en hoogte verstelbare stuurwiel vinden bestuurders van verschillende grootte een eigen ergonomische zithouding.


  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De THERMOTRONIC regelt automatisch temperatuur, luchthoeveelheid en luchtverdeling afzonderlijk voor bestuurder en passagier vooraan.

  Opties.

  Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan

  De elektrische zetelverwarming verwarmt koude zetels onmiddellijk na inschakeling, en zorgt zo voor een verhoogd zitcomfort en bevordert het welzijn in het koude seizoen of tijdens koude nachten.

  Opties.


  Ruiten voor de achterklep resp. achterdeuren met wis-/wassysteem

  De ruit in de achterklep met wis-/wassysteem en verwarming maakt ook bij koud en nat weer een goed uitzicht naar achteren mogelijk.

  De afbeelding geeft een Vito Tourer weer.

  Opties.
 5. Techniek


  Manuele 6-versnellingsbak

  De manuele 6-versnellingsbak biedt een evenwichtige verhouding tussen een hoog rijcomfort en een laag brandstofverbruik.  4-cilinder dieselmotor OM654

  De 4-cilinder dieselmotor OM654 overtuigt door een superieure krachtontplooiing, een voorbeeldige efficiëntie en door weinig geluiden en trillingen.

  Voorbeeldweergave.

  Opties.

  Automatische versnellingsbak 9G-TRONIC

  De automatische versnellingsbak 9G-TRONIC houdt met zijn fijn afgestemde versnellingen het motortoerental en het verbruik zo laag mogelijk en zorgt bij het wegrijden en schakelen voor een optimaal rijcomfort.

  Standaarduitrusting of optie.


 6. Veiligheid
  Adaptieve remlichten

  De adaptieve remlichten kunnen door opvallend knipperen de reactietijd van de bestuurder van achterliggende voertuigen aanmerkelijk verkorten en daardoor kop-staartaanrijdingen voorkomen.  Spoorassistent

  De spoorassistent kan helpen ongevallen door onopzettelijk verlaten van de rijstrook te voorkomen.

  Opties.

  Dodehoekassistent

  De dodehoekassistent kan helpen ongevallen te voorkomen bij het wisselen van rijstrook, bijvoorbeeld op de autosnelweg.

  De afbeelding geeft een Vito Tourer weer.

  Opties.

  Achteruitrijcamera

  De achteruitrijcamera zorgt voor een fotorealistische weergave van de omgeving onmiddellijk achter het voertuig op het display van het multimediasysteem en kan helpen om schade bij het parkeren en manoeuvreren te voorkomen.

  Opties.

Lorem Ipsum