Efficiënte elektrische aandrijving, gecombineerd met beproefde voertuigkwaliteiten.

Vanaf € 54.990 (excl. BTW)
Vanaf € 739 per maand*

Nu configureren

Tot 359 km1 lokaal emissievrij rijden.

De eVito Tourer is even functioneel, veilig en comfortabel als u het van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst efficiënte elektromotor levert maximaal 150 kW (204 pk) [eVito Tourer met inschrijving als personenwagen (M1). Stroomverbruik in de gecombineerde testcyclus 27,8 kWh/100 km, CO2-emissies 0 g/km]1 en heeft een koppel tot 362 Nm.

Met een actieradius tot 359 km1 doet u met hem ook toeren die verder gaan dan de stad. De batterijcapaciteit bedraagt 100 kWh en kan aan een snellaadstation in ca. 45 minuten van 10 tot 80% worden opgeladen. Het ruime interieur met maximaal 8 zitplaatsen plus bestuurder wordt op geen enkele wijze beperkt door de elektrische aandrijving

 

1

Het stroomverbruik werd berekend op basis van verordening (EU) 2017/1151. Stroomverbruik en actieradius zijn afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius hangt bovendien af van ieders specifieke rijstijl, de omstandigheden op de weg en in het verkeer, de buitentemperatuur, het gebruik van de airconditioning/verwarming, etc. en kan evt. afwijken.

Hoogtepunten

  1. Connectiviteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Interieur
Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Klaar wanneer u het bent.

U zult uw eVito als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. U krijgt bij de levering een uitgerijpt voertuig in Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze uitgebreide wintertest met temperaturen tot min 30 °C hebben doorstaan. Zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk en slijtvaste materialen in het interieur zorgen ervoor dat hij ook na vele jaren nog als visitekaartje voor uw bedrijf een goed figuur slaat.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de eVito brengt u met zijn riante binnenruimte in een opperbeste werkstemming. Op de robuuste en comfortabele stoelen beleeft u ook lange ritten uitermate ontspannen. In de winter is de standaard stoelverwarming voor de bestuurder een welkome aanvulling. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers. De optionele audiosystemen zorgen onderweg voor een goede connectiviteit en goed entertainment. Bovendien helpt het navigatiesysteem Audio 40 u uw bestemming sneller te bereiken.

 

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Vind de passende oplossingen voor uw Vito.
Geoptimaliseerde ondersteuning

Geoptimaliseerde ondersteuning.

Helpt om tijd en kosten te besparen.
Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsafspraken en nog kortere stilstandtijden en van een directe hulplijn in geval van nood.
Lees er meer over
Digitale registraties.

Digitale registraties.

Altijd zicht op belangrijke gegevens van het wagenpark.
Belangrijke gegevens over uw fleetvoertuigen, zoals de gereden ritten, zijn altijd snel beschikbaar.
Lees er meer over
Efficiënt wagenparkbeheer

Efficiënt wagenparkbeheer

Voertuigstatus en -locatie altijd in het zicht.
 Verbeter de belasting van uw fleet door een vooruitziende en flexibele planning, alsook een recent overzicht van uw voertuigen.
Lees er meer over
Efficiënte rijstijlanalyse

Efficiënte rijstijlanalyse.

Verbruiks- en stilstandkosten duurzaam beperken.
 Verlaag permanent uw energie- en stilstandkosten en verbeter het rendement door een efficiënte analyse van de rijstijl.
Lees er meer over
Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie

Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie.

Fleetmanager en bestuurder1 rechtstreeks met elkaar verbonden.
 Verhoog uw productiviteit en bespaar tijd met een interactieve, snelle en ondubbelzinnige wagenparkcommunicatie1.
Lees er meer over
Mobiele voertuigbediening

Mobiele voertuigbediening.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.
 Bedien en controleer bepaalde functies en de voertuigstatus makkelijk op afstand en ver- en ontgrendel uw voertuig ook zonder sleutel.
Lees er meer over
Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans

Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans.

Brengt Mercedes-Benz Vans in ieder systeem voor wagenparkbeheer.

Gebruik de “Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans” van Mercedes PRO, om Mercedes-Benz bestelwagens in uw bestaand systeem voor wagenparkbeheer te integreren.

 

Lees er meer over
Gedigitaliseerd eVan Management

Gedigitaliseerd eVan Management.2, 3

Geladen aan de start – met aangenaam klimaat.

Laat uw elektrische voertuigen met volle batterij en een aangename temperatuur starten en behoud steeds een overzicht van het laadmanagement

 

Lees er meer over
1

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

2

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

3

De dienst “Intelligent laadmanagement” is voor bepaalde markten al beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke concessiehouder. Gebruiksvoorwaarde voor de dienst “Intelligent laadmanagement” is een passende laadinfrastructuur op de eigen locatie. Als u de laadinfrastructuur buiten de dienst gebruikt, kunt u zich wenden tot The Mobility House.

De toekomst rijdt elektrisch: ontdek het nieuwe eVan ecosysteem.

eVan ecosysteem

Elektrificeer uw bedrijf. Wij rekenen, u vergelijkt.

Laadoplossingen

De Mercedes-Benz laadoplossingen voor uw eVan.

Actieradius

Met de eVAN Ready App op virtuele testrit.

Veelgestelde vragen.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2020. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 25%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum