eVito Gesloten Bestelwagen | Service | Professioneel | Mercedes-Benz
eVito Service

Uw eVito Gesloten Bestelwagen in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw eVito Gesloten Bestelwagen.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming.

Kies het servicepakket dat bij u past.

eComplete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 21,16 per maand1
eMaintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen  Vanaf € 307 eenmalig
eWarranty Verlengde garantie na afloop van de fabrieksgarantie Vanaf € 214 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 10.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuwe Van, activatie mogelijk tot 12 maanden na inschrijvingsdatum van het voertuig.

Ontdek de inhoud van de eVan servicepakketten.

Betaalde upgrades:

Onderhoud – regelmatige onderhoudswerkzaamheden 

Slijtage

- vervanging van slijtageonderdelen

Uitgebreide garantie – voor bij alle onderdelen

Mercedes-Benz MobiloVan

eComplete

X

X  

X

X  

eWarranty

 

 

X  

X  ***

eMaintenance

X

 

 

X  

Naast het geïntegreerde onderhoudspakket kunt u als aanvulling andere servicepakketten aanschaffen. Deze zijn direct verkrijgbaar bij de aankoop van een Mercedes-Benz eVito en bestaan uit verschillende servicepakketten – afgestemd op uw persoonlijke wensen.
*** Alleen geldig bij regelmatig onderhoud bij uw Mercedes-Benz servicepartner. Onderworpen aan de algemene voorwaarden van MobiloVan.

Geïntegreerd onderhoudspakket*.

Bij uw eVito Gesloten Bestelwagen is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Deze dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Dankzij de regelmatige en deskundige controle van de componenten met hoog voltage en overige voertuigonderdelen en -functies kunt u erop rekenen dat uw bestelwagen altijd paraat is en zijn waarde behoudt. Nu en in de toekomst.

* Er wordt rekening gehouden met 1x per jaar regulier onderhoud conform de richtlijnen van de fabrikant, met een maximale duur van in totaal 4 jaar. Reparaties en slijtagedelen vallen niet onder de dekking van het eVito Maintenance pakket.

Inclusief batterijcertificaat**.

 

 

Met het kosteloze batterijcertificaat komen de kosten voor uitval van de hoogspanningsbatterij aansluitend op de klassieke garantie van 2 jaar, nog eens 6 jaar of tot een kilometerstand van maximaal 100.000 km voor rekening van Mercedes-Benz AG. Ook heeft de koper van een Mercedes-Benz eVito de garantie dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsbatterijen in het batterijpack niet tot onder 66 Ah daalt.

** Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eVito.

Onze taak: uw eVito Gesloten Bestelwagen in beweging houden.

Met de Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u de nodige ondersteuning biedt om hem betrouwbaar draaiende te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24 en MobiloVan.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan wordt u standaard vergezeld door deze en nog vele andere nuttige services bij elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de Electric Ready-app.

Elektrisch rijden is de toekomst. Kijk met de Electric Ready-app of u er klaar voor bent.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de Electric Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren. De Electric Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend GPS-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.