De 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 43.255 (excl. BTW)
Vanaf € 429 per maand*

Configurator

Ga vooruit in de tijd met de nieuwe eVito: de eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse.

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk).

 

De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 135 – 149 km*., De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 41 kWh en kan bij een laadvermogen van 7,2 kW in ca. 6 uur tijd  van 0 tot 100% worden opgeladen.

 

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extralang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 1.016 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 991 kg.

 

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen wanneer uw voertuig vooral in de stad onderweg is en gebruikt wordt voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

 

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

Hoogtepunten

  1. Aandrijving
  2. Connectiviteit
  3. Betrouwbaarheid
  4. Interieur
Elektrische energie zo efficiënt mogelijk gebruiken.

De intelligente bedrijfsstrategie zorgt voor een uiterst efficiënt energiegebruik: met 3 rijprogramma's en 4 recuperatieniveaus wordt het stroomverbruik en daardoor ook de actieradius geoptimaliseerd. De 3 rijprogramma's 'E+', 'E' en 'C' worden geselecteerd via de rijprogrammaschakelaar en de 4 recuperatieniveaus 'D-', 'D', 'D+' en 'D++' via de schakelhendels aan het stuur. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen wanneer het voertuig afgeremd wordt. De batterij wordt bijvoorbeeld opgeladen tijdens het bergaf rijden, zodat de energie bij het remmen niet in de vorm van warmte verloren gaat.

Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Klaar wanneer u het bent.

U zult uw eVito als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. U krijgt bij de levering een doorwrocht voertuig in Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze uitgebreide wintertest met temperaturen tot min 30 °C hebben doorstaan. De eVito is ontworpen voor de zware eisen die aan een voertuig voor professioneel gebruik worden gesteld. En zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk zorgt ervoor dat hij ook na vele jaren nog uitstekend dienst doet als visitekaartje voor uw bedrijf.

Zoveel is zeker: met de eVito kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij een hoge beschikbaarheid zal hij u overal bij uw werk ondersteunen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de eVito ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. Op de robuuste en comfortabele zetels kunt u ook lange ritten zo ontspannen mogelijk uitvoeren. In het koude seizoen is de standaard zetelverwarming voor de bestuurder een waardevol extraatje. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kunt u de optionele begeleiderszitbank bestellen. De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor goede communicatieverbindingen en entertainment, en met het navigatiesysteem Audio 40 komt u ook makkelijker op uw bestemming aan.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor alle huidige en toekomstige services, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: gebruikmaken van de digitale mogelijkheden die uw werk nog efficiënter vormgeven. Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform.

De verbonden servicewereld voor uw onderneming.

Mercedes PRO verenigt de voor u relevante aanbiedingen en diensten op één platform.

Ons aanbod van Mercedes PRO connect.

De professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect verbinden bedrijven met hun voertuigen en helpen de efficiëntie en productiviteit te verhogen
.

Maakt het gebruik mogelijk van de Mercedes PRO connect diensten.

De eVito is af fabriek verkrijgbaar met de connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect. Dankzij de vast ingebouwde communicatiemodule is hij van meet af aan optimaal geconnecteerd.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Wilt u de innovatieve connectiviteit in uw voertuig gebruiken? Hier vindt u handleidingen, vragen en antwoorden.

Voorbeeldig veiligheidsniveau ook met elektrische aandrijving.

Goed beschermd hoogspanningssysteem.

De elektrisch aangedreven bestelwagens van Mercedes-Benz ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests. Daardoor bevinden ze zich ook op het voortreffelijke Mercedes-Benz niveau wat veiligheid betreft.

De aandrijflijn, de hoogspanningsbatterij en de hoogspanningsleidingen zijn goed beschermd. Alle hoogspanningsleidingen zijn uitgebreid geïsoleerd. Als de crashsensoren een zwaar ongeval detecteren, wordt het voertuig onmiddellijk automatisch spanningsvrij geschakeld.

Veelgestelde vragen.

eVan Ready App.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de eVAN Ready App om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren.

De eVAN Ready App analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

Belangrijke feiten van de app:

  • Analyse van uw individuele rijgedrag, vanaf uw eerste rit. 
  • Automatisch volgen van uw ritten en simuleren van uw rijgedrag met een elektrisch voertuig. 
  • Eenvoudig toevoegen van privé- en publieke laadmogelijkheden voor opladen. 
  • Gedetailleerd overzicht van het batterijverbruik van uw elektrische voertuig bij verschillende temperatuurscenario's.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend gps-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.

 

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op eVans: eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV. Geldig voor  Renting PRO. 0% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15% en een koopaanbod van 25%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, EcoPremie eVans, Gratis wallbox en lopende stockacties. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. 

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO₂-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.

Lorem Ipsum