eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

De 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 49.820 (excl. BTW)

Configureer nu

Ontdek de nieuwste eVito Gesloten Bestelwagen.

De uiterst efficiënte eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle kwaliteitseisen die u van Mercedes-Benz gewend bent. Deze elektrische bedrijfswagen is functioneel, veilig en comfortabel. Bovendien wordt de eVan aangedreven door een bijzonder rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk).

Met zijn ruime actieradius tot 286 km (WLTP gecombineerd)* is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik. De eVan leent zich zowel voor een rit door de stad als voor een langere, vaak terugkerende route.

De batterijcapaciteit bedraagt 66 kWh en kan bij een laadvermogen van 11 kW in ca. 6,5 uur tijd van 0 tot 100% worden opgeladen. Bij een DC-snellaadstation kan u de eVito in slechts 35 minuten van 10 tot 80% opladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes ‘lang’ (laadruimte 6,0 m³, laadvermogen tot 873 kg) en ‘extralang’ (laadruimte 6,6 m³, laadvermogen tot 838 kg). Dankzij de elektrische aandrijving heeft de laadruimte geen enkele beperking.

Kopen of leasen? Kies uw financiële oplossing.

De eVito Gesloten Bestelwagen is uiterst flexibel als voertuig, vooral in combinatie met onze financiële oplossingen. Mercedes-Benz [Select & Drive] past zich aan uw situatie aan. Kies voor uw Mercedes-Benz eVan de gewenste financiële oplossing, de looptijd, de jaarlijks kilometrage en de bijkomende servicecomponenten en vertrek!

Hoogtepunten van de eVito Gesloten Bestelwagen.

  1. Aandrijving
  2. Connectiviteit
  3. Betrouwbaarheid
  4. Interieur
Elektrische energie zo efficiënt mogelijk gebruiken.

De intelligente bedrijfsstrategie zorgt voor een zo efficiënt mogelijk energiegebruik: met de 3 rijprogramma's 'E+', 'E' en 'C' en de 5 recuperatieniveaus 'D– ', 'D', 'D+', 'D++' en 'D Auto' kunt u het stroomverbruik en dus de actieradius optimaliseren. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen wanneer het voertuig afgeremd wordt. Het recuperatieniveau 'DAuto' helpt u om de acculading zo goed mogelijk te benutten. Hij past het recuperatieniveau zelfstandig aan de rijsituatie aan.

Goed entertainment, optimale informatie.

De informatie- en communicatiesystemen van de eVito Gesloten Bestelwagen met talrijke interfaces zorgen voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Klaar wanneer u het bent.

U zult uw eVito als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. U krijgt bij de levering een uitgerijpt voertuig in Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze uitgebreide wintertest met temperaturen tot min 30 °C hebben doorstaan. Zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk en slijtvaste materialen in het interieur zorgen ervoor dat hij ook na vele jaren nog als visitekaartje voor uw bedrijf een goed figuur slaat.

Hier kunt u genieten van uw werk.

Dankzij zijn ruim interieur bent u in de eVito steeds aangenaam aan het werk. Op de robuuste en comfortabele zetels kan u ook lange ritten ontspannen uitvoeren. In het koude seizoen is de standaard zetelverwarming voor de bestuurder een waardevol extraatje. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kan u de optionele begeleiderszitbank bestellen. De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor goede communicatieverbindingen en entertainment, en met het navigatiesysteem Audio 40 komt u ook makkelijker op uw bestemming aan. Uiteraard kan u kiezen uit talrijke uitrustingen.

eVito Gesloten Bestelwagen in 35 minuten opgeladen tot 80%.

Dankzij het Combined Charging System (CCS) is de eVito bij oplaadpalen en wallboxes niet kieskeurig en laadt even goed met max. 11 kW en wisselstroom (AC) als met max. 80 kW en gelijkstroom (DC) op. Hiermee kan de standaard hoogspanningsaccu (66 kWh) bij een DC-snellaadstation in slechts 35 minuten2 van 10 tot 80% opladen.

Voor het opladen wordt de CCS-stekker van de laadkabel gewoonweg in de CCS-voertuigstekkerdoos (Combo 2) in de zijkant van de voorbumper gestoken. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het stroomnet thuis worden opgeladen.

De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Hoog veiligheidsniveau van de elektrische aandrijving.

Goed beschermd hoogspanningssysteem.

De elektrisch aangedreven bestelwagens van Mercedes-Benz ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests. Daardoor bevinden ze zich ook op het voortreffelijke Mercedes-Benz niveau wat veiligheid betreft.

De aandrijflijn, de hoogspanningsbatterij en de hoogspanningsleidingen zijn goed beschermd. Alle hoogspanningsleidingen zijn uitgebreid geïsoleerd. Als de crashsensoren een zwaar ongeval detecteren, wordt het voertuig onmiddellijk automatisch spanningsvrij geschakeld.

Onderhoud voor uw eVito Gesloten Bestelwagen.

Bij uw eVito Gesloten Bestelwagen is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Dit dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Lees meer over het onderhoud voor uw eVito en krijg antwoord op vragen die vaak gesteld worden.

Handige instructies voor uw nieuwe Mercedes-Benz eVito.

Elektrisch rijden in een eVito met automaat verschilt echt niet veel van rijden met een bestelwagen met automaat en verbrandingsmotor. In dit filmpje vindt u praktische informatie over het starten, rijden en laden van uw eVito.
Mercedes-Benz eVito instructievideo

 

 

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de Electric Ready-app.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de Electric Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren.

De Electric Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

Belangrijke feiten van de app:

  • Analyse van uw individuele rijgedrag, vanaf uw eerste rit. 
  • Automatisch volgen van uw ritten en simuleren van uw rijgedrag met een elektrisch voertuig. 
  • Eenvoudig toevoegen van privé- en publieke laadmogelijkheden voor opladen. 
  • Gedetailleerd overzicht van het batterijverbruik van uw elektrische voertuig bij verschillende temperatuurscenario's.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend gps-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.

 

Ontdek nu de eVito Gesloten Bestelwagen.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Boek nu
Icoon handelaar zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in je buurt vinden
Zoek uw concessiehouder
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een eVito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw eVito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een eVito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw eVito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.