Ruimte, comfort en veiligheid: de Sprinter Tourer.

Vanaf € 33.590 (excl. BTW)
Vanaf € 419 per maand*

Configureer nu

Toekomstgericht, efficiënt en betrouwbaar.

Hij is zo veelzijdig dat u altijd precies het juiste model voor uw vervoersopdrachten vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij positief opvalt. De Sprinter Tourer biedt met 3 voertuiglengtes, 2 dakhoogtes en tot 3 zetelrijen een indrukwekkende verscheidenheid. De talrijke voertuigvarianten en uitrustingen stellen u in staat om zowel rendabele instapvoertuigen als een eersteklas uitgeruste Tourer met comfortzitbanken en luxueuze binnenbekleding.

Op de voor het eerst verkrijgbare comfortzitbanken kunnen uw passagiers de helling van de rugleuning en de positie van de comforthoofdsteunen apart instellen – dat is een echte Comfort-Plus. De bestuurders doen hun voordeel met het intelligente bedienings- en weergaveconcept en met het modulaire opbergconcept dat net zo goed als het aanbod multimedia- en hulpsystemen specifiek op het voertuiggebruik afgestemd kan worden.

Het resultaat is dat de Sprinter - dankzij zijn innovatiekracht en zijn ervaring van meer dan 20 jaar - opnieuw een mijlpaal is en een toekomstgerichte, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing vormt die uw onderneming vooruithelpt.

Hoogtepunten

 1. Productconcept
 2. Connectiviteit
 3. Sectoroplossingen
 4. Veiligheid
 5. Rendabiliteit
Rondom overtuigend.

Met zijn ontwerp volgens het moderne Mercedes-Benz designconcept is de nieuwe Sprinter Tourer visueel alvast bijzonder geslaagd. Ook de cockpit kreeg een nieuwe vormgeving en overtuigt bijvoorbeeld met het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START. De optionele, krachtige airconditioning op het dak zorgt ervoor dat in de bestelwagen een prettige temperatuur heerst. In de passagiersruimte die volledig bekleed is, kan elke zetelrij op aanvraag voorzien worden van een opbergvak met usb-laadfunctie voor smartphones.

Uw mobiliteit 4.0.

Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn voor de Sprinter een radio, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte gaat het aanbod van de radio met Bluetooth®-interface en handenvrije functie tot het multimediasysteem dat een touchscreen met hoge resolutie, een snelle navigatie op basis van een harde schijf met 3D-kaartweergave en een smartphone-integratie omvat. De bediening zoals u dat graag hebt: eenvoudig De multimediasystemen kunt u bijvoorbeeld bedienen via het hogeresolutie touchscreen of het multifunctioneel stuurwiel. Alle bedienings- en weergave-elementen zijn goed bereikbaar en gemakkelijk af te lezen.

Exact afgestemd op het gebruik.

De Sprinter Tourer maakt veel mogelijk: dankzij zijn indrukwekkende verscheidenheid aan varianten kunt u bijzonder robuuste voertuigen, bijvoorbeeld voor gebruik op bouwwerven, op dezelfde manier configureren als luxueus uitgeruste vipshuttles – exact afgestemd op uw behoeften. Voor het hoogwaardige comfort van de passagiers zijn alle twee- en driepersoons zitbanken verkrijgbaar als comfortzitbanken. Op die manier voelen tot 8 passagiers plus de bestuurder zich in de Sprinter Tourer thuis. Indien nodig kan voor bagage, materiaal of werktuigen tot 3.500 kg getrokken worden.

Verzekert uw succes.

De solide basis van de Sprinter is het naakte koetswerk, dat door zijn constructie en materiaalkeuze bijzonder stabiel is. Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent1. 3 camerasystemen, van de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel tot de 360°-camera, verbeteren het uitzicht van op de bestuurdersplaats, dat sowieso al erg goed is. En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

Rendabel in elk opzicht.

De Sprinter bewijst zijn rendabiliteit van meet af aan: met zijn aantrekkelijke instapprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, waarbij u precies bestelt wat u echt nodig hebt. Omdat we wat goed is, graag nog verbeteren, hebben we onze dieselmotoren nog zuiniger gemaakt. Bijkomende pluspunten voor het rendement van uw bedrijf is het circa 50 kg hogere laadvermogen2. De Sprinter slaagt er dus in aspecten zoals het lage brandstofverbruik en de intelligente bruikbaarheid tot een bijzonder rendabele mobiliteitsoplossing te bundelen.

1

Actief remhulpsysteem en spoorassistent zijn standaard voor voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM van meer dan 3.500 kg.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Maakt zwaar werk lichter.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  De motor eenvoudig met een druk op de knop starten: met KEYLESS-START, het systeem voor startvrijgave, volstaat het om de start/stop-knop in het contactslot in te drukken om de motor te starten.
  Meer informatie
 • Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Dankzij het draadloze oplaadsysteem kunt u draagbare toestellen, die de Qi-norm 1.2 ondersteunen of daaraan aangepast kunnen worden, heel eenvoudig opladen door ze bovenaan in het middelste opbergvak van de middenconsole te leggen.
  Meer informatie
 • navigatie

  navigatie

  Met deze uitrusting worden de multimediasystemen MBUX (Mercedes-Benz User Experience) een volwaardig navigatiesysteem. De routebegeleiding brengt u bovendien niet alleen sneller, maar ook meer ontspannen op uw bestemming.
  Meer informatie
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC regelt tijdens het rijden automatisch de interieurtemperatuur, de hoeveelheid lucht en de luchtverdeling in de bestuurdersruimte.
  Meer informatie
 • MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  Het MBUX multimediasysteem met het 26 cm (10,25") grote hogeresolutietouchscreen biedt onder andere een snelle navigatie op basis van een harde schijf, met een 3D-kaartweergave, en smartphone-integratie.
  Meer informatie
 • Comfort-bestuurderszetel

  Comfort-bestuurderszetel

  De comfortabele bestuurderszetel kan aangepast worden aan de individuele wensen van de bestuurder (lengterichting, hoogte, hellingsgraad en diepte van het zitkussen) en bevordert daardoor een ontspannen rijervaring.
  Meer informatie

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor alle huidige en toekomstige services, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: gebruikmaken van de digitale mogelijkheden die uw werk nog efficiënter vormgeven. Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform.

De verbonden servicewereld voor uw onderneming.

Mercedes PRO verenigt de voor u relevante aanbiedingen en diensten op één platform.

Ons aanbod van Mercedes PRO connect.

De professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect1 verbinden bedrijven met hun voertuigen en helpen de efficiëntie en productiviteit te verbeteren

Maakt het gebruik mogelijk van de Mercedes PRO connect diensten.

De Sprinter is af fabriek verkrijgbaar met de connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect. Dankzij de vast ingebouwde communicatiemodule is hij van meet af aan optimaal geconnecteerd.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Wilt u de innovatieve connectiviteit in uw voertuig gebruiken? Hier vindt u handleidingen, vragen en antwoorden.

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 8 februari 2021 tot en met 31 maart 2021. Geldig op Vito, Sprinter gesloten bestelwagen en tourer en V-klasse. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd van 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. 

Lorem Ipsum