Sprinter Tourer | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Sprinter Tourer: ruimte, comfort en veiligheid. 

Vanaf € 41.905 (excl. BTW)

Configureer nu

Zowel jong als oud comfortabel vervoeren. U doet het met onze Sprinter Tourer. De bestelwagen is in verschillende lengtes, hoogtes en hoeveelheid zetels beschikbaar. Hierdoor heeft u alle keuze: van rendabel instapmodel tot luxe uitvoering met comfortbanken en speciale bekleding. Onze innovatieve veiligheidssystemen zorgen voor een onbezorgde reis. Gebruikt u een zetelrij niet? Met een handomdraai klapt u ‘m in en rolt u de rij de bedrijfswagen uit. Ontdek onze Sprinter Tourer tijdens een testrit. 

Highlights van de Sprinter Tourer

 1. Productconcept
 2. Netwerkstructuur
 3. Brancheoplossingen
 4. Veiligheid
 5. Rendement
Schitteren op de weg.

De uitstraling van de Sprinter Tourer is al een hoogtepunt op zich: het model past in ons moderne design. Binnenin is de cockpit zo ontworpen dat u een gezonde lichaamshouding kunt aannemen, hoe klein of groot u ook bent. Zo ervaart u optimaal comfort tijdens het rijden. En er is genoeg plek om documenten en andere spullen op te bergen.

Daarnaast is onder andere als optie beschikbaar:

 • Krachtige dak-airconditioning met 11 kW extra koelvermogen
 • Op elke zetelrij een houder voor smartphones met usb-aansluiting
Veelzijdig multimediasysteem in de Sprinter Tourer.

We maken uw werkdag graag zo efficiënt en prettig mogelijk. Daarom hebben onze multimediasystemen meerdere opties:

 • Radio met Bluetooth®-interface en functie om handsfree te bellen
 • Touchscreen met hoge resolutie (ook te bedienen vanaf het stuur)
 • Navigatie met 3D-kaartweergave
 • Smartphone-integratie via Apple® CarPlay en Android Auto

De bediening is precies zoals je zou willen: simpel. Kies zelf wat bij u past. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Veelzijdig

Altijd een Sprinter Tourer die bij uw gebruik past.

De Tourer is beschikbaar in 1.700 varianten. Van een robuuste bestelwagen voor in de bouw tot een luxe uitgeruste VIP-shuttle. Alle twee- en driepersoonszetelrijen zijn leverbaar als comfortbanken. Er kunnen naast de bestuurder maar liefst 8 passagiers mee. En als het nodig is, kunt u aan de trekhaak maximaal 3.500 kg vervoeren. Met de Sprinter Tourer kunt u echt álle kanten uit.

Vervoert u vooral goederen? Ontdek dan onze eSprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Gesloten Bestelwagen , Sprinter Chassiscabine of Sprinter Chassiscabine met open laadbak.

Verzekert uw succes.

De solide basis van de Sprinter is het naakte koetswerk, dat door zijn constructie en materiaalkeuze bijzonder stabiel is. Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent1. 3 camerasystemen, van de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel tot de 360°-camera, verbeteren het uitzicht van op de bestuurdersplaats, dat sowieso al erg goed is. En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

De Sprinter Tourer is zeer rendabel door een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden. Zo bestelt u alleen wat u ook nodig heeft. 

Daarnaast kunt u vierwielaandrijving als optie toevoegen aan de Tourer. Vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht naar behoefte over de voor- en achteras. Hierbij past het systeem zich binnen milliseconden volledig automatisch aan de omstandigheden op de weg aan. Met vierwielaandrijving heeft u ook 50 kg extra laadvermogen.2 Nog een pluspunt. 

1

Actief remhulpsysteem en spoorassistent zijn standaard voor voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM van meer dan 3.500 kg.

Accessoires en functionaliteiten van de bestelwagen.

Sprinter Tourer

Service voor de Sprinter Tourer.

 

Met Mercedes-Benz ServiceCare weet u zeker dat uw Sprinter Tourer topfit blijft zonder onvoorziene kosten. Voor een vast bedrag per maand heeft u verlengde garantie en/of dekking van kosten voor reparatie en onderhoud volgens de richtlijnen van de fabriek. Ontdek onze pakketten ServiceCare Complete, Maintenance of ExtendedWarranty.

Mercedes me.

Altijd verbonden blijven met de Sprinter Tourer? U doet het met Mercedes me. Zo heeft u alle informatie over uw bestelwagen altijd binnen handbereik. En stelt u bijvoorbeeld routes op afstand in of checkt u voor vertrek het brandstofpeil. Onze eSprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Chassis-cabine en Sprinter Chassis-cabine met open laadbak hebben deze dienst ook.

Voorraad nieuwe Sprinter Tourer.

Past een Sprinter Tourer perfect bij uw noden op het gebied van personentransport? We hebben altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Sprinter Tourer beschikbaar. Bekijk de nieuwe bedrijfswagens op voorraad en kies de Sprinter die het best aansluit bij uw onderneming. Dan rijdt ook u binnenkort in een nieuwe bestelwagen die ritten voor u én uw passagiers nog comfortabeler maakt. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Ervaar nu de Sprinter Tourer.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Lees er meer over
Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Lees er meer over
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over

 

Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter Tourer?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter Tourer samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter Tourer?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter Tourer samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.

1 Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3.500 kg standaard.

2 In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

3 De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen door het wereldwijde tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de diensten Mercedes me en Mercedes PRO connect inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn voor deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz concessiehouder.

4 Live Traffic Information (verkeersberichten in realtime, landspecifiek) alleen in combinatie met Mercedes PRO.