Combi-instrument met kleurenscherm

Multifunctioneel en gemakkelijk te lezen.

Op het aantrekkelijke combi-instrument met het kleurenbeeldscherm van 14 cm (5,5") worden rijgegevens goed afleesbaar en in overzichtelijke menu's in het gezichtsveld van de bestuurder weergegeven. Alle relevante informatie kan – afhankelijk van de gekozen voertuiguitrusting – in het menu worden geselecteerd en op het kleurendisplay worden weergegeven.

Deze omvatten de rittencalculator met gegevens over het ECO-verbruik, het gemiddelde brandstofverbruik, het AdBlue®-tankniveau en de geselecteerde voertuiggegevens. Daarnaast kunt u in het menu Radio, Navigatie1, Media, Telefoon, Assistentiesystemen, voertuiginstellingen en diensten worden opgeroepen. Het menu wordt geselecteerd met behulp van de Touch Control knop links op het multifunctionele stuurwiel. Het kleurendisplay bevindt zich tussen de snelheidsmeter links en de toerenteller rechts.
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.