Rondom overtuigend: de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Vanaf € 21.845 (excl. BTW)
Vanaf € 274 per maand*

Configurator

Toekomstgericht, efficiënt en betrouwbaar.

Hij is zo veelzijdig dat u altijd precies het juiste model voor uw vervoersopdrachten vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij positief opvalt. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen biedt met 4 voertuiglengtes, 3 dakhoogtes en een laadvolume tot 17 m3 een indrukwekkende verscheidenheid. De talrijke varianten en uitrustingen maken zowel rendabele instapvoertuigen als voertuigen met een omvangrijke uitrusting mogelijk.

Voertuigen met de nieuw beschikbare voorwielaandrijving hebben immers een lagere aankoopprijs, een hoger laadvermogen en een lagere laaddrempel dan voertuigen met achterwielaandrijving.

Bestuurders doen hun voordeel met het intelligente bedienings- en weergaveconcept en met het modulaire opbergconcept dat net als het aanbod multimedia- en hulpsystemen specifiek op hun behoeften afgestemd kan worden. Beproefde elementen hebben we natuurlijk behouden. Zo blijven veel uit- en opbouwoplossingen zonder grote veranderingen nog altijd te gebruiken.

Het resultaat is dat de Sprinter - dankzij zijn innovatiekracht en zijn ervaring van meer dan 20 jaar - opnieuw een mijlpaal is en een toekomstgerichte, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing vormt die uw onderneming vooruithelpt.

Highlights.

 1. Rendabiliteit
 2. Productconcept
 3. Connectiviteit
 4. Sectoroplossingen
 5. Veiligheid
Rendabel, wanneer het erop aankomt.

Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan 20 jaar op een indrukwekkende manier bewijst bijzonder rendabel te zijn. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen zet dat succesverhaal met zijn vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid voort. Daarbij profiteert u van meet af aan van zijn rendabiliteit: met een aantrekkelijke aankoopprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, waarbij u exact datgene bestelt wat u echt nodig heeft.

Omdat we wat goed is, graag nog verbeteren, hebben we onze dieselmotoren nog zuiniger gemaakt. Een ander pluspunt voor de rendabiliteit van uw bedrijf is het circa 50 kg hogere laadvermogen1. Met de hoofdtank van 50 l2 en een als optie verkrijgbare kunststof vloerbekleding3 kunt u het voertuiggewicht verder doen dalen. Bovendien overtuigt de Sprinter Gesloten Bestelwagen met een nogmaals verbeterd ruimteaanbod1 en een 80 mm lagere laadvloer1. Zo kunt u er nog meer lading in kwijt en vergt het instappen minder moeite.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen slaagt er dus in aspecten zoals het lage brandstofverbruik en de optimale bruikbaarheid tot een bijzonder rendabele mobiliteitsoplossing te bundelen.

Mooi voor het oog, en nog mooier voor het werk.

Met zijn ontwerp volgens het moderne Mercedes-Benz designconcept van emotie en intelligentie is de nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen visueel alvast bijzonder geslaagd. De cockpit kreeg op haar beurt een nieuwe vormgeving en overtuigt net zo goed door haar design als door haar uitstekende functionaliteit. Voorbeelden van dat laatste zijn het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START.

De laadruimte kunt u met praktische opties als de interne dakbagagedrager4, een kunststof vloer met geoptimaliseerd gewicht en de belaadbare wielkasten precies op uw behoeften afstemmen. De als optie verkrijgbare pallettensteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading, bijv. bij bochtige ritten, en maakt het mogelijk om de goederen doeltreffend vast te zetten.

 

Uw mobiliteit 4.0.

Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn voor de Sprinter naar keueze een radio, verschillende multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte gaat het aanbod van de smartphonehouder over de radio met Bluetooth®-interface en handenvrije functie tot het multimediasysteem dat een hoge resolutie touchscreen, een snelle navigatie op basis van een harde schijf met 3D-kaartweergave en een smartphone-integratie omvat. De bediening zoals u dat graag hebt: eenvoudig De multimediasystemen kunt u bijvoorbeeld bedienen via het hogeresolutie touchscreen of het multifunctioneel stuurwiel. Alle bedienings- en weergave-elementen zijn goed bereikbaar en gemakkelijk af te lezen.

Omdat de moderne arbeidswereld niet zonder digitale oplossingen kan, hebben we de Sprinter met een geïntegreerde communicatiemodule uitgerust die de technische basis voor een permanente internetverbinding van het voertuig vormt. Dat maakt het mogelijk om gebruik te maken van de huidige en toekomstige Mercedes PRO diensten. De voordelen daarvan gaan van minimale uitvaltijden door een anticiperend onderhoudsmanagement tot het digitale logboek dat het gebruik van papier volledig overbodig maakt.

Waar een transportopdracht is, is ook een Sprinter.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen maakt veel mogelijk: 4 voertuiglengtes, 3 dakhoogtes en 4 motorversies vormen de basis voor een indrukwekkend aantal varianten. Dat stelt u in staat om voertuigen met een maximaal toegelaten massa tot 5 500 kg te configureren. Kiest u voor de langste en hoogste uitvoering van de Sprinter (er zijn 4 voertuiglengtes en 3 dakhoogtes), dan beschikt u in de Gesloten Bestelwagen over een laadvolume tot 17 m3. Indien nodig heeft hij een trekkracht tot 3.500 kg.

Met meer dan 600 opties, waaronder bijvoorbeeld speciale vloot- en chassisoplossingen, kan de Sprinter Gesloten Bestelwagen heel precies aan uw behoeften aangepast worden. Met de opties pallettensteun, beklede wielkasten en interne dakbagagedrager4 worden diverse transportopdrachten een stuk eenvoudiger. Voor speciale sectorvereisten krijgt u van Mercedes-Benz VanSolution volledige oplossingen af fabriek, en binnen het partnerprogramma "Mercedes-Benz VanPartner" worden op- en ombouwoplossingen in de vertrouwde kwaliteit aangeboden waarvoor beide constructeurs zich aansprakelijk stellen.

Verzekert uw succes.

De Sprinter is een door en door veilig voertuig. De basis daarvoor is het naakte koetswerk dat door zijn constructie en de gebruikte materialen bijzonder stevig is.


Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen. Want zelfs de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie terecht waarin een steuntje in de rug welkom en nuttig kan zijn. Het aanbod gaat van de standaard zijwindassistent tot het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent - de twee laatste hulpsystemen zijn standaard in voertuigen met een MTM van meer dan 3.500 kg. 3 camerasystemen, van de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel tot de 360°-camera, verbeteren het uitzicht van op de bestuurdersplaats, dat sowieso al erg goed is. ‘s Nachts zorgen de optionele LED High Performance koplampen voor een verre en heldere verlichting van de rijweg.


En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

1

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

2

De hoofdtank van 50 liter is als optie verkrijgbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen in combinatie met voorwielaandrijving.

3

De vloerbekleding kunststof is als optie verkrijgbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

4

De dakbagagedrager binnen is momenteel niet verkrijgbaar.

Aangepast aan uw wensen.

Voertuiglengte
L1
L2
L3
L4
Daktype
H1
H2
H3
Max. lengte van de laadruimte
Max. laadruimtehoogte
Max. laadoppervlak
Max. laadvolume
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Maakt zwaar werk lichter.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  De motor eenvoudig met een druk op de knop starten: met KEYLESS-START, het systeem voor startvrijgave, volstaat het om de start/stop-knop in het contactslot in te drukken om de motor te starten.
  Meer informatie
 • Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Dankzij het draadloze oplaadsysteem kunt u draagbare toestellen, die de Qi-norm 1.2 ondersteunen of daaraan aangepast kunnen worden, heel eenvoudig opladen door ze bovenaan in het middelste opbergvak van de middenconsole te leggen.
  Meer informatie
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC regelt tijdens het rijden automatisch de interieurtemperatuur, de hoeveelheid lucht en de luchtverdeling in de bestuurdersruimte.
  Meer informatie
 • MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  Het MBUX multimediasysteem met het 26 cm (10,25") grote hogeresolutietouchscreen biedt onder andere een snelle navigatie op basis van een harde schijf, met een 3D-kaartweergave, en smartphone-integratie.
  Meer informatie
 • Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Tijdens de rit kan de bestuurder tablets, documenten, sleutels, portemonnees of andere voorwerpen opbergen in de opbergvakken met klapdeksel, links en rechts op de buitenkant van het dashboard.
  Meer informatie
 • Comfort-bestuurderszetel

  Comfort-bestuurderszetel

  De comfortabele bestuurderszetel kan aangepast worden aan de individuele wensen van de bestuurder (lengterichting, hoogte, hellingsgraad en diepte van het zitkussen) en bevordert daardoor een ontspannen rijervaring.
  Meer informatie

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Vind de passende oplossingen voor uw Sprinter.
Optimierte Unterstützung

Geoptimaliseerde ondersteuning.

Helpt om tijd en kosten te besparen.
Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsafspraken en nog kortere stilstandtijden en van een directe hulplijn in geval van nood.
Lees er meer over
Digitalisierte Aufzeichnungen

Digitale registraties.

Altijd zicht op belangrijke gegevens van het wagenpark.
Belangrijke gegevens over uw fleetvoertuigen, zoals de gereden ritten, zijn altijd snel beschikbaar.
Lees er meer over
Effizientes Flottenmanagement

Efficiënt wagenparkbeheer

Voertuigstatus en -locatie altijd in het zicht.
 Verbeter de belasting van uw fleet door een vooruitziende en flexibele planning, alsook een recent overzicht van uw voertuigen.
Lees er meer over
Effiziente Fahrstilanalyse

Efficiënte rijstijlanalyse.

Verbruiks- en stilstandkosten duurzaam beperken.
 Verlaag permanent uw energie- en stilstandkosten en verbeter het rendement door een efficiënte analyse van de rijstijl.
Lees er meer over
Vereinfachte Flottenkommunikation

Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie.

Fleetmanager en bestuurder rechtstreeks met elkaar verbonden.
 Verhoog uw productiviteit en bespaar tijd met een interactieve, snelle en ondubbelzinnige wagenparkcommunicatie.
Lees er meer over
Verbesserte Navigation

Verbeterde navigatie.

Uw doel sneller bereiken met alle noodzakelijke informatie.
 Kom snel en goed geïnformeerd op uw bestemming aan dankzij een optimale route en de meest recente kaarten.
Lees er meer over
Mobile Fahrzeugbedienung

Mobiele voertuigbediening.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.
 Bedien en controleer bepaalde functies en de voertuigstatus makkelijk op afstand en ver- en ontgrendel uw voertuig ook zonder sleutel.
Lees er meer over
Datenschnittstellen Mercedes-Benz Vans

Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans.

Brengt Mercedes-Benz Vans in ieder systeem voor wagenparkbeheer.

Gebruik de “Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans” van Mercedes PRO, om Mercedes-Benz bestelwagens in uw bestaand systeem voor wagenparkbeheer te integreren.

 

Lees er meer over
*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (Citan, Vito, Sprinter, X-klasse, V-klasse en Marco Polo) vanaf 1 juli tot en met 30 september 2020. Geldig voor renting bij een looptijd 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum