Rondom overtuigend: de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Vanaf € 21.490,- (excl. BTW)

Configurator

Sprinter Gesloten Bestelwagen: geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17 m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.

Sprinters met de nieuw verkrijgbare voorwielaandrijving hebben bijvoorbeeld een lagere basisprijs, extra volume en een lagere laaddrempel vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.

Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Natuurlijk hebben we al het goede behouden. Zo kunnen veel op- en uitbouwoplossingen zonder grote aanpassingen weer worden gebruikt.

Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.

 

Highlights.

  1. Productconcept
  2. Connectiviteit
  3. Sectoroplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendabiliteit
Mooi voor het oog, en nog mooier voor het werk.

Met zijn ontwerp volgens het moderne Mercedes-Benz designconcept van emotie en intelligentie is de nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen visueel alvast bijzonder geslaagd. De cockpit kreeg op haar beurt een nieuwe vormgeving en overtuigt net zo goed door haar design als door haar uitstekende functionaliteit. Voorbeelden van dat laatste zijn het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS START.

De laadruimte kunt u met praktische opties als de interne dakbagagedrager1, een kunststof vloer met geoptimaliseerd gewicht en de belaadbare wielkasten precies op uw behoeften afstemmen. De als optie verkrijgbare pallettensteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading, bijv. bij bochtige ritten, en maakt het mogelijk om de goederen doeltreffend vast te zetten.

Een ander voordeel is het grote aantal beschikbare aandrijvingsvarianten: naargelang het gebruiksprofiel en het gewenste rijgedrag kunt u uw Sprinter Gesloten Bestelwagen bestellen met voor-, achter- of vierwielaandrijving2. Schakelen gebeurt manueel met de 6-versnellingsbakof automatisch met de 7G-TRONIC PLUS of de in dit segment unieke 9G-TRONIC4.

Uw mobiliteit 4.0.

Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn voor de Sprinter verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte gaat het aanbod van de smartphonehouder over de radio met Bluetooth®-interface en handenvrije functie tot het multimediasysteem dat een hoge resolutie touchscreen, een snelle navigatie op basis van een harde schijf met 3D-kaartweergave en een smartphone-integratie5 omvat. De bediening zoals u dat graag hebt: eenvoudig De multimediasystemen bijvoorbeeld laten zich via het hoge resolutie touchscreen of via de Touch-Control-toets op het multifunctionele stuurwiel bedienen. Alle bedienings- en weergave-elementen zijn goed bereikbaar en gemakkelijk af te lezen.

Omdat de moderne arbeidswereld niet zonder digitale oplossingen kan, hebben we de Sprinter met een geïntegreerde communicatiemodule uitgerust die de technische basis voor een permanente internetverbinding van het voertuig vormt. Dat maakt het mogelijk om gebruik te maken van de huidige en toekomstige Mercedes PRO diensten. De voordelen daarvan gaan van minimale uitvaltijden door een anticiperend onderhoudsmanagement tot het digitale logboek dat het gebruik van papier volledig overbodig maakt.

Waar een transportopdracht is, is ook een Sprinter.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen maakt veel mogelijk: 4 voertuiglengtes, 3 dakhoogtes en 4 motorisaties vormen de basis voor een indrukwekkend aantal varianten. Dat stelt u in staat om voertuigen met een maximaal toegelaten massa tot 5 500 kg te configureren. Kiest u voor de langste en hoogste uitvoering van de Sprinter (er zijn 4 voertuiglengtes en 3 dakhoogtes), dan beschikt u in de Gesloten Bestelwagen over een laadvolume tot 17 m3. Indien nodig heeft hij een trekkracht tot 3.500 kg.

Met meer dan 600 opties, waaronder bijvoorbeeld speciale vloot- en chassisoplossingen, kan de Sprinter Gesloten Bestelwagen heel precies aan uw behoeften aangepast worden. Met de opties pallettensteun, beklede wielkasten en interne dakbagagedrager worden diverse transportopdrachten een stuk eenvoudiger. Voor speciale sectorvereisten krijgt u van Mercedes-Benz VanSolution volledige oplossingen af fabriek, en binnen het partnerprogramma "Mercedes-Benz VanPartner" worden op- en ombouwoplossingen in de vertrouwde kwaliteit aangeboden waarvoor beide constructeurs zich aansprakelijk stellen.

Verzekert uw succes.

De Sprinter is een door en door veilig voertuig. De basis daarvoor is het naakte koetswerk dat door zijn constructie en de gebruikte materialen bijzonder stevig is.
Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen. Want zelfs de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie terecht waarin een steuntje in de rug welkom en nuttig kan zijn. Het aanbod gaat van de standaard zijwindassistent tot het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent - de twee laatste hulpsystemen zijn standaard in voertuigen met een MTM van meer dan 3 500 kg. 3 camerasystemen, van de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel tot de 360°-camera, verbeteren het uitzicht van op de bestuurdersplaats, dat sowieso al erg goed is. ‘s Nachts zorgen de optionele LED High Performance koplampen voor een verre en heldere verlichting van de rijweg.
En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

Rendabel, wanneer het erop aankomt.

Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan 20 jaar op een indrukwekkende manier bewijst bijzonder rendabel te zijn. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen zet dat succesverhaal met zijn vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid voort. Daarbij profiteert u van meet af aan van zijn rendabiliteit: met een aantrekkelijke aankoopprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, waarbij u exact datgene bestelt wat u echt nodig heeft.

Omdat we wat goed is, graag nog verbeteren, hebben we onze dieselmotoren nog zuiniger gemaakt. Een ander pluspunt voor de rendabiliteit van uw bedrijf is het circa 50 kg hogere laadvermogen6. Met de hoofdtank van 50 l7 en een als optie verkrijgbare kunststof vloerbekleding8 kunt u het voertuiggewicht verder doen dalen. Bovendien overtuigt de Sprinter Gesloten Bestelwagen met een nogmaals verbeterd ruimteaanbod6 en een 80 mm lagere laadvloer6. Zo kunt u er nog meer lading in kwijt en vergt het instappen minder moeite.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen slaagt er dus in aspecten zoals het lage brandstofverbruik en de optimale bruikbaarheid tot een bijzonder rendabele mobiliteitsoplossing te bundelen.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen: aangepast aan uw eisen.

Voertuiglengte
L1
L2
L3
L4
Daktype
H1
H2
H3
Max. laadruimtelengte
Max. laadruimtehoogte
Max. laadoppervlak
Max. laadvolume
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Maakt zwaar werk lichter.

De cockpit met zijn uitstekend zicht rondom is erop gericht om het werk van de bestuurder zo aangenaam mogelijk te maken. Daarvoor kan gekozen worden tussen 5 verschillende bestuurderszetels, die voldoen aan verschillende comfortbehoeften. Het moderne bedienings- en weergaveconcept onderscheidt zich onder meer door het feit dat smartphones geïntegreerd kunnen worden en dat de optionele multimediasystemen via touchscreens en het multifunctioneel stuurwiel bediend kunnen worden. Voor orde in de bestuurdersruimte zorgt het modulair opgebouwde opbergconcept met goed bereikbare opbergvakken – desgewenst met deksel – en een slimme multifunctionele box, waaraan in het voertuig comfortabel schrijfwerk kan uitgevoerd worden.

Comfort-bestuurderszetel

MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

Opgeruimd en overzichtelijk dashboard

KEYLESS START

Automatische airconditioning THERMOTRONIC

Mercedes PRO.

Mercedes-Benz PRO biedt u in de Sprinter een compleet geïntegreerde communicatiesysteem, Mercedes PRO connect. Hiermee kunt u op een efficiënte manier verbinding maken met uw rijdend wagenpark en chauffeurs - in realtime. Dit intelligente voertuigbewakings- en communicatiesysteem verbetert de inzet van uw wagenpark en helpt de efficiëntie van uw bedrijfsvoering te verhogen.

1. De interne dakbagagedrager is volgens planning beschikbaar vanaf Q4/2018.
2. De vierwielaandrijving is volgens planning verkrijgbaar vanaf Q4/2018.
3. De standaard 6-versnellingsbak in combinatie met de V6-cilinder dieselmotor OM642 is volgens de planning verkrijgbaar vanaf Q4/2018.
4. Enkel i.c.m. voorwielaandrijving.
5. De smartphone-integratie is volgens planning beschikbaar vanaf Q4/2018.
6. In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.
7. De hoofdtank van 50 liter is als optie verkrijgbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen in combinatie met voorwielaandrijving.
8. De vloerbekleding kunststof is als optie verkrijgbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen.