Sprinter Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bestelwagens

Rondom overtuigend: de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Vanaf € 26.765 (excl. BTW)

Configureer nu

Toekomstgericht, efficiënt en betrouwbaar.

De nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen biedt met 4 voertuiglengtes, 3 dakhoogtes en een laadvolume tot 17 m3 een indrukwekkende verscheidenheid. Voertuigen met voorwielaandrijving hebben een lagere aankoopprijs, een hoger laadvermogen en een lagere laaddrempel dan voertuigen met achterwielaandrijving. De bestuurders doen hun voordeel met het intelligente bedienings- en weergaveconcept en met het modulaire opbergconcept dat net als het aanbod multimedia- en hulpsystemen specifiek op uw behoeften afgestemd kan worden.

De Sprinter heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een testrit.

Hoogtepunten.

 1. Productconcept
 2. Connectiviteit
 3. Sectoroplossingen
 4. Veiligheid
 5. Rendabiliteit
Mooi voor het oog, en nog mooier voor het werk.

Met zijn ontwerp volgens het moderne Mercedes-Benz designconcept is de Sprinter Gesloten bestelwagen visueel alvast bijzonder geslaagd. De ergonomisch vormgegeven cockpit overtuigt bijvoorbeeld met het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START. De laadruimte kunt u met praktische opties als de kunststof vloer met een geoptimaliseerd gewicht en de belaadbare wielkasten precies op uw behoeften afstemmen. De als optie verkrijgbare pallettensteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading en maakt het mogelijk om de goederen op een meer doeltreffende wijze vast te zetten.

Uw mobiliteit 4.0.

Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn voor de Sprinter een radio, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte gaat het aanbod van de radio met Bluetooth®-interface en handenvrije functie tot het multimediasysteem dat een touchscreen met hoge resolutie, een snelle navigatie op basis van een harde schijf met 3D-kaartweergave en een smartphone-integratie omvat. De bediening zoals u dat graag hebt: eenvoudig De multimediasystemen kunt u bijvoorbeeld bedienen via het hogeresolutie touchscreen of het multifunctioneel stuurwiel. Alle bedienings- en weergave-elementen zijn goed bereikbaar en gemakkelijk af te lezen.

Waar een transportopdracht is, is ook een Sprinter.

De Sprinter Gesloten bestelwagen maakt veel mogelijk: dankzij zijn indrukwekkende verscheidenheid aan varianten kunt u voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM tot 5.500 kg configureren. Kiest u voor de langste en hoogste uitvoering van de Sprinter (er zijn 4 voertuiglengtes en 3 dakhoogtes), dan beschikt u in de Gesloten Bestelwagen over een laadvolume tot 17 m3. Indien nodig heeft hij een trekkracht tot 3.500 kg. En met de opties pallettensteun en beklede wielkasten kunnen veel transportopdrachten gemakkelijker worden uitgevoerd.

Verzekert uw succes.

De solide basis van de Sprinter is het naakte koetswerk, dat door zijn constructie en materiaalkeuze bijzonder stabiel is. Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent1. 3 camerasystemen, van de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel tot de 360°-camera, verbeteren het uitzicht van op de bestuurdersplaats, dat sowieso al erg goed is. En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

Rendabel in elk opzicht.

De Sprinter bewijst zijn rendabiliteit van meet af aan: met zijn aantrekkelijke instapprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, waarbij u precies bestelt wat u echt nodig hebt. Omdat we wat goed is, graag nog verbeteren, hebben we onze dieselmotoren nog verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het circa 50 kg hogere laadvermogen2. De Sprinter slaagt er dus in aspecten zoals het lage brandstofverbruik en de intelligente bruikbaarheid tot een bijzonder rendabele mobiliteitsoplossing te bundelen.

1

Actief remhulpsysteem en spoorassistent zijn standaard voor voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM van meer dan 3.500 kg.

2

Gegevens volgens richtlijn 97/27 EG in de versie die geldig was bij invoering. (Met bestuurder, 75 kg, alle bedrijfsvloeistoffen en voor 90% gevulde tank.)

Aangepast aan uw wensen.

Voertuiglengte
L1
L2
L3
L4
Daktype
H1
H2
H3
Max. lengte van de laadruimte
Max. laadruimtehoogte
Max. laadoppervlak
Max. laadvolume
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Nieuw: Digitale binnenspiegel.

Met de digitale binnenspiegel geniet u van een duidelijk zicht naar achteren, zelfs wanneer scheidingswanden, deuren of lading het zicht belemmeren. Het camerabeeld in de digitale binnenspiegel kan u een beter overzicht geven van het verkeer direct achter uw voertuig – en u kunt gemakkelijker manoeuvreren en parkeren.

Nieuw: vierwielaandrijving 4x4 met torque-on-demand.

Verbetert de tractie en de zijdelingse stabiliteit wanneer het erop aankomt: de variabele vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht naar behoefte over de voor- en achteras. Daarbij past het systeem zich binnen milliseconden volledig automatisch aan de rijomstandigheden aan.

Maakt zwaar werk lichter.

Sprinter Gesloten Bestelwagen
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  De motor eenvoudig met een druk op de knop starten: met KEYLESS-START, het systeem voor startvrijgave, volstaat het om de start/stop-knop in het contactslot in te drukken om de motor te starten.
  Meer informatie
 • Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Dankzij het draadloze oplaadsysteem kunt u draagbare toestellen, die de Qi-norm 1.2 ondersteunen of daaraan aangepast kunnen worden, heel eenvoudig opladen door ze bovenaan in het middelste opbergvak van de middenconsole te leggen.
  Meer informatie
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC regelt tijdens het rijden automatisch de interieurtemperatuur, de hoeveelheid lucht en de luchtverdeling in de bestuurdersruimte.
  Meer informatie
 • MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  Het MBUX multimediasysteem met het 26 cm (10,25") grote hogeresolutietouchscreen biedt onder andere een snelle navigatie op basis van een harde schijf, met een 3D-kaartweergave, en smartphone-integratie.
  Meer informatie
 • Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Tijdens de rit kan de bestuurder tablets, documenten, sleutels, portemonnees of andere voorwerpen opbergen in de opbergvakken met klapdeksel, links en rechts op de buitenkant van het dashboard.
  Meer informatie
 • Comfort-bestuurderszetel

  Comfort-bestuurderszetel

  De comfortabele bestuurderszetel kan aangepast worden aan de individuele wensen van de bestuurder (lengterichting, hoogte, hellingsgraad en diepte van het zitkussen) en bevordert daardoor een ontspannen rijervaring.
  Meer informatie

Ervaar nu de Sprinter Gesloten bestelwagen.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Lees er meer over
Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Lees er meer over
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over

  

Technische gegevens.

Kom alles te weten over de technische gegeven
Meer weten

Uitrusting.

Perfect aangepast, met onze accessoires
Meer weten
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Sprinter Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw Sprinter Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een concessiehouder bij u in de buurt.
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Sprinter Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw Sprinter Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een concessiehouder bij u in de buurt.