25 jaar Sprinter: de van die maatstaven stelt. 

Toekomstgericht, efficiënt en betrouwbaar.

Hij is zo veelzijdig dat u altijd precies het juiste model voor uw vervoersopdrachten vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij positief opvalt: de nieuwe Sprinter De talrijke voertuigvarianten en uitrustingen stellen u in staat om precies dat voertuig te configureren dat u voor ogen staat: een rendabel instapvoertuig met voorwielaandrijving, een heel precies op de toepassing afgestemde Gesloten Bestelwagen, een Chassis-cabine met open laadbak of een Tourer met een aantrekkelijke passagiersruimte.
Dat zijn voordelen die tellen: voertuigen met de nieuw beschikbare voorwielaandrijving hebben immers een lagere aankoopprijs, een hoger laadvermogen en een lagere laaddrempel dan voertuigen met achterwielaandrijving. De bestuurders doen hun voordeel met het intelligente bedienings- en weergaveconcept en met het modulaire opbergconcept dat net als het aanbod multimedia- en hulpsystemen specifiek op het voertuiggebruik afgestemd kan worden. En naast al dat nieuwe hebben we wat waardevol was, behouden. Zo blijven veel vertrouwde uit- en opbouwoplossingen zonder grote veranderingen nog altijd te gebruiken.
Het resultaat is dat de Sprinter - dankzij zijn innovatiekracht en zijn ervaring van meer dan 20 jaar - opnieuw een mijlpaal is en een toekomstgerichte, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing vormt die uw onderneming vooruithelpt.

Sprinter Gesloten Bestelwagen

 • Krachtige en soepele 9G-TRONIC & 7G-TRONIC PLUS volautomaten
 • Revolutionair Mercedes-Benz Uses Experience (MBUX) met 10"25 inch haarscherp touch-screen
 • Maatwerk standaard met meer dan 1.700 varianten en 600 opties
 • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCarepakketten.
Vanaf € 22.085 (excl. BTW)
Vanaf € 199 per maand*

eSprinter Gesloten Bestelwagen

 • Uiterst efficiënte elektromotor met max. 85 kW (116 pk) en een koppel van 295 Nm
 • 35 kWh bruikbare accucapaciteit
 • Tot 115 km1elektrische actieradius i.c.m. 35 kWh bruikbare accucapaciteit
 • Leverbaar in de lengte middellang met hoog dak
 • 11 m³ laadvolume
 • 3500 kg toegestaan totaalgewicht

Vanaf € 54.640 (excl. BTW)

Vanaf € 549 per maand**

Sprinter Tourer

 • Subliem comfort door luchtvering, DISTRONIC, ergnomische stoelen en volautomatische airconditioning THERMOTRONIC
 • Hoogste veiligheid met 360° camera, Active Brake Assist en verkeersborden assistent
 • Geheel nieuw hoogwaardig interieur én modern exterieurontwerp met high performance ledkoplampen
 • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCarepakketten.
Vanaf € 33.590 (excl. BTW)
Vanaf € 299 per maand*

Sprinter Chassis-cabine met open laadbak

 • Eindeloos veel mogelijkheden tot efficiënte en effectieve inzet met de Mercedes PRO-connectiviteitsoplossingen
 • Krachtige en soepele 9G-TRONIC & 7G-TRONIC PLUS volautomaten
 • Maatwerk standaard met meer dan 1.700 varianten en 600 opties
 • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCarepakketten.
Vanaf € 26.740 (excl. BTW)
Vanaf € 239 per maand*

Sprinter Chassis-cabine

 • Eindeloos veel mogelijkheden tot efficiënte en effectieve inzet met de Mercedes PRO-connectiviteitsoplossingen
 • Krachtige en soepele 9G-TRONIC & 7G-TRONIC PLUS volautomaten
 • Maatwerk standaard met meer dan 1.700 varianten en 600 opties
 • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCarepakketten.
Vanaf € 24.755 (excl. BTW)
Vanaf € 309 per maand***

De Sprinter bestaat 25 jaar.

De Sprinter heeft sinds zijn geboorte in 1995 een grote ontwikkeling doorgemaakt. Maar één ding is hetzelfde gebleven: de Sprinter is de beste keuze voor het vervoeren van voorwerpen. Gereedschap, gadgets, bouwmateriaal, accessoires - de afgelopen 25 jaar heeft de Sprinter bijna alles wel vervoerd.

Sprinter acties.

De Sprinter helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

eSprinter acties.

De eSprinter helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Mercedes PRO: uw activiteiten vereenvoudigen en versnellen.

Mercedes PRO1 is het merk van Mercedes-Benz Vans voor alle huidige en toekomstige services, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.
Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform. Bij de start zullen de geselecteerde diensten beschikbaar zijn, en zullen ze continu worden uitgebreid en individueel worden aangepast. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren.

1

Mercedes PRO is in bepaalde Europese landen verkrijgbaar. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op Vito, Sprinter gesloten bestelwagen en tourer, V-klasse, Marco Polo. Niet geldig op Citan, Sprinter chassis cabine, Sprinter Economy, Vito Perfect Starter. Geldig voor Renting PRO. 0,99% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, Gratis automaat Vito en Sprinter, Interventie Servicecare complete, 50% korting op AMG pakket V-klasse en lopende stockacties. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.
** Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op eVans: eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV. Geldig voor Renting PRO. 0% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15% en een koopaanbod van 25%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, EcoPremie eVans, Gratis wallbox en lopende stockacties. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.
*** Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd van 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen.

Lorem Ipsum