Complete | ServiceCare | Mercedes-Benz Bestelwagens
Werknemers Mercedes-Benz voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare - Complete.

Het zorgeloze totaalaanbod is de meest uitgebreide verzekering van uw bestelwagen.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete dekt alle herstellingswerken, inclusief onderhoud en vervanging van aan slijtage onderhevige onderdelen. Het voertuig is gebruiksklaar en de kosten zijn onder controle. Het rondom-zorgeloos-aanbod voor wie niets aan het toeval wil overlaten en veel belang hecht aan maximale transparantie en planbaarheid.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare Complete.

ServiceCare Complete kan op elk moment tijdens de eerste 12 maanden na de eerste inschrijving, met een maximum van 50.000 km, aangeschaft worden. Mits het onderhoud uitgevoerd wordt conform het onderhoudsboekje en de voorschriften van de constructeur.

Inhoud van het pakket.

Vervanging van slijtageonderdelen, regelmatige onderhoudswerken volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de constructeur en een garantieverlenging voor nagenoeg alle bouwgroepen (bijv. motor, transmissie, elektriciteit, assen, airconditioning). De overeenkomst is inclusief Mercedes-Benz MobiloVan1.  

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig.

Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Looptijd en kilometrage.

Maximaal 7 jaar na de eerste inschrijving / tot een kilometerafstand van 300.000 km.