Tyre Warranty | Hulp bij pech | Mercedes-Benz Bestelwagens
Band rijdt bijna over een spijker.

Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Geniet gratis van 24 maanden garantie op banden aangekocht bij uw Mercedes-Benz Partner.

Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of het verkeerd raken van de stoeprand: soms is dit voldoende om uw banden te beschadigen. Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw banden gekocht heeft en laten monteren bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Want met de gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg is uw schade automatisch gedekt tot 24 maanden.*

Mercedes-Benz Tyre Warranty geldt uiteraard ook voor Mercedes-Benz winterwielen. Zoekt u winterwielen voor uw Mercedes-Benz bedrijfswagen? Ontdek het aanbod.

Overzicht van uw terugbetaling.

Ouderdom van de band % van de terugbetaling
1 tot 6 maanden 100%
7 tot 12 maanden 75%
13 tot 18 maanden 50%
19 tot 24 maanden 25%

Schade? Volg deze stappen:

Download het aangifteformulier dat u hieronder op deze pagina vindt en stuur het ingevuld en ondertekend, samen met een kopie van de aankoopfactuur van uw beschadigde band en een kopie van de aankoopfactuur van uw nieuwe band naar Real Garant, per post, mail, of fax.
* De aankoop van een band of van een band gemonteerd op een velg - onderworpen aan onze algemene voorwaarden en aangekocht bij onze deelnemende Mercedes-Benz Partners - omvat een gratis bandengarantie die geldig is gedurende 24 maanden. De garantie geldt enkel voor apart aangekochte banden of banden op velg, niet voor banden op een nieuwe wagen af fabriek. De garantie dekt geen schade die wordt veroorzaakt door gewone slijtage. Zie onze Garantievoorwaarden op www.mercedes-benz.be/bandenwaarborg voor meer details.