Service24h | Hulp bij pech | Mercedes-Benz Bestelwagens
Twee mannen in reflecterende werkkleding werken onder extreme weersomstandigheden aan Mercedes-Benz Van.

De klok rond: Mercedes-Benz Service24h.

Wij brengen u dag en nacht weer op weg.

Eén ding rijdt in uw nieuw voertuig steeds mee: het gevoel veilig onderweg te zijn. Als uw voertuig echter eens niet rijklaar zou zijn, helpt de professionele Mercedes-Benz Service u om uw bestemming te bereiken.

Wij staan altijd klaar voor u.

Op het telefoonnummer 00800 3 777 7777 of +32 262 003 06 staan wij de klok rond 365 dagen per jaar in heel Europa voor u klaar (alternatief via MB Contact1 in het adresboek van uw radio). Een Mercedes-Benz servicetechnieker helpt u en maakt uw voertuig ter plaatse meestal weer klaar voor gebruik.

Ook tijdens de COVID-19 crisis kunt u op ons blijven rekenen.

Bij pech of een ongeval met uw bestelwagen kunt u nog steeds 00800 3 777 7777 bellen. Omdat het servicenetwerk van Mercedes-Benz Vans door de huidige omstandigheden maar beperkt beschikbaar is, is het wel mogelijk dat de wachttijd langer is dan gewoonlijk.

Door de uitzonderlijke situatie bestaat de kans dat wij u geen vervangend vervoer kunnen aanbieden. Er wordt dan beoordeeld of uw probleem als een dringende herstelling beschouwd kan worden. In dat geval wordt uw voertuig naar de werkplaats gebracht voor reparatie.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Als u stilstaat door een technisch defect, neemt de standaard pechverhelping Mercedes-Benz MobiloVan2 de kosten voor tal van diensten van u over. Zoals hulp ter plaatse, takelen, vervangwagen, taxi, hotel en meer. Ook biedt Mercedes-Benz MobiloVan tijdens de eerste twee jaar na inschrijving van het voertuig speciale mobiliteitsdiensten aan bij bezoeken aan de werkplaats onder garantie en goodwill.

1

Voorwaarde: radio af fabriek, verbonden met een operationele gsm. In het vaste net ontstaan enkel gsm-kosten.

2

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig.

Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Lorem Ipsum