De klok rond: Mercedes-Benz Service24h.

Wij brengen u dag en nacht weer op weg.

Eén ding rijdt in uw nieuw voertuig steeds mee: het gevoel veilig onderweg te zijn. Als uw voertuig echter eens niet rijklaar zou zijn, helpt de professionele Mercedes-Benz Service u om uw bestemming te bereiken.

Wij staan altijd klaar voor u.

Op het gratis oproepnummer 00800 3 777 77 771 staan wij de klok rond 365 dagen per jaar in heel Europa voor u klaar (alternatief via MB Contact2 in het adresboek van uw radio). Een Mercedes-Benz servicetechnieker helpt u en maakt uw voertuig ter plaatse meestal weer klaar voor gebruik.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Als u stilstaat door een technisch defect, neemt de standaard pechverhelping Mercedes-Benz MobiloVan3 de kosten voor tal van diensten van u over. Zoals hulp ter plaatse, takelen, vervangwagen, taxi, hotel en meer. Ook biedt Mercedes-Benz MobiloVan tijdens de eerste twee jaar na inschrijving van het voertuig speciale mobiliteitsdiensten aan bij bezoeken aan de werkplaats onder garantie en goodwill.

1

Gratis. Bij gesprekken vanuit gsm-netwerken kunnen kosten ontstaan. In niet aangesloten Europese landen: +49 (0)69 953 074 16 (kosten voor vaste lijn).

2

Voorwaarde: radio af fabriek, verbonden met een operationele gsm. In het vaste net ontstaan enkel gsm-kosten.

3

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig.

Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz servicepartner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Lorem Ipsum