Services | Mercedes-Benz Bestelwagens
Man met touw om schouder en werkkleding met zilveren Van op de achtergrond waaraan geklust wordt.

Mercedes-Benz service.

De zekerheid die u verdient.

  

Pictogram Proefrit boeken

Onderhoud op maat voor uw bedrijfswagen

Ontdek onze onderhoudspakketten
Pictogram Proefrit boeken

Kom langs voor onderhoud

Werkplaatsafspraak maken
Pictogram Proefrit boeken

Mercedes-Benz originele onderdelen

Ontdek er alles over

Filerijden op de ringweg, druk stadsverkeer, afgelegen locaties op het platteland, … U wil altijd en overal dag kunnen rekenen op uw bedrijfsvoertuig. Daarom doet Mercedes-Benz geen toegevingen op het vlak van bouwkwaliteit én service. Met onze ServiceCare pakketten en 24/7 pechhulp gaat u altijd gerust de weg op. Zo kunt u zich ten volle concentreren op uw business.

Vertrouw op originele onderdelen.

Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz werkt enkel met originele onderdelen. Ze gaan lang mee en geven u een onvergelijkbaar gevoel van veiligheid en vertrouwen.  Maak nu uw afspraak.

 

Rij geruster, werk efficiënter met ServiceCare.

Hou uw bedrijfsvoertuig in topconditie, zonder onvoorziene kosten of vervelende stilstandtijden. Verlengde garantie, reparatie- en/of onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen – en dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Eenvoudiger kan niet. Kies voor ServiceCare Complete, Maintenance of ExtendedWarranty.
Ontdek alle ServiceCare onderhoudspakketten

ServiceCare Complete.

De naam zegt het zelf: alles is inbegrepen op het vlak van service. Onderhoudsbeurten, herstellingen en vervanging van onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. En altijd met Mercedes-Benz originele onderdelen. Hiermee laat u niets aan het toeval over.
Ontdek ServiceCare Complete

 

Mobilo(Van): blijf mobiel, altijd en overal.

Onverwachts pech onderweg? Met Mobilo(Van) bent u snel terug op de baan. Deze dienst is inbegrepen in de ServiceCare pakketten Complete en Maintenance. U kunt er 24/7 op rekenen, in heel Europa.
Lees er meer over