Acties voor de Vito.

Ontdek de acties. 

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Vito. Zo krijgt u korting op een automaat. Of geniet u van voordeel met onze actiepakketten. Ontdek de acties hier. 

vito-actie2

De Vito: nu met automaat voor maar € 990.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met een automaat ter waarde van € 2.200 voor maar € 9901! Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

vito-actie3

Vito Perfect Tool: vanaf € 24.970 (excl. BTW).

Met de Power Deals is de Vito nu interessanter dan ooit. U heeft nu al een Vito Perfect Tool met een dynamische 114 CDI met een vermogen van 100 kW (136 pk) aan de sterk verlaagde prijs vanaf  € 24.970. En de Vito Perfect Tool 116 CDI met 120 kW (163 pk) is nu al verkrijgbaar vanaf € 26.650. Zo is uw goed uitgerust werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen. 

vito-actie4

Actiepakketten Vito Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw Vito uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 3.100

€ 1.600

Gold

€ 5.500

€ 2.100

Platinum

€ 9.500

€ 2.600

Zoek uw concessiehouder
ww

Mercedes-Benz winterwielen.

U doet er deze herfst alles aan om uw zaak draaiende te houden. En ook deze winter zal dat één van uw prioriteiten zijn. Bij Mercedes-Benz Vans denken we alvast met u mee. Want wist u dat de herfst een voordelige periode is om winterwielen te bestellen? Met onze originele winterwielen maakt u uw business wintersafe en bereidt u uw zaak voor op een zorgeloze winter. En als u nu al bestelt, geniet u van extra voordelige prijzen.

vito-actie5

Accessoire-acties. 

Ontdek onze aantrekkelijke accessoire-acties. 

1  7G-TRONIC PLUS of 9G-TRONIC automaat voor € 990 op Vito Gesloten Bestelwagens, Tourer en Mixto  114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving, zowel voorraad als nieuwe productie. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig op getekende bestelbonnen vanaf 01-04-2020. Geldig in combinatie met Perfect Fit en Perfect Tool modellen. Niet geldig in combinatie met Edition/ actiemodellen, eVito, Marco Polo Activity, Fleet / VUP / Diplo condities.

Lorem Ipsum