Acties voor de Vito.

Vito, vol van ambitie. 

De Mercedes-Benz Vito is dé referentie onder de middelgrote bestelwagens. Met zijn laadruimte tot 6,6 kubieke meter, goed voor 1.374 kilogram en optimale laadtoegankelijkheid, is hij geschikt voor elke klus. U merkt ‘t: de Vito is altijd hongerig naar vracht en klaar voor uw volgende opdracht.

Met zijn efficiënte motor brengt de Vito u overigens erg zuinig naar die opdracht, met een gecombineerd verbruik vanaf 5,7 liter/100km. En dankzij rijhulpsystemen als aanhangwagenstabilisatie en Adaptive ESP, dat voor de stabiliteit en rijdynamiek rekening houdt met de belading, verloopt die rit vlotter en zachter dan ooit tevoren. 

Tijdelijk extra korting op de Vito.

Nu tot € 1.950,- korting.

De Vito is ontworpen voor intensief professioneel gebruik. Met een laadruimtelengte van 306 cm en 6 m² laadruimtevolume heeft u genoeg laadruimte voor elke opdracht.

Profiteer tijdelijk van:

  • Een voordeel van € 1.000,- 1 i.c.m. Vito Gesloten Bestelwagen 119CDI en alle Vito Tourer modellen.
  • Een voordeel van € 1.950,-1 i.c.m. Vito Gesloten Bestelwagen / Vito Mixto varianten 111CDI, 114CDI, 116CDI.

¹ Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een Vito uit voorraad is een voordeel van € 1.000,- van toepassing. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 juli 2019 tot en met 30 september 2019. Enkel op fysieke onverkochte voorraad tot productie 30 juni en niet wijzigbaar. De netto stockpremie is niet cumuleerbaar met eVito / demo / Fleet / VUP / Diplo / Perfect Starter / Vito Worker Edition. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.

Vito Perfect Tool: vanaf € 24.970,- (excl. BTW).

Met de Power Deals is de Vito nu interessanter dan ooit. U heeft nu al een Vito Perfect Tool met een dynamische 114 CDI met een vermogen van 100 kW (136 pk) aan de sterk verlaagde prijs vanaf 24.970 euro. En de Vito Perfect Tool 116 CDI met 120 kW (163 pk) is nu al verkrijgbaar vanaf 26.650 euro. Zo is uw goed uitgerust werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.

Actiepakketten Vito Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw Vito uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 3.100

€ 1.600

Gold

€ 5.500

€ 2.100

Platinum

€ 9.500

€ 2.600

Zoek uw concessiehouder

Vito Workers Edition. 

De Vito Workers Edition is zonder twijfel een aanwinst voor uw business. Dankzij zijn tweedelige achterdeur, tweezits bijrijdersbank, comfortbestuurdersstoel en houten vloer in de laadruimte bent u nog nooit zo comfortabel onderweg geweest. Nu geniet u trouwens van extra voordeel op het navigatiepack met Becker MAP PILOT navigatie en Cruise Control. Zo wordt een rit in uw nieuwe Vito 111 CDI nog aangenamer.

Vito accessoire-acties.

 

Ontdek de accessoire-acties van de Vito.