Acties voor de V-Klasse.

De Mercedes-Benz V-Klasse.

Nu met € 3.500 korting.

Of u hem nu privé of zakelijk gebruikt, met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn u en uw passagiers altijd comfortabel onderweg. Het unieke ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de slimme multimediasystemen zijn toonaangevend in het segment.

Profiteer tijdelijk van een voordeel van 3.500 euro** op alle voertuigen van het voorgaand model.

**Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een V-Klasse of Marco Polo van het voorgaand model is een voordeel van € 3.500,- van toepassing. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020. Niet van toepassing op de nieuwe V-Klasse. Niet cumuleerbaar met condities Demo / Fleet / VUP / Diplo / Special Editions en de Saloncondities. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.

Actiepakketten V-Klasse Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw V-Klasse uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 3.500

€ 1.750

Gold

€ 7.000

€ 2.250

Platinum

€ 10.000

€ 2.750

Diamond

€ 14.000

€ 3.250

Zoek uw concessiehouder.

 

Lorem Ipsum