Acties voor de V-Klasse.

Grote stockactie voor snelle beslissers.

We maken plaats voor de nieuwe V-Klasse met een grote stockactie. U profiteert nu van een uitzonderlijk voordelige huur op lange termijn van onze huidige V-Klasse in stock. Rep u voor deze buitenkans, want op is echt helemaal op.

Huur op lange termijn vanaf € 799* per maand excl. btw

Mis deze buitenkans niet en ga snel langs bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.

De Mercedes-Benz V-Klasse.

Nu met € 3.500 korting.

Of u hem nu privé of zakelijk gebruikt, met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn u en uw passagiers altijd comfortabel onderweg. Het unieke ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de slimme multimediasystemen zijn toonaangevend in het segment.

Profiteer tijdelijk van een voordeel van 3.500 euro** op alle voertuigen van het voorgaand model.

Actiepakketten V-Klasse Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw V-Klasse uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 3.500

€ 1.750

Gold

€ 7.000

€ 2.250

Platinum

€ 10.000

€ 2.750

Diamond

€ 14.000

€ 3.250

Zoek uw concessiehouder.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 december 2019. Geldig voor huur op lange termijn met een verplicht voorschot van 15% met een looptijd 60 maanden, maximaal aantal kilometers 15.000 km/jaar. In de huurprijs zijn inbegrepen: financiële huur, zomerbanden, onderhoud en herstellingen (service complete), jaarlijkse verkeersbelasting, belasting op inverkeersstelling, en verzekering. De verzekering is berekend voor iemand woonachtig of gevestigd in postcode 1840 en met 5 jaar schadevrij rijden. Geldig op V-Klasse non-facelift (code XZ0, modelgeneratie 0) fysieke onverkochte voorraad, inclusief MPC-stock, of onverkochte productie t.e.m. 30 april 2019. Aanbod is uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

**Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een V-Klasse of Marco Polo van het voorgaand model is een voordeel van € 3.500,- van toepassing. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 december 2019. Niet van toepassing op de nieuwe V-Klasse. Niet cumuleerbaar met condities Demo / Fleet / VUP / Diplo / Special Editions. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.

Lorem Ipsum