De nieuwste Vito | Mercedes-Benz Vans

Knap werk. De nieuwste Vito.

 

Een nieuwe collega voor alle harde werkers: de nieuwste Vito. Met zijn intelligente rijassistentiesystemen, soepele transmissie en nieuwe connectiviteitsservices maakt de nieuwste Vito elke rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit.

Neem contact op voor meer informatie

De nieuwste Vito: een zekere keuze.

 

Het beste van de Vito aangevuld met de nieuwste features maken deze bestelwagen tot een solide partner. De Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten, maar zet op een aantal fronten nog een stap extra.

vernieuwde-vito2

Innovatiever.

De efficiënte 9G-TRONIC automatische transmissie met achterwielaandrijving maakt uw rit soepeler dan ooit. Meer versnellingen en overbrengingen zorgen immers voor een hoger rijcomfort en verbetering in het omzetten van motorvermogen naar tractie. Tel daarbij op de nieuwe generatie dieselmotor conform Euro 6d norm, en u bent klaar voor de toekomst.

vernieuwde-vito1

Veiliger.

Bent u veel onderweg, dan wilt u blind op uw bestelwagen kunnen vertrouwen. De nieuwste Vito denkt met u mee. De Active BrakeAssist en Active DistanceAssist DISTRONIC helpen u en uw lading veilig op de plaats van bestemming aan te komen. Daarnaast zorgen de verbeterde achteruitrijcamera en de digitale binnenspiegel ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

vernieuwde-vito3

Comfortabeler.

Met de nieuwe multimediasystemen met DAB+ en smartphone integratie ontbreekt het u aan niks tijdens uw reis. En met een verbeterd interieur en nieuwe stoelbekleding weet u zeker dat u goed zit. Of u er ook goed bijzit? Jazeker! Lichtmetalen velgen en het nieuwe grilledesign maken het plaatje van de nieuwste Vito helemaal af.