Mercedes-Benz Vans Saloncondities.

100% elektrisch. 0% rente.1

Neem contact op voor meer informatie

Grijp uw kans.

Als ondernemer wilt u altijd vooruit. Bij Mercedes-Benz bieden we u daarom graag extra service. Daarom gaan - ondanks dat het Salon is afgelast - onze condities gewoon door. Er staan veel mooie Saloncondities voor u klaar, op de eVans én onze andere bedrijfswagens. Dus bekijk vandaag nog wat de bijzondere condities zijn op de bedrijfswagen van uw voorkeur.

evans
diesel

* Looptijd salondeals België: startdatum: 1 december 2020, einddatum: 31 januari 2021. Alle acties zijn geldig met een getekende bestelbon en customer sign off date tijdens de looptijd. Salondeals zijn geldig op nieuwe productie én stock aanwezig bij zowel MB Belux en de dealer. De saloncondities zijn niet geldig in combinatie met stockacties of reeds eerder uitgekeerde ondersteuning op deze voertuigen. Geldig op normal business, + fleet A/B/C uitgezonderd gratis automaat Vito en Sprinter. Salondeals zijn nooit geldig in combinatie met Fleet D / VUP / Diplo en Demo condities.

1 Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op eVans: eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV. Geldig voor financiële leasing en Renting PRO. 0% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, EcoPremie eVans, Gratis wallbox en lopende stockacties. Enkel geldig in Belgie. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

2 Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op Vito, Sprinter gesloten bestelwagen en tourer, V-klasse, Marco Polo. Niet geldig op Citan, Sprinter chassis cabine, Sprinter Economy, Vito Perfect Starter. Geldig voor financiële leasing en Renting PRO. 0,49% rente bij een looptijd van max. 48 maanden, met een voorschot van 15%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, Gratis automaat Vito en Sprinter, Interventie Servicecare complete, 50% korting op AMG pakket V-klasse en lopende stockacties. Enkel geldig in Belgie. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

3 Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Geldig op Vito, Sprinter gesloten bestelwagen en tourer, V-klasse, Marco Polo. Niet geldig op Citan, Sprinter chassis cabine, Sprinter Economy, Vito Perfect Starter. Geldig voor financiële leasing en Renting PRO. 0,99% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, Gratis automaat Vito en Sprinter, Interventie Servicecare complete, 50% korting op AMG pakket V-klasse en lopende stockacties. Enkel geldig in Belgie. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

4 Betreft de levering en installatie van een EVBox Elvi met 22kW laadvermogen, 6m vaste laadkabel en kabelhouder, alsook de herkeuring van de aanpassingen aan de elektrische installatie. De installatie betreft een standaard muurinstallatie, inclusief 15m bekabeling en een enkele vloer –of muurboring. De installatie is steeds exclusief graafwerkzaamheden. De klantwaarde bedraagt €1.770 excl. BTW. Eventuele extra kosten die de €1.770 zouden overschrijden, zijn steeds ten laste van de klant, zo ook het verplicht maandelijks abonnement van EVBox voor €4 excl. BTW voor de facturatiedienst mbt de vergoeding van thuislaadkosten.

5 Actie geldig van 01/12/2020 tot en met 31/01/2021 voor nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens. Kortingen zijn de minimum aanbevolen kortingen van Mercedes-Benz België/Luxemburg NV. Aanbod geldig op alle modellen met uitsluiting van de eVito, eSprinter en EQV. Looptijd en kilometrage vrij. Korting enkel geldig op MB ServiceCare Complete, op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten uitgevoerd worden volgens de voorschriften van de constructeur. Uitsluitend voor professionele klanten.

6 Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. De korting betreft 50% van de waarde van de SA-code PS2 AMG Line op de V-klasse / Marco Polo. De actie is niet geldig op de verplichte bijkomende opties bij de AMG Line zoals metallic lak, separaat te openen achterruit etc. Het kortingsbedrag varieert voor de diverse uitvoeringsvarianten van de V-Klasse/Marco Polo.

7 Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Enkel geldig voor Normal Business. Niet geldig in combinatie met Fleet condities. Deze actie vervangt de actie ‘Vito automaat voor € 990’

Lorem Ipsum