Acties voor de EQV.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz EQV. Zo zijn er verschillende actiepakketten en accessoire-acties. Ontdek het hier.

ecoprime

Ecopremie van € 2.000 op de EQV.

Kies nu voor de milieubewuste EQV en geniet van een ecopremie tot € 2.0001.

 

 

Wallbox

Gratis Wallbox inclusief installatie t.w.v. € 1.770 (excl. BTW)2.

Bij aankoop van een EQV ontvangt u tijdelijk een gratis Wallbox inclusief installatie. Deze Wallbox is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en beschikt over een laadvermogen van 22kW, Wifi & 3G, een kabelhouder en een vaste laadkabel van 6 meter. De Wallbox wordt kosteloos op de muur geïnstalleerd met maximaal 15 meter bekabeling, inclusief enkele muur- of vloerboring. Exclusief graafwerkzaamheden en keuring van de installatie. 

1. Geldig op getekende bestelbonnen vanaf 01-10-2020.
2. De actie is geldig van 01-10-2020 t/m 31-03-2021. Actie niet geldig in combinatie met duurzaamheidspremie EQV.
3. Betreft de levering en installatie van een EVBox Elvi met 22kW laadvermogen, 6m vaste laadkabel en kabelhouder, alsook de herkeuring van de aanpassingen aan de elektrische installatie. De installatie betreft een standaard muurinstallatie, inclusief 15m bekabeling en een enkele vloer –of muurboring. De installatie is steeds exclusief graafwerkzaamheden. De klantwaarde bedraagt €1.770 excl. BTW. Eventuele extra kosten die de €1.770 zouden overschrijden, zijn steeds ten laste van de klant, zo ook het verplicht maandelijks abonnement van EVBox voor €4 excl. BTW voor de facturatiedienst mbt de vergoeding van thuislaadkosten.

 

Lorem Ipsum