Acties voor de Citan.

Citan, geknipt voor uw job.

Compact, maar in staat tot grootse dingen: dat is de Citan. Met zijn lage laaddrempel en achterdeuren die 180 graden draaien, kunt u er vrachten tot 680 kilogram makkelijk in kwijt. Met de compacte afmetingen van de Citan Gesloten Bestelwagen manoeuvreert u makkelijk door de stad én geeft u het goede voorbeeld, dankzij een lage CO2-uitstoot en een gecombineerd verbruik van 4,3 liter/100 km.

Behalve met z’n lage verbruik scoort u ook met de aantrekkelijke aankoopprijs en service-intervallen tot 40.000 km. Zo stuwt deze stadsheld uw zaak naar nieuwe hoogten. 

Citan Perfect Tool: vanaf € 14.260,- (excl. BTW).

Met de Power Deals is de Citan nu interessanter dan ooit. U heeft nu al een Citan Perfect Tool met een dynamische 108 CDI met een vermogen van 59 kW (80 pk) aan de sterk verlaagde prijs vanaf 14.260 euro. Zo is uw goed uitgerust werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.

Actiepakketten Citan Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw Citan uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 1.570

€ 1.570

Gold

€ 2.070

€ 1.870

Platinum

€ 3.500

€ 2.320

Zoek uw concessiehouder

Lorem Ipsum