Acties voor de Citan.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Citan. Zo krijgt u korting op de Citan Perfect Tool. Of kunt u gebruik maken van actiepakketten. Ontdek de acties hier. 

citan-backtowork

Rij nu, betaal pas in de herfst.

Als ondernemer zit u in deze tijden waarschijnlijk niet te wachten op uitgaven. U wilt natuurlijk wel alles op alles blijven zetten om uw werk zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Wij doen dan ook graag met u mee. Want als u nu een Citan, Vito, X-Klasse, Sprinter of V-Klasse uit stock koopt, begint u pas in de herfst met betalen*. Zo kunt u de komende maanden even écht investeren in uw bedrijf.

* U kunt gebruik maken van het betalingsuitstel voor de eerste 3 maanden en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse huur plus het uitgestelde deel (rente en afschrijving) van de 1e tot en met de 3e maand. Actie geldig van 11/05/2020 tot en met 31/08/2020 voor nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens in stock. Inschrijving uiterlijk op 30/09/2020. Renting aanbod uitsluitend geldig voor professionelen.  Looptijd : 3 + 45 maanden. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, taksen...). Enkel van toepassing op geselecteerde modellen. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz Concessiehouder.

 

citan-actie1

Citan Perfect Tool: vanaf € 14.260 (excl. BTW).

Met de Power Deals is de Citan nu interessanter dan ooit. U heeft nu al een Citan Perfect Tool met een dynamische 108 CDI met een vermogen van 59 kW (80 pk) aan de sterk verlaagde prijs vanaf € 14.260. Zo is uw goed uitgerust werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.

citan-actie2

Actiepakketten Citan Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw Citan uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 1.570

€ 1.570

Gold

€ 2.070

€ 1.870

Platinum

€ 3.500

€ 2.320

Zoek uw concessiehouder
citan-actie3

Accessoire-acties. 

Ontdek onze aantrekkelijke accessoire-acties. 

Lorem Ipsum