Bereid uw bestelwagen voor op een productieve winter.

Zorg ervoor dat uw Mercedes-Benz Van winterproof is. Ontdek in het BOOST magazine tips en interessante seizoensaanbiedingen om zorgeloos de winter door te komen.

Daarnaast staan onze Mercedes-Benz Van Erkende Servicepunten altijd voor u klaar, ook om u te inspireren en met de mooiste aanbiedingen.

Originele winterbanden van Mercedes-Benz.

Omdat er geen alternatief is voor échte veiligheid.

Winterbanden zijn veiliger. Niet enkel in sneeuwlandschappen, maar ook op uw dagelijkse ritten door de regen. Vanaf het moment dat de temperatuur onder de 7°C zakt, biedt de rubbersamenstelling van winterbanden een betere grip op de weg en een kortere remafstand. Bovendien selecteert Mercedes-Benz enkel de banden die het best passen bij uw bestelwagen en uw activiteiten. Zo bent u de hele winter lang veilig onderweg.

De perfecte winterband.

Voor het aanbod winterbanden werkt Mercedes-Benz Vans enkel samen met kwalitatieve topmerken. Samen met preferred suppliers Continental en Bridgestone selecteren wij de banden die de beste prestaties leveren voor uw bestelwagen.

Behoud uw premium uitstraling, ook in de winter.

Winterbanden zijn een must om uw veiligheid op de weg te garanderen. Wil u ook de look van uw bestelwagen een boost geven? In onze winterwielenkits combineren we onze winterbanden met Originele Mercedes-Benz velgen: een assortiment kwaliteitsvelgen die de hele winter lang hun glans en stijlvolle look behouden. Zo hoeft u ook in het koudste seizoen van het jaar geen compromissen te sluiten op het vlak van design.

Voor elk seizoen een band op maat.

Winterbanden worden speciaal ontwikkeld voor een grip op de weg bij neerslag en winterse temperaturen. Liever heel het jaar door dezelfde banden? Mercedes-Benz Vans biedt ook een selectie all-seasonbanden aan. Met deze banden spaart u de jaarlijkse bandenwissel uit, maar ze werden niet specifiek afgestemd op de weersomstandigheden van elk seizoen. Winterbanden blijven dus de beste optie.

Pioneer media navigatiesysteem.

Media navigatiesysteem voor slechts € 449,- * bij een Vito of Sprinter uit stock.

Het navigatiesysteem van Pioneer voorziet uw Vito of Sprinter van extra geavanceerde technologie. Het combineert high-end 3D-navigatie, een multifunctioneel entertainmentsysteem, digitale DAB+ radio en een comfortabele telefoonondersteuning in één geïntegreerd systeem*. Bij aankoop van een stockvoertuig nu € 449,- excl. BTW**.

Het extra grote touchscreen van 15,7 cm zorgt voor een uitzonderlijk bedieningsgemak en de geïntegreerde DAB-tuner zorgt voor digitale radio-ontvangst in de beste geluidskwaliteit.

Met behulp van Parrot Bluetooth® kan u tot vijf telefoons aan het systeem koppelen en handsfree gebruiken. Dankzij Apple CarPlay kan u uw services zoals Siri, uw apps en uw muziekbibliotheek rechtstreeks bedienen. De geïntegreerde navigatie omvat actuele gegevens voor 44 landen in Europa, onder meer voor het automatisch omzeilen van files op basis van TMC. Het systeem is bedoeld voor 2-DINschachten en kan daarom naadloos in uw bestelwagen worden geïntegreerd.

 

 

Ga nu langs bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans.
* Inclusief DAB-radio, fade, USB-houder, adapterkabel en DAB-serial.
** Prijs is inclusief montage en kan variëren in functie van de gekozen opties op het voertuig. Zolang de voorraad strekt.

Is uw bestelwagen klaar voor de winter?

Inhoud wintercheck
Het koudste seizoen van het jaar komt er weer aan, en dat vraagt ook van uw bestelwagen soms iets meer inspanning. Laat uw voertuig dus grondig nakijken voor de winter en vermijd eventuele pannes of schade.
 
De wintercheck:
  • Onderhoud
  • Voorruit
  • Bandencheck
  • Batterijcheck
  • Verlichting
Zoek uw Erkend Servicepunt

Onderhoud

Een goed onderhouden voertuig is de beste garantie voor uw veiligheid op de weg. Laat voor de winter daarom tijdig uw bestelwagen nakijken. Onze servicetechniekers besteden dan extra aandacht aan de remmen, riemen en alternator om pannes te voorkomen.Een goed onderhouden voertuig is de beste garantie voor uw veiligheid op de weg. Laat voor de winter daarom tijdig uw bestelwagen nakijken. Onze servicetechniekers besteden dan extra aandacht aan de remmen, riemen en alternator om pannes te voorkomen.

Voorruit

Een voorruit in goede staat is essentieel voor een goed zicht. Kijk uw voorruit na op schade, controleer de hoeveelheid ruitenwisservloeistof en antivriesmiddel en check of uw ruitenwissers nog even meekunnen.

Batterijcheck

Batterijen zijn één van de eerste onderdelen die in de winter kunnen tegenpruttelen. Laat de batterij van uw bestelwagen daarom zeker nakijken. U geniet momenteel van een actie inclusief gratis batterijcheck en 20% korting bij de plaatsing van een nieuwe batterij bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz.

Bandencheck

Laat regelmatig uw bandenspanning en de profieldiepte van uw banden controleren. Zijn uw banden aan vervanging toe? Dan is uw Erkend Servicepunt de beste partner om u te adviseren en een offerte op maat te bezorgen.

Verlichting

Kijk de verlichtingspunten van uw bestelwagen na – zowel in het interieur als exterieur. Nevel, mist en regen kunnen uw zicht in de winter sterk verminderen. Zorg daarom voor een goede verlichting en laat een kapotte lamp meteen vervangen.

MobiloVan

Eersteklas hulp bij pech. Inbegrepen in onze service.

Pech onderweg? Dankzij MobiloVan, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz, staat u niet alleen. Bel het gratis nummer 00800 3 77 77 777 en onze professionals zijn al onderweg. MobiloVan is 2 jaar geldig na eerste inschrijving en wordt nadien bij elke onderhoudsbeurt verlengd. 

Mercedes PRO: uw activiteiten vereenvoudigen en versnellen.

Nog efficiënter in uw kernactiviteiten.

Mercedes PRO1 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform. Bij de start zullen de geselecteerde diensten beschikbaar zijn, en zullen ze continu worden uitgebreid en individueel worden aangepast. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren.

1

Mercedes PRO is in bepaalde Europese landen verkrijgbaar. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

Lorem Ipsum