COVID-19: De lockdown en de heropstart.

In deze editie van het BOOST magazine leest u hoe klanten en medewerkers van Mercedes-Benz Vans de coronacrisis beleven en hun steentje bijdragen.

Daarnaast leest u hoe u nog veiliger en comfortabeler onderweg bent door de Mercedes-Benz Wielensets en hoe we u van dienst kunnen zijn met de carrosserieherstellingen.

De coronacrisis: zo dragen onze klanten en medewerkers hun steentje bij.

De coronacrisis.

Philippe Damman, zaakvoerder bij Damman Transport: ‘Wat het meeste opviel, is hoe een crisis aantoont op welke partners je écht kan rekenen. We zijn een aantal keer teleurgesteld, maar ook verrast. Onze medewerkers zijn zich bewust geworden van hun eigen nut. Mensen in isolatie zien misschien één persoon per dag, en soms is dat onze chauffeur. Die levert niet alleen een pakje, maar ook een beetje sociaal contact en een vriendelijk woord.’

Jan Christiaen, MT-lid Ambuce Falck en arts op een COVID-19-afdeling: ‘Wat me het meest is bijgebleven, is de angst. Zowel binnen de ambulancefirma als in de ziekenhuizen. We moesten onze medewerkers blijven motiveren, ondanks het tekort aan beschermingsmiddelen. Als arts werd ik daarnaast ook geconfronteerd met de angst om besmet te raken. Zelfs in optimale omstandigheden was dat een enorm risico dat de nodige stress met zich mee bracht.’

René Ernaelsten van Sogalux: ‘We hebben meteen een crisisraad bijeengeroepen om te bekijken hoe we onze ‘nieuwe helden’ konden ondersteunen. Ik wil alle mensen in mijn team enorm bedanken voor hun flexibiliteit en inzet. We zijn er klaar voor om deze service verder door te trekken en gaan aan de slag met ons post-corona actieplan!’

Michiel Mertens, Service24h-technieker bij Groep Jam: ‘Ik stond de hele lockdown 24/7 paraat voor dringende interventies. Bij elke interventie werd ik geconfronteerd met het risico op besmetting. Het was dan ook een must de fysieke afstand tussen de klant en mezelf te bewaren en gebruik te maken van de voorziene beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, ontsmettingsgel en handschoenen. Dat maakte de uit te voeren taak er niet altijd makkelijker op.’

Verzeker uw veiligheid, comfort en uitstraling onderweg.

Uw banden zijn het enige contactpunt tussen uw bestelwagen en de weg. Ze zijn dus essentieel voor uw veiligheid en comfort. Net daarom is het belangrijk om elk seizoen de juiste banden te laten monteren en ze tijdig te laten nakijken op slijtage. En met de bijpassende, hoogkwalitatieve velgen van Mercedes-Benz Vans verzekert u bovendien ook de stijlvolle uitstraling van uw bestelwagen.

Rijdt u nog met winterbanden?

Zomerbanden zijn perfect afgestemd op het seizoen en garanderen uw rijcomfort tijdens de warmere maanden van het jaar. Misschien rijdt u door onze aangepaste dienstverlening tijdens de coronacrisis uitzonderlijk nog met winterbanden. Dat is geen reden tot bezorgdheid. Met winterbanden is uw veiligheid op de weg ook in de lente en zomer gegarandeerd. Wel kunnen het comfort en wegcontact van uw bestelwagen iets anders aanvoelen, en slijten winterbanden een stuk sneller wanneer ze gebruikt worden bij hogere temperaturen. Daarom is het een goed idee om van zodra het mogelijk is, wel weer over te schakelen op zomerbanden.

Ons aanbod voor uw bestelwagen.

Om uw de beste kwaliteit te bieden, werkt Mercedes-Benz samen met premium bandenleveranciers. Bovendien biedt Mercedes-Benz Vans u een uitgebreide selectie hoogkwalitatieve velgen. Die zijn perfect afgestemd op onze banden én uw voertuig. Zo geeft u deze zomer ook de karakteristieke look van uw bestelwagen een welverdiende boost.

Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Met de Tyre Warranty geniet u van 24 maanden garantie op banden aangekocht en geplaatst bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz.

Carrosserieherstellingen. Altijd de beste keuze voor uw bestelwagen.

De zomer is traditioneel een uitgelezen periode om kleine carrosserieherstellingen te laten uitvoeren aan uw bestelwagen. Originele carrosserieonderdelen, verlichting en ruiten van Mercedes-Benz bieden de vertrouwde kwaliteit van de fabrikant aan uitzonderlijke prijzen. De expertise van uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans en de bewezen kwaliteit van originele onderdelen zorgen er bovendien voor dat uw bestelwagen voor u het weet weer als nieuw is. Wij zetten alvast de belangrijkste voordelen voor u op een rij.

Lorem Ipsum