Boost Magazine | Acties | Mercedes-Benz Vans

BOOST Magazine.

Veilig door de grillige maanden met ons BOOST Magazine.

De temperaturen en wegomstandigheden worden tegenwoordig steeds grilliger. Toch doen we er bij Mercedes-Benz Vans alles aan om uw bestelwagen en uw bedrijf veilig door deze donkere periode te loodsen. Met de beste winterbanden aan de beste condities bijvoorbeeld. Ontdek ook hoe we onze eVans haalbaar en rendabel door de winter leiden. En om uw bestelwagen nog beter te verbinden met uw bedrijf, krijgt u deze winter een gratis update naar Mercedes me. Veel leesplezier en veilig rijplezier in de winter.

De nieuwe Citan.

Compact van buiten. Nog functioneler van binnen.

Dé stadsheld onder de Mercedes-Benz Vans is helemaal vernieuwd. Uiteraard combineert het knappe design van de nieuwe Citan weer compacte buitenmaten met royale binnenruimte. Met zijn praktische oplossingen, zijn soepele rijkwaliteit en zijn doorgedreven connectiviteit, bouwt deze nieuwe generatie weer verder op het vooruitstrevende Mercedes-Benz DNA. Ontdek de Citan die best bij u past: online of bij uw Erkend Concessiehouder.

Mercedes-Benz eVans. 

Elektrisch rijden, nu ook betrouwbaar én rendabel.

Als het op elektrisch rijden voor professionals aankomt, is Mercedes-Benz Vans een echte koploper. Enerzijds zijn we de enige constructeur die een volledig gamma elektrische bedrijfswagens aanbiedt met de eSprinter, eVito, eVito Tourer, EQV en eCitan - die in 2022 wordt gelanceerd.

Daarnaast – en niet minder belangrijk – garanderen onze uitgebreide services na verkoop de efficiëntie, betrouwbaarheid én rendabiliteit van uw eVan. In België zijn al onze 87 Erkende Servicepunten trouwens uitgerust voor het onderhoud van eVans en onze technici zijn extra getraind. Wist u dat het zelfs mogelijk is om goedkoper te rijden met een eVan dan met zijn dieselvariant?

Gratis upgrade om u nog beter te verbinden met uw bestelwagen.

De connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO worden eind dit jaar geïntegreerd in
Mercedes me. Door deze gratis upgrade wordt u nog beter verbonden met uw Mercedes-Benz bestelwagen. Zo heeft u altijd belangrijke info en handige functies binnen handbereik, zowel aan boord van het voertuig als daarbuiten.

Voor deze upgrade vraagt uw Erkend Servicepunt enkel om akkoord te gaan met de overdracht van uw bedrijfsaccount. Beheert u meerdere bedrijfsaccounts op Mercedes PRO? Dan kan u die afzonderlijk overdragen. Heeft u nog geen Mercedes PRO, ook dan kan u gemakkelijk intekenen voor Mercedes me. Uw Erkend Servicepunt helpt u hier graag bij.

Hou uw business mobiel met Mercedes-Benz Vans Originele Winterwielen.

Bij temperaturen onder de 7° Celsius bieden winterbanden meer grip, tot 5 keer betere wegligging en een remafstand die wel 50% korter wordt. Met winterbanden verbruikt u zelfs minder brandstof.

Mercedes Original Vans (MOV) zijn speciaal ontworpen winterbanden volgens de eisen van Mercedes-Benz Vans en afgestemd op de dynamiek en de aandrijfmotoren van de bestelwagens. Combineert u deze banden met de gepaste velgen, dan geniet u van nog meer efficiëntie en uitstraling. Rijdt u met een eVan, dan zijn winterbanden zeker een must omdat u steeds direct uw volle vermogen gebruikt. Een perfecte wegligging in alle weersomstandigheden en dus onmisbaar.

Switch op tijd!

Maak tijdig uw afspraak bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans of stel zelf in enkele kliks uw ideale set samen met onze online wielenconfigurator. Dan bent u zeker van uw set en van uw veiligheid op de baan.

banden

Laat uw banden nu gratis checken!

Op elke bandenset die u nu laat wisselen bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans, voeren we gratis een algemene banden- en velgencheck uit. Zo bent u zeker van veilig rijgedrag en kan u gerust de winter in. Is er toch een mankement aan uw band of velg? Dan maakt uw Erkend Servicepunt nu een extra voordelige offerte op.

Voorkom problemen en laat uw batterij gratis nakijken.

In de winter heeft de batterij van uw bestelwagen het hard te verduren. Om zeker te zijn dat uw batterij in topconditie aan de winter begint, doen we gratis een grondige controle. Blijkt dat uw batterij moet vervangen worden? Dan krijgt u nu 20% korting op een nieuw exemplaar.