Winterklaar met het Boost-Magazine.

De winter is het meest uitdagende seizoen van het jaar. Zeker in tijden van COVID-19. Daarom doet Mercedes-Benz Vans er alles aan om u te helpen uw bestelwagen(s) zo goed mogelijk voor te bereiden. In deze editie van BOOST Magazine verzamelen we opnieuw heel wat interessante tips en productinformatie

Mercedes-Benz eVans. 

Een nieuwe mijlpaal in de elektrische revolutie.

Om de transportsector verder te verduurzamen, is de evolutie naar elektrische aandrijvingen in het bestelwagensegment onvermijdelijk. Mercedes-Benz Vans lanceerde drie nieuwe elektrische modellen die de toekomst van commerciële wagenparken mee zullen vormgeven: de allereerste eSprinter en EQV, én een nieuwe uitvoering van de populaire eVito Tourer.

Met de komst van de eSprinter is nu nagenoeg elk voertuig van Mercedes-Benz Vans ook verkrijgbaar in een elektrische variant. En u? Bent u klaar voor de elektrische revolutie? 

Goed beschermd vanaf het begin. 

 

Mercedes-Benz eVans: inclusief gratis onderhoudscontract en batterijcertificaat.

Een professioneel onderhoud van uw elektrisch voertuig is belangrijk om de hoogspanningsonderdelen en -functies in topconditie te houden. Daarom kunt u voor de eVito, eSprinter en EQV rekenen op 4 gratis onderhoudsbeurten.1 Bovendien ontvangt u voor elke Mercedes-Benz eVan een batterijcertificaat, een aanvullende garantie die de kosten van een defect aan de hoogspanningsbatterij dekt tot acht jaar of 100.000 km voor de eVito en tot acht jaar of 160.000 km voor de eVito Tourer, de EQV en de eSprinter.2

 

Ontdek onze ServiceCare-pakketten.

Nog zekerder zijn? Bij de aankoop van een Mercedes-Benz eVan zijn steeds bijkomende servicepakketten beschikbaar – 100% op maat van uw behoeften. U kiest zelf de upgrade die bij u past en profiteert van een transparant maandtarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Maak uw business wintersafe. 

Mercedes-Benz winterwielen.

U doet er alles aan om uw zaak draaiende te houden. Bij Mercedes-Benz Vans denken we graag met u mee. Met onze originele winterwielen bereidt u uw onderneming voor op een zorgeloze winter. Bovendien biedt uw Erkend Servicepunt u steeds de meest voordelige prijzen – zodat ook uw budget zelfs de meest uitdagende winter overleeft.

Gratis aanvullende WinterCheck bij elke onderhoudsbeurt.

Bij Mercedes-Benz Vans vinden we uw veiligheid en mobiliteit belangrijk. Daarom bieden wij u als professionele partner de mogelijkheid om, tijdens de BOOST Magazine-actieperiode, een gratis3 aanvullende WinterCheck te laten uitvoeren bij elke onderhoudsbeurt. Zo kunt u zonder zorgen weer op weg, blijft uw zaak ook draaien tijdens de winterperiode en maakt u uw business Wintersafe.

1 Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz geïntegreerde onderhoudscontract voor de eVito, EQV en eSprinter. 

2 Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eVito, EQV en eSprinter

3 Excl. te vervangen onderdelen, vloeistoffen en bijhorende werkuren.

Lorem Ipsum