Spaar onnodige kosten uit – zoals 9 op de 10 van onze klanten.

Verbeter uw rendement met de producten en services van Mercedes PRO connect.1

Uw rittenboek schrijft zich nu vanzelf.

Ontdek de voordelen van het “Digitale rittenboek”.

Nu beginnen en gratis uittesten!

Maak drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van ons welkomstaanbod Mercedes PRO connect.2

1

Online Panel enquête (12/2018). Van de in totaal 1.200 deelnemers aan het onderzoek gaven er 160 aan Mercedes PRO connect te gebruiken en 145 van hen (90,6%) bevestigden dat ze dankzij Mercedes PRO kosten besparen.

2

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Mercedes PRO: de verbonden servicewereld voor uw onderneming.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste medewerkers in uw bedrijf. Daarom doet Mercedes-Benz Vans er elke dag opnieuw alles aan om aantrekkelijke aanbiedingen voor u samen te stellen - van de financiering over het onderhoud tot het dagelijkse gebruik.

Mercedes PRO1 verenigt de voor u relevante aanbiedingen en services op één platform. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren. Mercedes PRO start met connectiviteits- en fleetservices van Mercedes PRO connect2 en wordt geleidelijk uitgebouwd.

1

Mercedes PRO is in bepaalde landen beschikbaar. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is verkrijgbaar voor de Vito, eVito, Sprinter en de V-Klasse. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw voertuig contact op met uw concessiehouder.

Onze visie.

Onze visie: innovatieve services die het fundament voor de bedrijfsmodellen van de toekomst zijn.

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Vergemakkelijk het dagelijks werk van uw fleetmanager en bestuurders met Mercedes PRO connect1. De professionele connectiviteits- en fleetoplossingen verbinden bedrijven en bestuurders met hun voertuigen en helpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen – zowel in bedrijfsleiding als in controlling en fleetmanagement.
Vereinfachte und optimierte Wartungsplanung

Vereenvoudigde en geoptimaliseerde onderhoudsplanning.

Met behulp van een eenvoudig systeem van verkeerlichten worden in de toekomst geen onderhoudsbeurten meer gemist.
Transparenter Fahrzeugstand

Transparante voertuigstatus.

Op elk ogenblik opvraagbare, overzichtelijk weergegeven voertuiggegevens helpen bij de planning.
Vermeidung unnötiger Mehrkosten

Geen onnodige meerkosten.

Toekomstige onderhoudsbeurten worden efficiënt gepland waardoor het risico op ongevallen kleiner wordt.
1

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is verkrijgbaar voor de Vito, eVito, Sprinter en de V-Klasse. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw voertuig contact op met uw concessiehouder.

Onze producten voor u op een rij.

Op maat van uw behoeften: onze Mercedes PRO connect meerwaardepakketten. De veelzijdige wagenpark-, voertuig-, bestuurder- en locatiegebaseerde services helpen u uw arbeidsprocessen nog efficiënter te maken.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Wilt u de innovatieve connectiviteit in uw voertuig gebruiken? Hier vindt u handleidingen, vragen en antwoorden.

Mercedes PRO Portal.

Start nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

  • Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier
  • Behoud het overzicht
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening

Lorem Ipsum