Spaar onnodige kosten uit – zoals 9 op de 10 van onze klanten.

Verbeter uw rendement met de producten en services van Mercedes PRO connect.1

Bespaar elke week tot 20% arbeidstijd.

Begin nu met Mercedes PRO connect en geniet van meer tijd2 tijdens uw werkdag.

Meer opdrachten in minder tijd uitvoeren – onze klanten zijn overtuigd.

Onze klanten zijn onder de indruk van de meetbare voordelen van Mercedes PRO connect. Verbeter ook de volledige benutting en de betrouwbaarheid van uw wagenpark!3

Uw rittenboek schrijft zich nu vanzelf.

Ontdek de voordelen van het “Digitale rittenboek”.

Nieuw: efficiënte analyse van de rijstijl met “Rijstijlanalyse”

Ontvang met de nieuwe “Rijstijlanalyse” evaluaties voor uw volledige wagenpark en beperk energie- en stilstandkosten op een duurzame manier.

Nu beginnen en gratis uittesten!

Maak drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van ons welkomstaanbod Mercedes PRO connect.4

De Mercedes PRO productadviseur.

Kom te weten welke Mercedes PRO connect producten en diensten het best geschikt zijn voor uw bedrijf.

Binnenkort beschikbaar: Mercedes-Benz Van Uptime.

Ontdek de digitale realtimediagnose van “Mercedes-Benz Van Uptime”5.

Drie services, een doel: ongeplande stilstandtijden vermijden.

Ontdek de digitale realtimediagnose van “Mercedes-Benz Van Uptime”5.

Vol spanning verwacht.

Binnenkort voor u in de eVito: “Gedigitaliseerd eVan Management” van Mercedes PRO.

Volledig geconnecteerd opdat u nooit iets zou wissen.

Ontdek “Gedigitaliseerd eVan Management” voor uw wagenpark.

1

Online Panel enquête (12/2018). Van de in totaal 1.200 deelnemers aan het onderzoek gaven 160 aan Mercedes PRO connect te gebruiken en 145 van hen (90,6%) bevestigden dat ze dankzij Mercedes PRO kosten besparen.

2

Online Panel enquête (12/2018). Van de in totaal 1.200 deelnemers aan het onderzoek gaven 160 aan Mercedes PRO connect te gebruiken en 153 van hen bevestigden dat ze dankzij Mercedes PRO kosten besparen. 105 van de 153 Mercedes PRO connect-klanten (68,6%) gaven aan dat het gebruik van Mercedes PRO connect hen een tijdbesparing van minstens 5-8 uur per week oplevert. Als we er vanuit gaan dat een werkweek 5 dagen met elk 8 uur arbeidstijd telt (40 uur per week), is dit 20% van de wekelijkse arbeidstijd.

3

Online Panel Mercedes PRO connect (12/2018). Antwoord op de vraag “Welke concrete, meetbare voordelen biedt het gebruik van Mercedes PRO connect u?”

4

Na afloop van het huidige welkomstaanbod blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Producten die onafhankelijk van het welkomstaanbod werden geactiveerd, kunnen ze volgens hun individuele looptijd blijven gebruiken. Raadpleeg de Mercedes PRO Store voor de respectieve looptijden van de welkomstaanbiedingen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moet u de overige producten en diensten na afloop van het welkomstaanbod opnieuw aankopen.

5

“Mercedes-Benz Van Uptime” is waarschijnlijk vanaf september 2019 voor de nieuwe Sprinter (reeksen 907 en 910) met communicatiemodule (LTE) voor digitale diensten in bepaalde Europese landen verkrijgbaar.

Mercedes PRO: de verbonden servicewereld voor uw onderneming.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste medewerkers in uw bedrijf. Daarom doet Mercedes-Benz Vans er elke dag opnieuw alles aan om aantrekkelijke aanbiedingen voor u samen te stellen - van de financiering over het onderhoud tot het dagelijkse gebruik.

Mercedes PRO1 verenigt de voor u relevante aanbiedingen en diensten op één platform. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren. Mercedes PRO start met connectiviteits- en fleetdiensten van Mercedes PRO connect2 en wordt geleidelijk uitgebouwd.

1

Mercedes PRO is in bepaalde landen verkrijgbaar. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort verkrijgbaar voor de Vito, eVito en de Sprinter. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

Onze visie.

Onze visie: innovative services die het fundament voor de bedrijfsmodellen van de toekomst zijn.

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Vergemakkelijk het dagelijks werk van uw fleetmanager en bestuurders met Mercedes PRO connect1. De professionele connectiviteits- en fleetoplossingen verbinden bedrijven en bestuurders met hun voertuigen en helpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen – zowel in bedrijfsleiding als in controlling en fleetmanagement.
Vereinfachte und optimierte Wartungsplanung
Vereenvoudigde en geoptimaliseerde onderhoudsplanning.
Met behulp van een eenvoudig systeem van verkeerlichten worden in de toekomst geen onderhoudsbeurten meer gemist.
Transparenter Fahrzeugstand
Transparante voertuigstatus.
Op elk ogenblik opvraagbare, overzichtelijk weergegeven voertuiggegevens helpen bij de planning.
Vermeidung unnötiger Mehrkosten
Geen onnodige meerkosten.
Toekomstige onderhoudsbeurten worden efficiënt gepland waardoor het risico op ongevallen kleiner wordt.
1

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort verkrijgbaar voor de Vito, eVito en de Sprinter. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

Onze producten voor u op een rij.

Op maat van uw behoeften: onze Mercedes PRO connect meerwaardepakketten. De veelzijdige wagenpark-, voertuig-, chauffeur- en locatiegebaseerde services helpen u uw arbeidsprocessen nog efficiënter te maken.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Wilt u de innovatieve connectiviteit in uw voertuig gebruiken? Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over de instelling en het gebruik van Mercedes PRO connect.

Mercedes PRO Portal.

Start nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

  • Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier
  • Behoud het overzicht
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening

Lorem Ipsum