Efficiënte rijstijlanalyse.

Ondersteunt u met waardevolle gegevens om de efficiëntie van uw wagenpark te verbeteren.

Ons aanbod.

Het efficiënt gebruik van hulpmiddelen loont. Dek met Mercedes PRO connect het optimaliseringspotentieel voor uw wagenpark af wanneer u verbruikswaarden en slijtage analyseert.

Efficiënte rijstijlanalyse Basis.

 

Verlaag permanent uw energie- en stilstandkosten en verbeter het rendement door een efficiënte analyse van de rijstijl.

Efficiënte rijstijlanalyse in toepassing.

Verbruiks- en stilstandkosten duurzaam beperken.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product “Efficiënte rijstijlanalyse” en nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum