Marco Polo HORIZON | Mercedes-Benz Bestelwagens

De Marco Polo HORIZON. Avonturier met stijl.

Make your Move.

Configureer nu

Beleef waarvan anderen dromen.

De vrijetijdswagen voor stijlvolle avonturiers.

De Marco Polo HORIZON is de ontdekking voor al wie houdt van spontaan en stijlvol op avontuur gaan. Met het intuïtief bedienbare multimediasysteem MBUX brengt hij u ontspannen naar uw droombestemmingen. Zijn doordacht interieur nodigt u uit om tussendoor nieuwe kracht op te doen. En voor ontspannende nachten zijn er tot 5 comfortabele slaapplaatsen beschikbaar. Bovenop de omvangrijke standaarduitrusting biedt de Marco Polo HORIZON bovendien een groot aantal uitrustingsmogelijkheden – zoals de optionele luchtvering AIRMATIC –, zodat u hem verder aan uw persoonlijke behoeften kunt aanpassen.

Wilt u de Marco Polo HORIZON eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

Toekomstgericht infotainment.

Met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) beschikt u in de Marco Polo HORIZON over een multimediasysteem dat vrijwel geen wensen meer overlaat. Het adaptieve, modulair opgebouwde infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en kan individueel worden aangepast en uitgebreid. Dit reikt van de smartphone-integratie over de intelligente spraakbediening tot de Mercedes-Benz navigatie. Daarnaast maken diverse standaard en optioneel verkrijgbare Mercedes me connect-diensten deel uit van het serviceaanbod van MBUX.

User Action Prediction

MBUX maakt van uw voertuig een sterke partner. Elke dag leert het systeem bij en leert het vooral de bestuurder een beetje beter kennen. Helemaal automatisch en zelfstandig, voor zover u dat wenst.

Smartphone-integratie

De smartphone-integratie laat de mobiele telefoon via Apple CarPlay® en Android Auto® met het mediasysteem versmelten. Daarmee hebt u comfortabel toegang tot de belangrijkste apps op uw smartphone.

Spraakbedieningssysteem LINGUATRONIC

Dankzij het optionele LINGUATRONIC-spraakcontrolesysteem luistert uw voertuig naar uw gesproken bevelen. Maar nog veel meer: hij verstaat u zonder vooraf commando's te moeten leren. En spreekt zelfs met u.

Touch-bedieningsconcept

MBUX biedt u de grootst mogelijke vrijheid om alle functies te bedienen op de manier die voor u het meest comfortabel is. Voor uw voertuig is een touch display beschikbaar, een touchpad is ook geïntegreerd in de middenconsole.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

Afhankelijk van de rijsituatie, de snelheid en de ondergrond wordt de demping op elk wiel automatisch aangepast en wordt het voertuig indien nodig verlaagd of verhoogd

Zelfstandig

Rijdt u over een autosnelweg of een hobbelige, onverharde weg? Met de luchtvering AIRMATIC geniet u van bijzonder comfortabele en veilige rijervaringen, grotere terreincapaciteiten en meer sportiviteit.

Veilig

Zo hebt u bijvoorbeeld op veldwegen of op licht terrein bij lage snelheden meer bodemvrijheid ter beschikking. Bij hogere snelheden, bijvoorbeeld op de snelweg, wordt het voertuig lichtjes verlaagd.

Brengt meer stijl in uw avontuur.

Wilt u uw kampeerwagen even uniek maken als uw reizen? Met speciale uitrustingen kunt u de 3 Marco Polo modellen een eigen stijl geven. Een echte blikvanger is de aquamarijnkleurige vouwbalg van het uitzetdak. Maar niet alleen aan de buitenkant is er iets te zien: de opening aan de voorkant van het uitzetdak biedt u een nieuw uitzicht vanaf het dakbed. Bij de vouwbalg zijn er voor de zijkanten passende sierfolies in edel matzwart met aquamarijnkleurige accenten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs en maten, geheel naar eigen smaak.

Sierfolie

Met de als optie verkrijgbare sierfolies in de varianten small, medium of large kan het koetswerk nog persoonlijker en aantrekkelijker worden gemaakt.

Opening aan de voorkant van het uitzetdak

Voor nog meer slaapcomfort: naast de zijopeningen is het uitzetdak ook met een groot venster vooraan verkrijgbaar.

Vouwbalg aquamarijn

Met de aquamarijnkleurige vouwbalg maakt u het aantrekkelijke design van uw Marco Polo kampeerwagen nog persoonlijker en expressiever en accentueert u tegelijkertijd uw persoonlijke levensstijl.

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.

Beleef nu de Marco Polo HORIZON

Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in je buurt vinden
Zoek uw concessiehouder
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Marco Polo?
Met onze Marco Polo gaat u stijlvol en comfortabel op pad. Stel ‘m nu samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Marco Polo?
Met onze Marco Polo gaat u stijlvol en comfortabel op pad. Stel ‘m nu samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële, specifieke CO2-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Die leidraad is gratis verkrijgbaar in alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.