Marco Polo HORIZON | Mercedes-Benz Bestelwagens

De Marco Polo HORIZON. Avonturier met stijl.

Make your Move.

Configureer nu

Beleef waarvan anderen dromen.

De vrijetijdswagen voor stijlvolle avonturiers.

De Marco Polo HORIZON is de ontdekking voor al wie houdt van spontaan en stijlvol op avontuur gaan. Met het intuïtief bedienbare multimediasysteem MBUX brengt hij u ontspannen naar uw droombestemmingen. Zijn doordacht interieur nodigt u uit om tussendoor nieuwe kracht op te doen. En voor ontspannende nachten zijn er tot 5 comfortabele slaapplaatsen beschikbaar. Bovenop de omvangrijke standaarduitrusting biedt de Marco Polo HORIZON bovendien een groot aantal uitrustingsmogelijkheden – zoals de optionele luchtvering AIRMATIC –, zodat u hem verder aan uw persoonlijke behoeften kunt aanpassen.

Wilt u de Marco Polo HORIZON eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

Toekomstgericht infotainment.

Met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) beschikt u in de Marco Polo HORIZON over een multimediasysteem dat vrijwel geen wensen meer overlaat. Het adaptieve, modulair opgebouwde infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en kan individueel worden aangepast en uitgebreid. Dit reikt van de smartphone-integratie over de intelligente spraakbediening tot de Mercedes-Benz navigatie. Daarnaast maken diverse standaard en optioneel verkrijgbare Mercedes me connect-diensten deel uit van het serviceaanbod van MBUX.

User Action Prediction

MBUX maakt van uw voertuig een sterke partner. Elke dag leert het systeem bij en leert het vooral de bestuurder een beetje beter kennen. Helemaal automatisch en zelfstandig, voor zover u dat wenst.

Smartphone-integratie

De smartphone-integratie laat de mobiele telefoon via Apple CarPlay® en Android Auto® met het mediasysteem versmelten. Daarmee hebt u comfortabel toegang tot de belangrijkste apps op uw smartphone.

Spraakbedieningssysteem LINGUATRONIC

Dankzij het optionele LINGUATRONIC-spraakcontrolesysteem luistert uw voertuig naar uw gesproken bevelen. Maar nog veel meer: hij verstaat u zonder vooraf commando's te moeten leren. En spreekt zelfs met u.

Touch-bedieningsconcept

MBUX biedt u de grootst mogelijke vrijheid om alle functies te bedienen op de manier die voor u het meest comfortabel is. Voor uw voertuig is een touch display beschikbaar, een touchpad is ook geïntegreerd in de middenconsole.

Precies wat u nodig hebt.

MBUX (Mercedes-Benz User Experience) brengt informatie, entertainment en connectiviteit in uw Marco Polo. Het is zo eenvoudig dat u snel uw weg vindt en zo modulair dat u precies de functies koopt die u nodig hebt.

Voor sommige diensten van MBUX zijn optionele en betalende diensten nodig, die moeten worden geboekt via Mercedes me moeten worden geboekt.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

De luchtvering past zich automatisch aan de actuele rijsituatie en de staat van het wegdek aan en zorgt zo voor maximaal rijcomfort in elke situatie.

Zelfstandig

Snelweg of platgereden onverharde weg: de luchtvering AIRMATIC past het chassis aan de ondergrond aan. De demping kan op elk wiel automatisch geregeld worden.

Veilig

Door de geïntegreerde automatische niveauregeling wordt het voertuigniveau ook bij een zware lading constant gehouden. Dat draagt eveneens bij tot meer veiligheid en rijcomfort.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan in het uitzetdak

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële, specifieke CO2-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Die leidraad is gratis verkrijgbaar in alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.

Lorem Ipsum