De Marco Polo HORIZON. Avonturier met stijl.

Make your Move.

Configurator

Beleef waarvan anderen dromen.

De vrijetijdswagen voor stijlvolle avonturiers.

De Marco Polo HORIZON is de ontdekking voor al wie houdt van spontaan en stijlvol op avontuur gaan. Met het nieuwe, intuïtief bedienbare multimediasysteem MBUX brengt hij u ontspannen naar uw droombestemmingen. Zijn doordacht interieur nodigt u uit om tussendoor nieuwe kracht op te doen. En voor ontspannende nachten zijn er tot 5 comfortabele slaapplaatsen beschikbaar. Bovenop de omvangrijke standaarduitrusting biedt de Marco Polo HORIZON bovendien een groot aantal uitrustingsmogelijkheden, waarmee u hem verder aan uw persoonlijke behoeften kunt aanpassen.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Design- en comfortuitrustingen, optioneel  

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

Lorem Ipsum